Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילה אחרי קניה בטרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל מכיוון שהקניה כבר נעשתה שמתי את ההודעה כאן.

חבר שלי קנה רכב פיג'ו 206 לפני בערך חודש, הקניה נעשתה מחברת טרייד אין ובמחיר של 7 מתחת למחירון. הסיבה היא קילומטרז' מאוד גבוה יחסית לשנה (100,000 לשנת 2002).

לפני כמה ימים הלך הקלאצ' באוטו. החברה נותנת 3 חודשי אחריות עליו. לדעתכם זה כלול באחריות? הוא צריך לדרוש מהם לשאת באחריות? מאחר וזה קלאצ' הבלאי כאן הוא "טבעי" ולא איזה מחשב ששבק חיים פתאום. האם בכל זאת הם צריכים לשאת בנזק?

תודה.

פורסם

לדעתי לא

קלאץ' אפשר לשרוף מהר מאוד אם לא נוהגים טוב.

מצד שני הוא יכול לעשות הרבה בלאגן.. אולי זה יעזור לו.

פורסם

אף פעם לא נותנים אחריות על קלאץ. גם אם הוא לא הלך עד עכשיו, זה די הגיוני שהוא ילך ב100 אלף ק"מ. בכל מקרה האחריות היא על תקלות ולא על בלאי. אני בספק אם הוא יצליח להוציא משהו מהטרייד אין. אבל לא עולה כסף לנסות... הכי הרבה יגיד לו לא. (ובצדק)

בבדיקה לא אמרו לו שהקלאץ לקראת סיום חייו?

גיא

פורסם

בבדיקה לא אמרו לו שהקלאץ לקראת סיום חייו?

גיא

זה מה שאני אבדוק מחר.

הוא ממש לא מבין כלום במכוניות. ממש הצטערתי לשמוע על הקנייה הלא מוצלחת הזאת. 100K לאוטו בן שנתיים וחצי...

פורסם
יחסית לק"מ זה נשמע הגיוני ואני לא רואה על מה הבלגאן, כולה קלאץ'.

א. אני בספק עד כמה זה הגיוני. (למרות שקלאצ' אפשר לשחוק אחרי 2000 ק"מ, בחייך, צריך קצת היגיון).

ב. כולה קלאצ'? לא חבל על הכסף אם אפשר לסדר תחת אחריות??? אגב, מה התכוונת שאמרת כולה קלאצ'? 200 שקל? :?

פורסם
יחסית לק"מ זה נשמע הגיוני ואני לא רואה על מה הבלגאן, כולה קלאץ'.

א. אני בספק עד כמה זה הגיוני. (למרות שקלאצ' אפשר לשחוק אחרי 2000 ק"מ, בחייך, צריך קצת היגיון).

ב. כולה קלאצ'? לא חבל על הכסף אם אפשר לסדר תחת אחריות??? אגב, מה התכוונת שאמרת כולה קלאצ'? 200 שקל? :?

א. אני לא רואה מה לא הגיוני כאן

ב. 200 ש"ח זה בטוח לא אך בהתחשב בעובדה שבזמן הקרוב מן הסתם גם ככה חבר שלך היה כנראה צריך להחליף את הקלאטץ' אז זה נראה לי טבעי ונורמלי לחלוטין. אני מסכים עם גיא שכדאי לשאול אותם אבל אני נוטה להיות פסימי שהם יסכימו.

פורסם

אם מדובר בטרייד-אין רשמי של אחד מיבואני הרכב יש סיכוי טוב שהם יקחו לפחות חלק מהעלות על עצמם.

לפני אי אילו שנים קנינו הונדה אקורד הטרייד-אין של הונדה, אחרי שבועיים אחד מהצמיגים קיבל "בטן" והחברה נשאה בעלות החלפתו (על בן-הזוג שילמנו אנחנו...ולא, לא היה מדובר על רכישה במחיר מופקע)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשעתו רכשתי פעמיים לנציה תמא מהטרייד אין של היבואן. המכוניות היו מצויינות, בתמא הידנית הרגשתי זמן קצר אחרי הקניה כי השילוב להילוך ראשון קצת קשה ושהקאלצ' לא מפריד טוב,פניתי לטרייד אין והם נשאו במחצית מעלות החלפת קאלצ' קומפלט.

אומנם ביקשתי שיחליפו על חשבונם בלבד אבל האמת שלא נלחמתי על כך ויתכן והייתי משיג השתתפות גדולה יותר אך גם כך זה סביר.

הטרייד אין של פזו אמור להיות אמין ואחראי ואניח שבמו"מ יפתר הענין

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...