Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות מרצדס SLK 2.3 שנת 1999-2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש רכב ספורט קבריולט כאשר לאחר לבטים בין מספר דגמים העדיפות היא למרצדס SLK שנת 1999-2001.

התקציב שלי לרכישה עצמה הינו 90-100 אלף ש"ח

מחיפוש ביד 2 הבנתי שמחירי המכירה הינם מעל המחירון, לעתים ב 20 אלף ש"ח מעל

מחירון שנת 2000 הוא 88 אלף,

אני מבין מצוין את עניין ההיצע והביקוש אך קשה לי מנטלית לשלם 20 אלף מעל מחירון,

אני רוצה רכס שמור ספורטיבי לשנתיים-שלוש עד שהתקציב יאפשר להתקדם למשהו יותר חדיש

למוכרים יש כוח די רב מכיוון שההיצע נמוך (סה"כ כ 10 מכוניות למכירה כרגע)

קראתי השוואות בין Z3 ל SLK ולא השתכנעתי ללכת על Z3...

מה דעתכם כדאי לי לנסות למצוא אותה בשנתונים 97-98?

פורסם

מי שמנסה למכור לך SLK ב-20 מעל המחירון חי בבדיחה גרועה.

זה שאנשים דורשים ורושמים מחירים מוגזמים זה לא משקף את מצב השוק.

רוב המכוניות נמצאות שם בלוח חודשים. הסחירות של הרכב הנ"ל על הפנים.

מחיר ריאלי לשנת 1999 או 2000 הוא 80-90 אלף ש"ח ולא יותר. בעבר שאני חיפשתי

זה המחירים שהיו בתכל'ס. ומי שדורש יותר- תן לו עוד קצת זמן להתבשל בלוח. זה מצחיק

רוב המכוניות שם כבר חצי שנה (מאז שאני חיפשתי) - תבין מה זה אומר על מצב השוק.

Lexus CT200H

פורסם

אגב, ספורטיבית- היא לא.

אם אתה מחפש ביצועים והתנהגות הייתי מחפש מיאטה (מאזדה mx-5) - בתקציב שלך תמצא שנת 2004-2005.

אחזקה זולה יותר, עלויות שפויות יותר והתנהגות ספורטיבית טובה בהרבה משל הSLK העצלה.

Lexus CT200H

פורסם

לגבי ה SLK, גם אני רציתי לקנות אחת לפני שלושה חודשים,

אבל המחירים שאנשים דרשו עליהן היו מופרכים ודי "חיים בסרט" ואין שום הצדקה לשלם מחיר כזה על רכב מהשנתונים האלו, מה גם שאין לך גיבוי של מחיר מחירון בסיסי של לוי יצחק.

זה תופס גם לגבי TT ו Z3 שהן באותו הסרט... ה TT תשעמם אותך תוך מספר ימים (מה גם שעיצוב הפנים של הרכב פשוט) וה Z3 תבאס אותך מבחינת ביצועים.

בסוף ההתלבטויות הוספתי סכום כסף ורכשתי פונטיאק סולסטיס ממודל 2007 והחיוך לא יורד לי מהפנים :)

121212.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מבחינת מראה הפונטיאק בעיניי בהחלט עונה על הקריטריון, השאלה היא מה עם כל השאר...מה אתה יכול לספר מנסיונך האישי איתה? ואגב לא מדובר בתוספת מעטה של כסף...תוספת של מעל 50 אלף

פורסם

מבחינת מראה... אין לי מה להוסיף הרכב פשוט מהמם ולא נתקלתי ברכב שגורר מבטים כמותו, הוא נראה שהוא יקר בהרבה ממה שהוא עולה באמת.

