Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל אנחנו בחברה עזבנו את סלקום לפני שבועיים,

עקב שירות והתנהגות מחפירים מצד סלקום. נכון שכולם אותו החרא, אבל

סלקום הצליחו להתעלות על כולם. כל המתנה לשירות לוקחת 20-40 דקות,

לא חוזרים אליך, ואם חוזרים זה תמיד בלי תשובות, או תשובות לא נכונות.

אפילו עכשיו שכבר עזבנו אותם, אפילו סגירת חשבון, שזה דבר פשוט, לוקח כבר 10

ימים.

אחרי שהתנתקנו מהם הם נזכרו לחזור אלינו(אחרי שכבר חצי שנה אנחנו מבררים אצלם כל

פעם מחדש גובה קנסות יציאה ואפשרויות ניתוק...), ושאלו למה התנתקנו, והציעו חבילה יותר

זולה מפלאפון.

בינתיים השירות בפלאפון בסדר. זה ברור שיהיו איתם גם בעיות, כמו כל החברות, אבל בירורים,

שאלות וכד' התקבלו דיי מהר וביעילות.

לגבי אורנג', לפי מה שהבנתי ממקורות יודעי דבר בחברה, זה שהמנכ"ל הקודם קיצץ שם בכל דבר

שזז, ככל הנראה כדי להעלות רווחיות לקראת מכירת החברה.

היום הם דווקא בתהליך חזרה, ומרחיבים שוב את מערך השירות וכד', אבל זה תהליך שלוקח זמן,

ולהזיז חברה ענקית כזו לוקח זמן. אני בכל אופן חושב שעד שאין תוצאות בשטח, לא להאמין לכלום...

פורסם

לגבי אורנג', לפי מה שהבנתי ממקורות יודעי דבר בחברה, זה שהמנכ"ל הקודם קיצץ שם בכל דבר

שזז, ככל הנראה כדי להעלות רווחיות לקראת מכירת החברה.

היום הם דווקא בתהליך חזרה, ומרחיבים שוב את מערך השירות וכד', אבל זה תהליך שלוקח זמן,

ולהזיז חברה ענקית כזו לוקח זמן. אני בכל אופן חושב שעד שאין תוצאות בשטח, לא להאמין לכלום...

לא נראה לי. אילן בן דוב קנה את החברה במינוף מטורף. הוא לא אחד שישקיע במהלכים אסטרטגיים לאורך זמן.

פורסם

פרמטר חשוב בשבילי הוא-התחייבות, הכוונה חוסר התחייבות, שיהיה לי את האפשרות ל"שלום שלום".

כמו אחרים, כך גם אצלי, נציגי החברה מתקשרים רק אחרי שהניוד התבצע.

ובאמת, באמת, אורנג היתה פעם רמה אחרת.

ו-max2005b, יש לך אחלה דיל, כמה זמן התחייבות?

זה נכון

פורסם
לא נראה לי. אילן בן דוב קנה את החברה במינוף מטורף. הוא לא אחד שישקיע במהלכים אסטרטגיים לאורך זמן.

זה בדיוק מה שטענתי בפני אותו אדם, אבל הוא אמר שזה ממש לא נכון, וזה לא מישהו שישקר לי,

ואין לו גם אינטרס לשקר לי. אבל כבר כתבתי, נחכה ונראה.

פורסם

מנסיון עם כל החברות כולם אותו חרא.

גם לפי התגובות שכל אחד טוען באופן אישי שחברה מסויימת חרא אתה יכול להבין שאחת נבלה ואחת טרפה.

מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שתור לקוח מהיום שאורנג' ניפתחו בארץ (ומעל 7 מכשירים אצלם בכל רגע נתון) אני נטשתי אותם לטובת פלאפון ששם יש לי סוכן מכירות אמיתי ואמין (כן כן, מסתבר שיש חיה כזו) וזה חצי נחמה.

לקחתי עוד 3 מכשירים בנוסף ואני יחסית מבסוט כרגע. (בטוח הם יצליחו להרוס את זה מתי שהוא)

פורסם

מה שמתברר מהתגובות והדעות באינטרנט - שאין חברה ממש טובה.

אני עזבתי לפני שנתיים את פלאפון אחרי שרות גרוע. זוועתי. יותר נכון חוסר שרות, אפילו כשרציתי לשדרג מכשיר.

עברתי לאורנג' ואני מרוצה מאוד. יופי של שרות כאשר צריך.

לפני חודש אבד לי המכשיר. העניין טופל בפ"ת תוך 10 דקות, כולל המתנה בסניף. קבלתי מייד מכשיר חלופי מדור 3. למחרת שליח הביא (ללא חיוב) מכשיר חדש אלי לעבודה.

