Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon Cupra vs VW Golf GTI vs VW Scirocco vs Mito quadrifoglio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יכול לרכוש שירוקו עם קסנון בהזמנה מיוחדת נקודה!

זה או 9.5 אלף או 10, אני לא זוכר את המחיר המדויק.

בתור חבילה אידיאלית, הGTI היא המשתלמת ביותר.

קודם כל אתייחס לאמור לעיל, לא ניתן להזמין שירוקו עם קסנון! (נקודה).

הייתי היום בצ'מפיון בבני ברק ולאחר שהתעצבנתי על סוכן המכירות שאמר שאי אפשר להזמין גם את ה GTI עם קסנון ביקשתי לדבר עם מנהל אולם התצוגה, בחור נחמד מאוד בשם עמית שאמר שפשוט מאוד לא ניתן לבצע הזמנה מיוחדת. לכל אוטו ולכל תוספות. מה שיש במלאי זה מה שיש, סוף פסוק.

לא שירוקו 2.0 ידנית וגם לא שירוקו 1.4 עם קסנון וגג פנוראמי.

אבל מה שהפליא אותי עוד הרבה יותר זה שהגולף לא מגיעה עם קסנון תוך שגם כאן לא ניתן לעשות הזמנה מיוחדת מלבד האפשרות להזמין את חבילת הפרימיום שכוללת בנוסף לפנסי הקסנון המקוריים גם מושבי עור בתוספת מפחידה של לא פחות מ-25,000 שקל!! משוגעים!!!

נסיעת מבחן

אז ביקרתי בסיאט הבוקר ואני לא יכול להגיד שהופתעתי לגלות שאין לאון קופרה כדגם נסיעת מבחן... פשוט בזיון שחצי מהיצע המכוניות שנמכרות ע"י היצרן לא קיימות כדגם נסיעת מבחן....

אז עשיתי נסיעת מבחן על ה - R... תוך שאני מנסה לדמיין את אותה המכונית בלי מושבי העור, ג'אנטים במידה 18' במקום ה-19' הלבנים על ה- R וכמובן עם 25 כ"ס פחות...

אין ספק שמדובר באוטו חזק, מאוד. לטעמי אפילו חזק מדי לרכב עם הנעה קדמית...

יחד עם זאת, יותר מה- 265 כ"ס שיש לחיה הזאת, נדהמתי מהבלמים המדהימים שלה!! כל לחיצה = נשיכה!

בסה"כ הלאון לא מרגישה כמו מכונית מיושבת ומבוגרת אלא כמכונית ספורט אמיתית. היא מתנהגת כמכונית ספורט ודווקא הופתעתי לטובה מהאחיזה שלה, חוץ מהזנב שברח כמה פעמים... :mm_tongue

אתם מכירים את המצלמות שמצלמות אותכם בלונה פארק בזמן הירידה ברכבת הרים? אם על כביש 5 הייתה מצלמה כזו היום הייתם רואים אותי עם חיוך ענק על הפנים!

בסה"כ מאוד התרשמתי מהלאון ואני בהחלט רואה את עצמי נוהג באוטו כזה - הבעיה היחידה שיש לי עם הלאון קופרה היא; הגולף.

ללאון סחירות נמוכה ואיבוד ערך מהיר יותר מהגולף.

מה גם שהגולף עדיין נראת ומרגישה יותר איכותית מבפנים...

לצערי גם לא הייתה באולם התצוגה היום הלאון קופרה ה"רגילה" כך שלא יכלתי אפילו לחוש את תא הנוסעים של הרכב...

עכשיו בחזרה ל- VW:

במותג הבכיר יותר של הקונצרן (או לפחות בכיר יותר מסיאט) הכל הולך הרבה הרבה יותר קשה...

אם בסיאט כל הזמן חזרו ואמרו שיבואו לקראתי במחיר ויורידו מפה ויורידו משם אזי שב VW הדגישו שוב ושוב שאצלם, לא יורדים בשקל!

אחרי התמקחויות רבות הסכימו "לבוא לקראתי" ולתת לי את האיתורן במתנה (שווי של 2500 ש"ח לערך) אבל ממחיר הרכב (190k על הכביש - כלומר כולל אגרת רישוי) פשוט לא הסכימו להוריד...

באשר לשתי היצרניות - פשוט לא מוכנים לקחת ממני את הרכב הנוכחי בטענה כי הוא חדש מדי...

אז עסקת טרייד אין ירדה אוטומטית מהפרק ונותרתי עם ההתלבטות הבאה:

לוותר על כל הסיפור ולהתמודד עם גיר ה- DSG שאני אישית פשוט לא מסתדר איתו,

או לנסות ולמכור את המכונית שלי ביד 2 ואז לקבל החלטה אם ללכת על הגולף או הלאון קופרה...

