Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פי'גו 207 הכי אמינה באירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחכה לפנינים של כל מיני אנשים ללא כל ניסיון על הרכב שאומרים שברכב הנ"ל יש בעיות חיישנים וחשמל והוא צריך לשאוף לאמינות של ב.מ.וו.

פורסם

מעניין לקרוא את הסקר המקורי - שיטות המחקר משפיעות על תוצאותיו, ושיטות הדיווח יכולות להציג נתונים באור מחמיא או פוגעני לפי צרכי המפרסם.

מכל מקום - אל תשכחו שמדובר באירופה, שבה רכב יפאני וקוריאני הרבה פחות נפוץ מאשר בארץ, לכן אני מניח שנדגמו פחות דגמים. כמוכן אני מניח שאיכות המוסכים יותר טובה, מה שישפיע על התוצאות בכלי רכב מתוחכמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שומע בכלל לאירופאים? שכן שלי אמר שהפיגו' לא אמינה והוא יודע הכי טוב הוא היה מכונאי בצבא.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

קצת מוזר שאין שום יפנית קוראינית ב10 הראשונות, קצת מוזר שאין שם יפניות\קוראנית בכלל.

לדעתי מישהו שם קרא את הסקר לא טוב ומדובר בסקר של מכוניות אירופאיות בלבד.

פורסם
קצת מוזר שאין שום יפנית קוראינית ב10 הראשונות, קצת מוזר שאין שם יפניות\קוראנית בכלל.

לדעתי מישהו שם קרא את הסקר לא טוב ומדובר בסקר של מכוניות אירופאיות בלבד.

בדיוק!

תחפש את הכתבה באנגלית, היא מדברת על הרכבים האירופאים הכי אמינים, ולא על הרכבים באירופה.

כרגיל, לובינסקי שילמו טוב לוואלה על כתבה מבריקה!

פורסם

מה הקשר של לובינסקי בעניין, הבדיקה תעשה מול רכבים אירופאים כי מה לעשות רק הרכבים האלו מעניינים את הפרימיטיבים באירופה, אותנו לעומת זאת מעניינים רכבים כמו יונדאי אקסנט, דייהולט, אפילו כמה מאזדות בודדות נוסעות כאן ולאחרונה אפילו הצלחנו לשכנע את הסינים למכור לנו את מיטב התוצרת שלהם.

וברצינות: זהו הישג גדול מאוד לפיגו' ואני מקווה שימשיכו כך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מציע לך להכנס לאתר המקורי שממנו לקחו את הכתבה- http://www.reliabilityindex.com

ב-10 המקומות הראשונים יש רק יצרן אירופאי אחד- וולוו.

במקום ה-11 נמצאת הפז'ו כשהגיל הממוצע של הרכב עומד על 3 שנים וקילומטראג של 60 אלף קילומטר! לעומת טויוטה יאריס במקום ה-10 עם גיל של 7 שנים ופי 2 קילומטראג'

יופי, גם אני יכול להוציא סוסיתא מהמפעל, לנסוע עליה יום וחצי ולהגיד עד כמה היא אמינה!

לא בא לגרוע מהתוצאה של פג'ו, יחסית זה דווקא לא רע בכלל, רק שתיקחו דברים בפרופורציות.

פורסם
בדיוק!

תחפש את הכתבה באנגלית, היא מדברת על הרכבים האירופאים הכי אמינים, ולא על הרכבים באירופה.

כרגיל, לובינסקי שילמו טוב לוואלה על כתבה מבריקה!

את זה ניתן לומר על כל כתבה שמפורסמת בכל נושא,ברור שזה קשקוש.

בכל מקרה אם ה207 קיבלה ציון אמינות זהה לזה של LEXUS IS זה מדבר בעד עצמו.

וכן,הרכב נמכר באירופה עם הAL4.

פורסם
את זה ניתן לומר על כל כתבה שמפורסמת בכל נושא,ברור שזה קשקוש.

בכל מקרה אם ה207 קיבלה ציון אמינות זהה לזה של LEXUS IS זה מדבר בעד עצמו.

וכן,הרכב נמכר באירופה עם הAL4.

אבל ברובו הוא נמכר עם גיר ידני, כמו רוב הרכבים שם.

פורסם

AL4 הוא לא כזה גרוע, הוא גיר אוטומאטי בסדר גמור.

הוא דורש מעט הסתגלות, כיוון שאופן פעולתו מעט שונה מהגיר היפני הסטנדרטי.

יש כאלה שמתרגלים וממש אוהבים אותו ויש כאלה שלא סובלים אותו. ויש כאלה שבכלל לא שמים לב שמשהו שונה בו ונוהגים איתו כרגיל - כמוך, למשל.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
AL4 הוא לא כזה גרוע, הוא גיר אוטומאטי בסדר גמור.

הוא דורש מעט הסתגלות, כיוון שאופן פעולתו מעט שונה מהגיר היפני הסטנדרטי.

יש כאלה שמתרגלים וממש אוהבים אותו ויש כאלה שלא סובלים אותו. ויש כאלה שבכלל לא שמים לב שמשהו שונה בו ונוהגים איתו כרגיל - כמוך, למשל.

יואב

אני דווקא מאוד מרגישה את ההבדל, בהתחלה חשבתי שזו תקלה אבל אני דיי בסדר עם איך שהוא עובד

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תוכן חדש...