המכשיר החדש היה ללא כרטיס זכרון (שהם נתנו לי למקורי כמתנה) - תוך 3 דקות נעניתי בשרות לקוחות בטלפון, יצרו זיכוי במחשב, למחרת קבלתי אותו חינם בסניף רעננה. שם חיכיתי רבע שעה, אבל יש עמדת אינטרנט פעילה וכיבוד טעים...

כאשר ראיתי שחלק מהקבצים ששחזרתי בגיבוי (גם הכבל למחשב ניתן כמתנה ואני מעדיף לגבות לבד) - נתנו זיכוי בסכום משמעותי כדי שנוריד (טוב, הילד יוריד...) מחדש את החוסרים מהאתר שלהם.

לפי הנסיון האישי שלי - מגיעה לאורנג' ולעובדיה מילה טובה.

באורנג' אניבהסכם של ועד עובדים חזק (שהקשר שלי אליו הוא דווקא עם אחת העובדות באותו ארגון) - לדעתי זו חובה לבקש בכל חברת סלולר חיבור להסכם כזה. איימו להתנתק ויתכן תקבלו - בלי שום קשר למקום בו אתם עובדים - וזה מנסיון רב שנים שלי.מקבלים מכשיר בעלות סימלית מאוד, גם מחירים שהם חצי ופחות מהממוצע בשוק, ואולי שרות טוב יותר.

אגב, גם בפלאפון הייתי בהסכם ועד עובדים (שכלל דיבורית והתקנתה בחינם) - אבל זה לא סייע לקבל שרות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מבחינת שירות נטו במירס קיבלנו (לקוח עסקי קטן, 4 מכשירים) שירות מעולה, מהיר ואמין גם על ידי מנהל תיק לקוח אישי וגם במוקד הטלפוני. הבעיה שכל היתר (מכשירים, רשת, שירותי DATA) ברמה שלא יכולה להתחרות באחרים.

כל היתר בערך באותה רמה של חוסר מקצועיות, שירות גרוע וחמדנות. היום אנחנו 6 מנויים בסלקום ובסוף קיבלתי מה שרציתי לאחר מו"מ ארוך והרבה הרבה שעות בטלפון איתם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני בסלקום ומרוצה.

במנויים העסקיים שלי השירות בכלל מעולה. זמן המתנה ממוצע של דקה עד שניים וטיפול מאוד מהיר יעיל וטוב (כשלאיש שירות שלי היתה תקלה במכשיר שלחו לו ניידת לתיקון המכשיר במקום בשטח).

במנויים הפרטיים לא ניסיתי אף פעם את השירות הטלפוני אבל במרכזי השירות אם מגיעים בפתיחה יוצאים משם מהר מאוד. גם במנויים הפרטיים אני מקבל שירות טוב ולא קרה שלא יצאתי בסוף מרוצה. מה שכן, במילה טובה מקבלים תמיד הרבה יותר מאשר בצעקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לדעתי כולן אותו דבר.

עם זאת, לדעתי המקצועית הרשת הסלולרית של פלאפון היא הכי פחות טובה .

אני באורנג' כבר כמעט עשור , מעטות הפעמים שנזקקתי לשירות. לדעתי זה הפרמטר החשוב ביותר.

ההבדל הגדול הוא שאם לוקחים מכשיר מהחברה הסלולרית , בסלקום מעבדות התיקון נמצאות בסניפים כלומר המכשיר יתוקן באותו היום ובאורנג' שולחים הכל למעבדה מרכזית ונותנים זמנית מכשיר סוג ז'.

פעם,בתחילת הדרך אני זוכר שבאורנג' השירות היה פירסט קלאס, אם היה מצב בו לקוח נדרש לחכות מעל שעה לתיקון מכשירו, המכשיר פשוט הוחלף בשביל לא לעכב את הלקוח.

לאחרונה התחלתי התחייבות עם אורנג', יצא שקיבלתי שם את התנאים הטובים ביותר מכולם. זה אחרי שכמעט 7 שנים לא הייתי בתוכנית מסודרת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין שום התחייבויות יותר.

מה שכן, תנסה להימנע מהתחייבויות (או תשלומים) על מכשיר סלולרי. זה מונע ממך בעתיד להתנתק כי פתאום אומרים לך: "סבבה אין בעיה, תתנתק, אבל אתה צריך לשלם את היתרה של התשלומים בתשלום אחד של 3500 ש"ח".

• תוכן חדש...