Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 98. כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסוף פתחתי את הפילטר מלמעלה בעזרת ראצ'ט ובוקסה 30. הלך בקלות. כנ"ל הסגירה (ידנית). אין טפטופים ב"ה.

חבל רק שלא צילמתי את בורג הקרטר. ההחלפות הקודמות בוצעו אצל בני דודינו, שמשום מה התעצלו לשים שייבת נחושת, דחפו במקומה שייבה רגילה (של עבודות עץ...) ועליה עטפו בנדיבות טפלון\חוט פשתן\השד-יודע-מה. פלא שכל הקרטר היה בעל מרקם של סופגניה לא דיאטטית?

ולגבי הסדק, אני לא מרגיש שינוי בסחיבה, משום שכנראה כך קניתי את הרכב, אין לי דרך להשוות ולבחון האם הסדק מורגש.

האם ניתן אולי למרוח עליו שכבה של אפוקסי עמיד לחום גבוה (לא זוכר את השם המסחרי, יש דבר כזה בחנויות. משמש בין היתר להדבקת זגוגיות לתנורים) וכך לסתום אותו?

בשום פנים ואופן חבר. יש לי ברכב גם סדק וניסיתי את זה...תלמד מניסיוני ותמנע מזה. הטמרפטורות בסעפת כל כך גבוהות

שאחרי נסיעה של 5 דקות כל תא הנוסעים שלי הריח כמו הבוץ של ים המלח. לקח לי זמן לגרד את כל האפוקסי.

התיקון היחיד הוא ריתוך בהנחה ואפשר או החלפה. אני אישית לא עשיתי כלום כל עוד אין אפקט על הנסיעה ברכב.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...