Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות מרצדס SLK 2.3 שנת 1999-2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל כך פתטי להמליץ על מיאטה NB למי שמחפש SLK.

ולפותח השירשור הSLK תיתן לך חבילה של הנאה מושלמת (ביחס לכל מתחרה באיזור ה 100K ש"ח)

אני בעלים של SLK 1998 וקניתי את שלי בהרבה מעל המחירון ואני לא מתחרט על אף שקל .

המיאטה היא בדיחה גרועה ליד ה SLK וממש לא מתחרה שלה בשום תחום .

אם וכאשר תחליט שאתה מעוניין ב SLK אתה מוזמן ל"נסיעת מיבחן" בשלי, פנה אליי בפרטי עם אותו יוזר שפתחת את השירשור .

הרכב שלי שנת 98 עם פחות מ 90K ק"מ ואני מוכן להעמיד אותו מול כל מיאטה NB ותיווכח לראות כמה המיאטה היא בדיחה גרועה שרק במדינתנו משווים אותה ל SLK.

LEXUS12 -כל כך מצחיק לשמוע ביקורת על ה SLK ממי שנוסע בפיזו 206CC אני מאוד מקווה שפותח השירשור מודע לרכב שלך (וזה אומר עלייך הרבה ועל ההבנה שלך במכוניות) ויקח את מה שרשמת במידה הנכונה .

איציק

הSLK זהו רכב כיף, פאן טהור ומהנה לנהיגה. עם זאת, ברמה הספורטיבית הטהורה ההתנהגות שלה שואפת למכונית אמריקאית מזדנקת, איכות ההרכבה שלה לא מצטיינת (אלו שנים בעיתיות במרצדס בכלל) שלא תבין לא נכון, אני חסיד של מרצדס וכמעט קניתי כזו - שנתון 2005. אבל למי שמחפש ביצועים זה ממש לא הרכב. המנוע שלה נהדר אבל מבחינת המרכב ויחסי השלדה היא לא מצטיינת. בקו ישר הSLK

אולי "תקח" את ה-NB אבל ברגע שתגיע לנסיעה ספורטיבית באמת תתגלה האמת העצובה שה-SLK היא בעיקר רכב "שופוני" ותו לא (ושוב, אני מאוד אוהב את הרכב! פשוט להגיד שהיא מכונית ספורט טהורה זה ממש לא נכון)

לגבי הרכב שלי- אני נוסע ב-206CC כרגע (לא להרבה זמן) מתוך פשרה שעשיתי כאשר פתחתי עסק עצמאי בשילוב היבטים רפואיים (כאבי גב) ונאלצתי למכור את הMX-5 (החדשה) הידנית. הפיג'ו נקנתה כרכב פאן להגיע מ-A ל-B ותו לא.

היו לי מספיק חוויות ספורטיביות, כאשר רכשתי את הפיג'ו זה לא היה השיקול- ככה שזה ממש לא רלוונטי באיזה רכב אני נוהג. אגב, לפני המיאטה החזקתי גם BMW סדרה 3 קופה עם מנוע 2.2 ליטר. לידיעתך יצא לי להחזיק ב-SLK200 לתקופה קצרה (שנת 2005. לא משנה מי מה ולמה) - נהנתי? מהשופוני כן, מההתנהגות רק חיכתי לחזור ל-MX5 החמודה שלי.

בכל אופן, לא יפה ונעים לקטול תגובות של אנשים, בטח לא על סמך המכונית שיש להם.

הסטגימה של מרצדס (בעיני) בעייתית יותר מהסטיגמה על הרכב שלי- אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

בשטח- כמו שכבר אמרו מעליי התגובות מדברות בעד עצמן. ואם אתה עדיין לא משוכנע היכנס לקרוא קצת סקירות של מביני עניין.

ושוב אני אומר - שום דבר אישי.

אני בעצמי חיפשתי אחת כזו! (ונהגתי על יותר מאחת)

Lexus CT200H

פורסם

המבחן הבא משקף את המציאות האמיתית של ה SLK בעולם ולא את המציאות הדמיונית של מר "שמעתי אמרו לי בן למשפחת ישראלי ".

http://www.youtube.com/watch?v=FLcF-Eypzf8&feature=related

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

מצטער לבאס את משפחת המיאטה, אולי היא מהנה לנהיגה אבל היא לא בליגה של שאר הרודסטארים.

אישית הייתי מעדיף בימר או SLK או מה שלא יהיה רק לא מיאטה, זו המאזדה 3 של הרודסטארים, פשוט אין לה את זה :roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

זה נתון לוויכוח. אני נהגתי גם וגם. ספורטיבית ה-mx-5 התנהגה טוב יותר.

הדבר היחיד שהרגשתי ב slk230 שהיה חסר במיאטה זה כוח, אבל גם את זה ניתן לפתור בשיפורים מעניינים שקיימים

בשוק האפטר-מרקט למאזדה. בכל אופן על טעם ועל ריח מאוד מיותר להתווכח. זה עניין סובייקטיבי. אני יותר התחברתי להרגשה במיאטה, מאידך , ה-slk זה רכב שקל להתאהב בו.

Lexus CT200H

פורסם

ישנו רכב שבתחילה ביטלתי אך כעת אני חושב עליו שוב...MR2

האם למישהו מהפורום יש רכב כזה? מה יש לכם להגיד עליו מבחינת אחזקה? אני שואל כי זה רכב די נדיר בארץ

פורסם

מחירון של MR2 לשנת 2002 הוא 81 אלף אם אני לא טועה...כך שזה נכנס לתקציב, השאלה היא דווקא לגבי עלויות אחזקה שלו לעומת מרצדס

• תוכן חדש...