Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי סובארו אימפרזה סטיישן 2006 מנוע 2000 שמוסבת להנעה בגפ"מ,רציתי לשאול האם צריכה של 1 ל 7 בנסיעה שרובה (80%) הייתה בעיר ושאר(20%) הנסיעה הייתה בין עירוני עם עליות חדות(מי שמכיר כביש בין כרמיאל למעלות וכביש בין נהריה למעלות) זוהיא צריכה סבירה? או שיש לבצע כיול למערכת גפ"מ?

תודה מראש לכל המבינים ובעלי ניסיון!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני הבנתי שהנעה עם גפ"מ לא משנה את הצריכה כל האנשים שהתקינו גפ"מ אמרו לי שזה נשאר אותה צריכה כמו בבנזין רק המחיר של הגפ"מ יותר זול אז זה ההפרש.

לגבי צריכת הדלק באימפרזה שלך:

אני מחזיק באימפרזה 2006 גם מנוע 2.0 160 כ"ס AWD,

אצלי הצריכה בעירוני +בין עירוני (משולב) עם נסיעה ולחציות חזקות ותמיד לוחץ חזק אני מגיע ל 1/8- 1/7.5 אז אני חושב שאצלך זה בסדר יחסית אולי הגיע הזמן של טיפול וצריך להחליף מסנן אוויר, תבדוק.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הרכב רק עבר טיפול גדול. בקשר לצריכה של גז אז זו הפעם הראשונה שאני שומע ממך שזו אותה הצריכה כמו בדלק! כל מי שיש לו גז וגם כל המתקינים אומרים שצריכת גז היא יותר גבוהה בין 8 ל 12 אחוז מאשר בדלק וגם הביצועים של הרכב נחלשים עד כ 10 אחוז. אולי אני טועה אז שמישהו יתקן אותי בזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הרכב רק עבר טיפול גדול. בקשר לצריכה של גז אז זו הפעם הראשונה שאני שומע ממך שזו אותה הצריכה כמו בדלק! כל מי שיש לו גז וגם כל המתקינים אומרים שצריכת גז היא יותר גבוהה בין 8 ל 12 אחוז מאשר בדלק וגם הביצועים של הרכב נחלשים עד כ 10 אחוז. אולי אני טועה אז שמישהו יתקן אותי בזה.

אתה לא לגמרי טועה אבל גם ישנה בעיה אמיתית בחישוב משום שבנזין נמדד בליטר וגפ"מ נמדד במשקל.הבעיה מתחילה בתחנות התידלוק שממלאות את הגפ"מ רק במידות של ליטר נוזל למרות שהן רוכשות אותו במשקל וישנו את עיניין הטמפ' החיצונית והתרוקנות הצינור בין התידלוקים.מה שנכון הוא שהערך הקלורי של הבנזין גבוה ב 10% משל הגפ"מ במשקל סגולי מה שנותן לו נצילות עדיפה לטווח הנסיעה לק"מ.

• תוכן חדש...