Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שמי עמוס גבע, סטודנט לקולנוע וטלויזיה באוניברסיטת ת"א, ואני מחפש רכב לצילומים בתאריך ה-26.3 - יום שבת בערב.

הרכב צריך להראות משהו בסגנון הזה:

http://bit.ly/fAgKw9

אם יש לכם משהו דומה גם אשמח לשמוע על כך.

הרכב לא אמור לנסוע מרחק רב - הצילומים הם באיזור ת"א ומצריכים נסיעה של כמה מטרים בלבד.

לפרטים - [email protected]

תודה!

פורסם

סוף סוף בחור שמתעניין ברכבים שלנו,

ואף מוכן לצלם אותם.

כל הכבוד,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

יאיר,

נראה לי שאתה ממש לא מבין :-(

פורים שמח,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

במידה ויש לכם רכב דומה בסגנון למה שאני מחפש, אני אשמח ליצור קשר דרך המייל ולדבר על צילומי תמונות גם בשבילכם...

בבקשה - שלחו הודעה למייל הזה אם אתם מעוניינים: [email protected]

פורסם

עוד פעם התגובות הילדותיות.

בואו נישאר בדיון עינייני מי שיש לו רכב מתאים ישלח לבחור הודעה פרטית עם מחיר.

שיסגרו בינהם על מחיר לא יסתדרו לא קרה כלום.

לא כל אחד שפותח בקשה רוצה חינם ואף אחד לא מחייב מישהו לתרום את ריכבו.

ולצורך העיניין הרכב שלי ינתן לצילומים תמורת 800 ש"ח תגיע ותבחר מה מתאים.

פורסם

ונגיד שמישהו באמת יתרום את זמנו מעט כדי לעזור לסטודנט שמתחיל את דרכו,האם יקרה משהו?

קודם כל אני רואה בזה קידום של ענייננו גם מבלי לקבל כסף, שנית הרי לא מדובר פה באיזה מליונר שמחפש לעשות עלינו קופה או לחסוך, אם אכן מדובר בסטודנט בתחילת דרכו הרי שיהיה נחמד שמישהו יעזור לו מבלי לקבל תרומה

אם הרכב שלי היה דומה לרכב שהוא צריך הוא היה מקבל אותו בחינם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...