Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים רכשתי רדיו דיסק של פיליפס הכי חדש שלהם ויחד עם זה קומפוננט. בעל הבית ה****** דחף לי אותם וכמובן ברגע של שאננות עקב חוסר רכיבים ברכב והרצון כבר לשים משהו אז לקחתי אותם. הוספתי להם כמובן מגבר והלך הקרוסאובר..אמרתי יאלה, אולי זה טוב וכפרה על הכסף ונקנה חדש ואכן קניתי חדש(מורל טמפו) האיכות השתפרה לטובה(לא צורם הטוויטרים ברמות).

העניין הוא שגם בטמפו, אין לי שנוי לטובה. המגבר כאילו לא מוציא כלום, השרשור הקודם שלי הגיע ל104 תגובות והשכלתי מהתגובות אבל עדיין אין לי אפשרות לעשות כלום.

חוץ מזה היום גם חיברו לי סאב לבדיקה ומאז הטמפו פתאום מוציא יותר מדי באס וכמובן שהוא לא עומד בזה, למה זה ככה?

ועוד דבר אחרון חביב. אני שוקל להחליף מגבר...יש לי מגבר של CERWIN VEGA HED300. מוציא 45 וואט לערוץ והטמפו 120. כנראה ששום דבר לא יעזור.

אם אני אחליף מגבר ללפחות 60 רמס נקי לערוץ, מישהו יוכל לפגוש איתי בעתיד באיזור חדרה\עמק חפר ולכוון לי את הרכב והמגבר?

עריכה: ותגובות כמו, חעחע מגיע לך על שלא הקשת לחברי הפורום או שתיאלץ להסתדר עם זה ולא לצפות יותר מדי לא יעזרו לי!

פורסם

בחירה לא נכונה של רכיבים ,כיוונים לא מתאימים ,אי נכונות בלהקשים לאנשים שכן רוצים בטובתך.

תוצאה ברורה לך.

כדי להימנה מזה, תשקיע זמן בבחירה של ציוד ותגדיר תקציב שיתאים לך.

מגבר של 60 רמס לא יתן לך הרבה.

הכל מתחיל מHU. שיר לא נקי נשמע זווע גם במערכת מכוונת. HU לא איכותי יזרים סיגנל מלוכלך. מגבר זול וחלש גם לא עוזר.

התקנה של דרייברים בצורה נכונה + פאזות ישפרו את החוויה

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לא משנה כמה פעמים אמרתי לך ולא משנה פעמים אני עוד יגיד לך,אתה הולך ראש בקיר!

המתקין שלך לא יודע לכוון!

תפתח שרשור חברי פורום בצפון,תמצא מישהו קרוב אליך תקבע איתו ושיכוון לך את המערכת.

נשבע לך!עוד שרשור אחד שלך אני עובר לפורום אודיו בסקאלה.

בשיפוצים...

פורסם

טוב תראה, קודם כל האם השירים שאתה שומע הם באיכות סבירה? (לפחות 192KBPS אם אנחנו מדברים על MP3).

דבר שני לא הצלחתי להבין יש סאב ברכב כרגע או לא? אם לא הוספת סאב בהחלט תשפר לך את האיכות כמובן בהנחה שיש לך כיוונים נכונים, דבר שלוקח לפעמים הרבה זמן להגיע אליו כי זה גם עניין של טעם.

משהו מאוד חשוב: אני קראתי את כל שירשורים שלך וזה נשמע כאילו אתה בכלל לא מחפש איכות. אתה מחפש עוצמה, ואני אומר לך בוודאות שמגבר של 60 RMS לערוץ לא ייתן לך את זה.

אם אתה שומע שהקומפוננט שלך מעווט בנמוכים כנראה שהוא לא חתוך כמו שצריך, ואתה פשוט מגביר את הוולים יותר מדי.

פורסם

כמה חפירות אלוהים... ועוד בכמה שרשורים.

אתה בכלל טורח לקרוא את מה שכל כך הרבה מנסים לרשום לך? או שסתם זה ספאם?

תקרא את אין סוף השרשורים שלך ותנסה להפנים מה שכתבו לך אינספור פעמים. ראבאק לך תכוון את המערכת כמו שצריך ולא אצל המתקין המהולל שלך. מה פה לא מובן?

אלי

פורסם

אני מבין אותו דווקא. גם אני הייתי מתבאס אם זה היה קורה לי. לדעתי הוא פשוט לא ידע בהתחלה מה הוא מחפש, וגם הלך למתקין לא משהו כנראה. מכאן כל הבעיות.

פורסם

בזה אתה צודק.

אבל מה שמרגיז שהוא ביקש המלצות לרכיבים ומתקין בסוף עשה הכל הפוך.

החלקנו על זה,עכשיו הוא פשוט מסרב ללכת למשהו שיכוון לו את המערכת,וחוזר כל פעם ל''מתקין'' שלו.

בשיפוצים...

פורסם

אני לא ערס ידידי

אמנם עושה רושם שהשרשור הפך לבדיחה.

אבל גם אני שלראשונה נתקל בנושא שלך מסוגל להבין שהמערכת שלך שהשקעת בה את מיטב כספך- לא מכוונת!

חפש מישהו שבאמת רוצה לעזור לך ואתה נותן בו אמון שיכוון לך את המערכת

לא כמוני שנתתי לאיזה אדיוט נפוח אחד (שניים למעשה שישבו לי ברכב) במפגש צפון "לכוון" (אעלק) לי את המערכת.

הדבר היחיד שקיבלתי בסופו של דבר זה איכות הרבה פחות טובה ממה שהייתה לי קודם לכן הפסדתי בסביבות החצי ליטר דלק של עמידה עם רכב מונע ומזגן דולק ונשאר לי ברכב ריח טינופת של זיעה שהומלס שלא התקלח שבועיים מריח טוב יותר!

בקיצור הבנת אותי!

פורסם

אני היחיד שלא מבין מה יש לכוון בסט פשוט של טמפו?

חברים יקרים אתם מדברים כאילו הבחור לא כיוון סט 4 חלקים אקטיבי.

לפותח האשקול אין קשר לוואט, אצלי מותקן כבר מספר שנים סט דומה (פולס חמש ורבע) על מגבר JBL 60.2 אם גיין פתוח עד החצי, והכול נשמה בסדר גמור.

אודי A4

דימה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...