לגבי אחזקה, קלי קלות! מנוע 2.4 ורוב מכלולי הרכב הם של של שברולט מאליבו, גישה טובה יחסית וחלקים בשפע כולל חלקים חליפיים (מסננים וכו'). הנעה אחורית וגיר אוטומת דיי מעצבן (מגיע מקאדילק CTS כולל הסרן האחורי קומפלט)

רכב אמין ולא עשה לי צרות כלל, בגדול אין גם מה שיתקלקל ברכב.

אבזור, אין כמעט כלום :) הגג ידני אך הרכב מגיע עם מערכת סטראו מקורית ברמה! (BOSE) וזהו בגדול יש את החישמולים הרגילים.

תא מטען = בדיחה ובדיחה הן גם התאי אכסון ברכב.

צריכת דלק טובה יחסית ואחזקה זולה (גם בביטוח) מקנים לרכב קנייה מאוד שווה.

וכל מה שכתבתי לא תופס לגבי הגרסה המוגדשת, היא אומנם חזקה (260 כ"ס) וביצועיסטית אך נראה לי שהאחזקה שלה תהיה יקרה בהרבה מהגרסה האטמוספרית (אין את המנוע הזה בשום רכב בארץ).

פורסם
ואגב...אתה לא מוכר אותה עכשיו?!

נכון, אני מוכר כי אני לא יכול לבטח אותה בביטוח מקיף לנהג חדש (החברה הוציאה רישיון) אף חברת ביטוח לא מסכימה לבטח את הרכב הזה או את דומיו (SLK ממודל 05, Z4) בביטוח מקיף לנהג חדש (בעל ותק של פחות משנתיים מאז הוצאת הרישיון).

כרגע היא מבוטחת במקיף אך רק לנהגים מעל גיל 24.

פורסם

כל כך פתטי להמליץ על מיאטה NB למי שמחפש SLK.

ולפותח השירשור הSLK תיתן לך חבילה של הנאה מושלמת (ביחס לכל מתחרה באיזור ה 100K ש"ח)

אני בעלים של SLK 1998 וקניתי את שלי בהרבה מעל המחירון ואני לא מתחרט על אף שקל .

המיאטה היא בדיחה גרועה ליד ה SLK וממש לא מתחרה שלה בשום תחום .

אם וכאשר תחליט שאתה מעוניין ב SLK אתה מוזמן ל"נסיעת מיבחן" בשלי, פנה אליי בפרטי עם אותו יוזר שפתחת את השירשור .

הרכב שלי שנת 98 עם פחות מ 90K ק"מ ואני מוכן להעמיד אותו מול כל מיאטה NB ותיווכח לראות כמה המיאטה היא בדיחה גרועה שרק במדינתנו משווים אותה ל SLK.

LEXUS12 -כל כך מצחיק לשמוע ביקורת על ה SLK ממי שנוסע בפיזו 206CC אני מאוד מקווה שפותח השירשור מודע לרכב שלך (וזה אומר עלייך הרבה ועל ההבנה שלך במכוניות) ויקח את מה שרשמת במידה הנכונה .

איציק

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

כפי שציינתי בהתחלה, אין לי בעיה לשלם מחירון על המרצדס, ואני לא מת על המראה של המיאטה, מה לעשות זה אחד השיקולים בהחלטה לא רק עבורי אלא עבור הרבה מאד אנשים.

אני פשוט לא חושב שלשלם 20 מעל המחירון זה משהו נכון לעשות

פורסם

הSLK זה רכב פושר לחלוטין.

הוא לא מצטיין בשום תחום.

שלא נדבר על זה שהמראה במיוחד הפנימי שלו כבר מיושן, אז כך שגם הסמל כבר אינו עושה את העבודה.

לדעתי במחיר כזה עדיף באמת מיאטה NC, או לחילופין תקנה סדרה 3 קבריולט.

פורסם

אוקיי אני אצטרך לחשוב על האופציות עוד קצת, אולי באמת כדאי לחכות עוד כמה חודשים ולהשקיע קצת יותר ברכב משנתון מתקדם יותר

• תוכן חדש...