Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט פונטו ספייס 2003 ידני 8 שסתומים, ברצוני להחליף שמן מנוע 10w40,

בטיפול האחרון שמתי פרסטון ואני מאוד מרוצה ממנו

המליצו לי הרבה על ליקווי מולי קראתי עליו שבארץ הוא נחשב חצי סינטטי ובחו"ל הוא נחשב מינרלי,

אבקש את המלצות גם מבעלי הפיאט פונטו ספייס איזה שמן כדאי לשים חוץ מליקווי מולי ומה אתם שמים אצלכם?

תודה לעוזרים

פורסם

שאתה אומר שאתה מרוצה מהשמן מה זה אומר? שהוא נראה או מריח טוב או שמחירו זול?

אני מרוצה מהצבע שלו שאחרי 6,000 ק"מ הוא לא נעשה שחור ממש והוא לא מוציא ריח כלשהו

פורסם
שאתה אומר שאתה מרוצה מהשמן מה זה אומר? שהוא נראה או מריח טוב או שמחירו זול?

אני מרוצה מהצבע שלו שאחרי 6,000 ק"מ הוא לא נעשה שחור ממש והוא לא מוציא ריח כלשהו

זה אומר שהשמן לא תקין כי אחד התפקידים החשובים של השמן הוא לספוח אליו פסולת ולכן הוא אמור להשחיר די מהר...

אני ממליץ על שמנים של ARRAL ESSO AGIP ROYAL ועוד מותגים שיש בשוק

פורסם

כל החברות שאמרת אי אפשר להשיג חוץ מ agip שיש באוטו דיפו ובמחיר 100 שקל,

יש מבצע באוטו דיפו agip 100 שקל, mobile 110 שקל וליקווי מולי קופסא צהובה בלי תוסף 100 שקל,

מה מבין השלוש הכי מומלץ לאוטו שלי ספציפית?

דרך אגב אני המון זמן מנסה להשיג esso וגם בחלקי חילוף ולא מצליח להשיג

פורסם
אז אתה מרוצה ממנו ? לא עשה לך עצירות או שלשול ?

למה לא תגיש מועמדות למבקר איכות שמנים ב"של" או "אסו" ?

וואלה אתה מצחיק!

פורסם

אם יש לך פרסטון ואתה מרוצה ממנו אז תמשיך איתו כי הוא שמן באמת מעולה ואני כבר כמה שנים טובות משתמש בו וגם מאוד מאוד מרוצה ממנו.

:)
פורסם
אם יש לך פרסטון ואתה מרוצה ממנו אז תמשיך איתו כי הוא שמן באמת מעולה ואני כבר כמה שנים טובות משתמש בו וגם מאוד מאוד מרוצה ממנו.

אני מאוד מרוצה ממנו אני רק לא מבין למה אומרים שהוא באיכות בינונית עד נמוכה

פורסם

אתה מכיר את רס"ר שמועתי? אומרים ואומרים ואומרים ואין סוף לאומרים. אני מכיר גם הרבה שאומרים שהוא שמן מצוין. לשמן יש תפקיד מאוד חשוב ברכב ואם הרכב מתפקד כמו שצריך ללא תסמינים מיוחדים שיכולים להצביע על בעייה של שמן אז אתה יכול להיות רגוע ולהמשיך להישתמש בפרסטון.

פורסם

שמדברים על נוזל קירור של פרסטון כולם קופצים שזה הכי טוב לרכב והכי תקין אבל בשמן נולדות לא מעט תאוריות. בכל מקרה שנים אני כבר משתמש בשמן של פרסטון ושם אותו בלא מעט רכבים שגמעו לא מעט קילומטרים איתו כולל ברכבים שהיו לי.

אז כל אחד והאישו שלו. :)

פורסם

גם נוזל הקירור של פירסטון באיכות בינונית. כמובן הרבה יותר טוב ממצננול או אמריקן איגל המהולל.

אני הייתי ממליץ על שמן מנוע חברת ZIC גם נוזל הקירור שלו ברמה טובה בהחלט!!!

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

LM הוא שמן 10-40 סביר לחלוטין שיספיק לך אם תקפיד על מועדי ההחלפה שלו.

השמן של פרסטון לא ממש מוכר לי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...