Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ביום שישי האחרון רכבתי להנאתי.

לאחר רכיבה (די מאומצת) של כחצי שעה המנוע התחיל להיחנק ולאבד כח וטורים בצורה מהירה מאוד עד שנכבה...

בדקתי להלן: דלק- יש, זרימת דלק מ2 הברזים - יש (לא יכולתי לבדוק אחרי הפילטרים אבל זה נראה לי תקין), הצתה -יש (ב2 הבוכנות החיצוניות).

חיכיתי כ 1/2 שעה והוא הניע כך שהספקתי לרכב כ2 ק"מ.

שוב 1/2 שעה ושוב 2 ק"מ, ושוב עד שהתייאשתי ודחפתי\גררתי הביתה (סה"כ כ10 ק"מ תוך 3.5 שעות).

קיימתי התייעצות טלפונית עם המוסך שלי (כיוון שהמוסך שלי עסוק מאוד עד סוף השבוע) והוא חושד לבעיה חשמלית (הוא חושד שהפלטינות נסגרות כאשר הן מתחממות).

אני מחפש חשמלאי אופנועים באזור פ"ת, או המלצות טובות מה אני יכול לנסות ולבדוק לבד.

תודה.

פורסם

אתה יודע אם יש באופנוע שלך משאבת דלק?

אם אתה יודע לפרק את הפלטינות אתה יכול להעביר בעדינות נייר שיוף בנקודות המגע ובכלל לבדוק את מצבם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אין משאבת דלק אלא רק 2 ברזים עם 4 יציאות (2 on 2 . res) והגרוויטציה עושה את שאר העבודה...

לגבי הפלטינות, נראה לי מוזר מה שאמר לי המוסכניק כיוון שעד כמה שאני יודע יש באופנוע הצתה אלקטרונית ולא פלטינות.

בועז

פורסם

אם כך תתכן בעיה בקויילים, האם כאשר האופנוע כבה הוא מניע מייד או שצריך לתת לו להתקרר? מתי בפעם האחרונה האופנוע עבר כיוון שסתומים (אני לא חושב שיש קשר אבל מעניין לדעת). מה מצב חוטי ההצתה?

האם הקרבורטורים עברו כיוון לאחר ששמת את הפילטרים הללו?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

איזה אופנוע?

כמה צלינדרים?

כמה קרבורטורים?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

הבוקר הוא הניע מצויין (אחרי שהתקרר כל השבת).

ביום שישי בזמן התקלה, הוא הניע ותפס רק אחרי כ20 דקות עד 1/2 שעה.

עשיתי כיוון קרבורטורים לפני כחצי שנה, אולי אפילו פחות.

בועז.

פורסם

רעיון נוסף שעלה לי בראש: תתכן בעיה של הצפת דלק, מצוף תפוס בקרבורוטור יגרום להצפה, ולכן היום הוא הניע יפה לאחר שהדלק התאדה אבל זה ניחוש ויש לעבור דבר דבר עד שתמצא הבעייה.

אם המקרה קחוזר על עצמו כבה ברז דלק ותן סטרטרים מישהו מריח את היציאה מהאגזוזים אם יש ריח חריף מאוד של דלק כנראה שמדובר בהצפת קרבורטור.

אבל שוב אלו רעיונות שעולים לי בראש וקשה לדעת אילו מהם נכונים ואילו לא.

פורסם

נשמע כמו בעיית סלילים קלאסית, בזמן שהסלילים מתחמים הם מקצרים, אחרי שמתקררים הכל עובד כרגיל.

תבדוק את העניין שוב, ותקח איתך פלאגים ספייר, בזמן שהמנוע נכבה תוצא את הפלג שהבאת וחבר אותו לחוט הצתה שתנתק, אם אין ניצוץ הרי לך הבעיה.

בהצלחה ואל תתרחק מהבית הפעם.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הפתרון:......

ובכן, מה שקרה זה שבאופנוע שלי יש צינורית ואקום שיוצאת מסעפת האויר בקרבורטור מס' 2 ומס' 3 ומפעילה את ברזי הדלק.

מה שקורה זה שהצינורית הזו נמצאת גבוה יחסית מתחת מיכל הדלק ולא ראיתי שהיא התנתקה.....

תודה לכל מי שניסה לעזור...

בועז.

פורסם

אתה מוכן להסביר קצת יותר מה הייתה הבעיה, פשוט נתקלתי בבעיה דומה ביום שישי עם תופעה דומה לשלך ולא הצלחתי לפתור אותה אשמח אם תצרף תמונה של ברז הדלק עם הכניסה של הצינור הנ"ל

תודה.

פורסם

הברז דלק עובד כך שרק כאשר המנוע עובד הוא מזרים דלק.

הפעולה מתבצעת באמצעות צינור תת לחץ אשר פותח שסתום בברז דלק(דיאפרגמה).

מה שאני לא מבין רק הוא הקשר בין כך שהמנוע חם וכיבוי לצינורית המדוברת? בלעדיה אין דלק אף פעם, אלה אם אתה במצב PRE

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מה שקרה זה שזה לא היה קשור להתחממות.

יש 2 ברזי דלק ימני ושמאלי, הימני נותן דלק ל2 הבוכנות הימניות והשמאלי לשמאליות.

הצנרת מחוברת בין כל הקרבורטורים אך לא בזרימה שירה אלא דרך מעקפים.

הדלק יכול עקרונית לנוע מברז אחד ל4 הקרבורטורים אך רק ל2 הזרימה ישירה, ל2 האחרים הזרימה הרבה יותר איטית.

ברגע שהדלק נגמר בצינור ל2 הבוכנות שמוזנות מהברז שלא עובד הן מפסיקות לעבוד והמנוע נכבה ואז לאט לאט מתמלא עוד דלק בצינור מהברז המושבת.

אני מקווה שזה מובן...

בועז.

פורסם

ביום שישי הקרוב אולי אני אעשה לו בוק (תמונות).

בינתיים מצ"ב תמונות בשלבים השונים עד כה...

בשלב הקניה (מיאמי).

בשלב האחסנה (שיקאגו).

בשלב המשלוח (אשדוד).

ביקור ראשון במוסך (רעננה).

הגעה הביתה (אלקנה).

על הכביש...

בועז.

DSC03346.jpg

DSC04561.JPG

DSCN3271.jpg

DSC09061.jpg

DSC09063.jpg