במילים אחרות, אני באותה נקודה שהייתה בה לפני היום...

פורסם

אני אישית לא בעד השירוקו כי היא נותנת הרגשה קלסטרופובית משהו. בנוסף, החלון האחורי קטן מאוד (לדעתי, בכ"א) מה שעלול לגרום לקושי בתמרונים ברברס (אל תשכח, שחיישני רברס הם תוספת)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בגלל זה התפלאתי ושאלתי אם כבר ביררת לגבי טרייד אין. כמו שאתה מבין, לסקפטיות שלי לגבי הנחות על GTI היה בסיס.

נסה למכור את הרכב שלך ונדבר פעם נוספת אחר כך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אתה לא מרוצה מהרכב שלך עד עכשיו, קשה לי להאמין שבעוד חצי שנה כן תהיה מרוצה.

תנסה בכל זאת לפרסם אותו בלוחות, בכל זאת זה רכב של צעירים, והוא במצב חדש ועם אחריות, לדעתי אם תרד בכמה אלפים מהמחירון תוכל למכור את הרכב. אני גם לא חושב שיש טעם לחכות כי אל תשכח שכל חודש המחירון יורד (במיוחד ברכב חדש כמו שלך).

לא מזמן ראיתי קופרה R למכירה עם כמה אלפי קילומטרים שמכרה תוך כמה שבועות.

פורסם

אין לי מושג מה עמית אמר לך.

לפולקסווגן יש רשימת תוספות שניתן להזמין עם כל רכב ורכב.

במפרט של השירוקו רשום במפורט תאורת BI-XENON.

לרוב הם אומרים שלא ניתן כדי שלא יעשו להם כאבי ראש ומוכרים רק מה שמגיע כבר לארץ.

אם בסוף תקבל החלטה שאתה נעול על השירוקו ניתן לשלוח מכתב לפולקסווגן גרמניה ולשאול אותם על הסוגיה.

אני אומר לך, יש בארץ לפחות שני שירוקו עם מערכת BI-XENON מקורית!

Got To love It

פורסם
אם אתה לא מרוצה מהרכב שלך עד עכשיו, קשה לי להאמין שבעוד חצי שנה כן תהיה מרוצה.

תנסה בכל זאת לפרסם אותו בלוחות, בכל זאת זה רכב של צעירים, והוא במצב חדש ועם אחריות, לדעתי אם תרד בכמה אלפים מהמחירון תוכל למכור את הרכב. אני גם לא חושב שיש טעם לחכות כי אל תשכח שכל חודש המחירון יורד (במיוחד ברכב חדש כמו שלך).

לא מזמן ראיתי קופרה R למכירה עם כמה אלפי קילומטרים שמכרה תוך כמה שבועות.

יש פה בחור בפורום שמנסה למכור קופרה 2008 חודשים רבים מאוד.

הוא ירד חזק מהמחירון ועדיין כלום.

אני לא חושב שהסיכוי למכור קרוב למחירון הוא גבוה, אבל לנסות לא מזיק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
באשר לשתי היצרניות - פשוט לא מוכנים לקחת ממני את הרכב הנוכחי בטענה כי הוא חדש מדי...

אז עסקת טרייד אין ירדה אוטומטית מהפרק

ולמה אתה ציפית בדיוק? שיקחו את הרכב שלך במחיר מחירון במיוחד שהוא רק 4 חודשים על הכביש, לא שזה רק הפסד למגרש זה פשוט הפסד טוטאלי. אם המגרש עצמו לא ימכור אותו זול אף אחד לא יתעניין בו, חוץ מזה שלפעמים נפלטים למגרש רכבים כמו שלך חדשים עם 0 ק"מ ככה שזה לא רווחי לקחת ממך במחיר מחירון, וחבל שלא ציינת את זה מההתחלה הייתי חוסך לך את כל הסיפור הזה.

לגבי הצבע של הלאון הכתום אם אתם חושבים שזה צבע שמושך אש אז זה עוד כלום, אם תראו את הצבע הירוק בהיר של הלאון R ועם גאנטים לבנים זה צבע שמושך לא אש אלא מלחמה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

כמה אתה סובל מהגיר? אם הוא רק מציק ואתה לא ממש סובל, תנסה לשים אותה למכירה ותראה מה קורה. אולי יהיה לך מזל ומישהו יקפוץ על זה ואם לא אז לדעתי תלמד לחיות איתה.

emotion of motion

פורסם

חבר'ה המון תודה על העזרה...

לאחר מבט זריז נוסף על חשבון הבנק החלטתי במקום למתוח את הכיס - פשוט לחיות עם הרכב...

המשך שבוע טוב!

• תוכן חדש...