Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בדיוק מבין ברכבי אספנות אבל סתם מעניין אותי הרכב הזה עדיין קיים.

והאם יש אותו בארץ?

ואם משהוא יודע פרטים עליו אני ישמח לדעת

פורסם

עד כמה שאני יודע- האוטו הזה "בהגדרה" היה רק עם הגה הימני...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אותי יותר מעניין הרכב השחור בצד ימין בתמונה הראשונה, והמסחרית ירוקה, מישהו מזהה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב השחור זה קדילק פליטווד. הירוק מטושטש מכדי לדעת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה באמת נראה אסטון מרטין הרכב הזה שיחק בגימס בונד קזינו רויאל ואני חושב שבעוד גימס בונד ישן יותר.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

התמונות מתוך הסרט שבו שיחק טום הנקס ודה-קאפריו? (איני זוכר את שם הסרט)

הרכב הוא אסטון מרטין DB5.

יוצרו כ-1000 יחידות.

מחיר המכונית גבוה בגלל הזיהוי עם ג'יימס בונד ועולה בהתמדה.

הפנלים החיצוניים של הרב עשויים מאלומיניום ומולבשים על שלדת צינורות (SPACEFRAME).

מחיר DB5 משוחזרת ב-2003 בין 120-140K ליש"ט

כיום המחיר גם מגיע ל-225K ליש"ט.

האינפורמציה באדיבות בחור בשם דייב שאיתו אני עובד כיום ובעברו עבד על דגמי אסטון מרטין במשך כחמש שנים בסדנא POST VINTAGE המתמחה בדגמים אלו בצפון אנגליה.

פורסם

דרך אגב האותיות DB הן ראשי תיבות של david brown. נראה לי שזה אותו דיויד בראון מהטרקטורים (למי שמכיר...)

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
דרך אגב האותיות DB הן ראשי תיבות של david brown. נראה לי שזה אותו דיויד בראון מהטרקטורים (למי שמכיר...)

נכון, זה אותו דיויד בראון.

עם הכסף שהוא עשה מטרקטורים לשדה, הוא בנה טרקטורים לכביש עם 6 צילינדר וגוף מאלומיניום!

מי שנהג באסטון יבין למה אני מתכוון :-)

פורסם

התמונות מתוך הסרט שבו שיחק טום הנקס ודה-קאפריו? (איני זוכר את שם הסרט)

"תפוס אותי אם תוכל"

הוא מכין לעצמו את אותה החליפה שבונד לבש בסרט, ומזדהה בתור "מר פלמינג"

אחר כך הוא מספר שכדי להשלים את ההופעה הוא ינהג ב"מכונית ספורט קטנה" כמו בונד

:-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
נכון, זה אותו דיויד בראון.

עם הכסף שהוא עשה מטרקטורים לשדה, הוא בנה טרקטורים לכביש עם 6 צילינדר וגוף מאלומיניום!

מי שנהג באסטון יבין למה אני מתכוון :-)

אכן.וכמוהו גם האדון למבורגיני. אגב, הטרקטורים של למבורגיני מיוצרים עד היום. ובילדותנו, מי שזכה, עבד על טרקטורי פורשה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הקשר הכי חזק לטרקטורים היא פיאט. שולטת בניו הולנד,פיאט אליס,פיאט היטאצ'י,פורד ,פיאט רומני,ברזילאי ואיבקו - כולם טרקטורי פיאט. גם טאטא ,רנו (מרשל), סקודה (זטור) חזקות בטרקטורים. אגב, הבולדוזר הגדול בעולם הוא לא ה- D11 וגם לא הקומאטצו 755,לא הרוסי הענק ולא הלה טורנו שיש אחד בנחל צין. זה איטלקי מחברה קטנה.

• תוכן חדש...