Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיונכם, באיזה חברת סלולר השירות הכי פחות גרוע(שואף לטוב)?

אני עם סלקום ומעוניין לעבור, הייתי בעבר באורנג' ושם היה אחרת לגמרי.

הבנתי שמאז שהחליפו מנכ"ל השירות נהיה גרוע, האם זה נכון?

מה עם פלאפון נכון להיום?

תודה

פורסם

כדאי כל כמה שנים לעבור מחברה לחברה.

בצורה כזאת אפשר לקבל תנאים יותר טובים.

אמרת שאתה בסלקום. אם תרצה לשדרג את המכשיר או לקבל חבילת שיחות משתלמת, לא תקבל את אותם התנאים כמו מישהו שרוצה לעבור מחברה אחרת לסלקום.

אבל אם תעבור לפאלאפון -תקבל.

זהו העיקרון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני כמה ימים התקשרנו לשלושת החברות כדי לקבל הצעה מסויימת.

לאורנג' חיכינו 37 דקות.

לסלקום 7.

לפלאפון משהו כמו 14.

השירות בכל החברות האלה מחפיר.

פורסם

מתי התקשרתם? אני מחכה לסלקום סביבות 10-40 דקות אם זה סביבות שעה 5, כן 40 דקות!

בעיקרון כבר לא אכפת לי הרמתי ידיים מזמן ההמתנה, לפחות שירות שיהיה נורמלי.

פורסם
כדאי כל כמה שנים לעבור מחברה לחברה.

בצורה כזאת אפשר לקבל תנאים יותר טובים.

אמרת שאתה בסלקום. אם תרצה לשדרג את המכשיר או לקבל חבילת שיחות משתלמת, לא תקבל את אותם התנאים כמו מישהו שרוצה לעבור מחברה אחרת לסלקום.

אבל אם תעבור לפאלאפון -תקבל.

זהו העיקרון.

כך גם אני חשבתי.

כבר כמעט עברתי מסלקום לאורנג', אבל התקשרתי אליהם ואמרתי את האמת.

העבירו אותי למחלקת שימור וקבלתי אותו דבר מסלקום. אפילו בלי הרבה ויכוחים.

ככלל לשמר לקוח יותר זול מלגייס.

פורסם

עשיתי בעבר, עבד.

עכשיו לא מוכנים להעביר אותי לשימור לקוחות, טוענים שיצא כלל בתוך האירגון שללקוח אין זכות לדבר עם שימור לקוחות אלא אם 2 מנהלים מחליטים שכן!

פורסם

באורנג' המצב השתנה מקצה לקצה בשנים האחרונות.

מהחברה עם השירות הטוב ביותר נהפכו לשירות הגרוע ביותר.

בנוסף, נראה כאילו הם פשוט לא מיישרים קו עם המבצעים של סלקום.

פלאפון יעבדו עליך ויציעו לך חבילה של 200 דקות לכל היעדים ו35,000 דקות בתוך הרשת.

כמעט כל המבצעים שלהם בנויים מהמון דקות בתוך הרשת.

זה נשמע מפתה אבל אף אחד לא מדבר בתוך הרשת כל כך הרבה ובטח לא בפלאפון.

בלי קשר, היום אי אפשר לדעת אם אתה מתקשר לרשת או לא כי התחיליות לא נשמרות ברשת (ניוד).

לדעתי, אחרי ששיגעתי לסלקום את המוח, יש להם את השירות הטוב ביותר מבין כל הרשתות (והוא גם לא להיט בלשון המעטה).

מנסיון עם כולן (אורנג', פלאפון, מירס וסלקום).

בנוסף אחרי שסקרתי את כל המבצעים שיש (בפורום פוקט ואצל הרבה נציגי שירות) יצא לי הכי משתלם בסלקום. מה שעוד הפתיע אותי זה שקיבלתי חשבונית ואני משלם על מה שביקשתי, לא דחפו לי דברים אחרים.

המבצע שאני נמצא בו כרגע הוא "החבילה החמה" שזה 1200 דקות לכל היעדים, 1200 הודעות לכל היעדים, גיבוי סים חינם, אני משלם על אינטרנט ללא הגבלה במהירות חצי מגה (מעל ומעבר לטלפון סלולרי - כולל VOIP וYOUTUBE חופשי) וגם על סלקום דאבל (2 מספרים באותו טלפון), אני מקבל החזר על NOKIA N8 (שקניתי ב2000 וקצת בחנות פרטית). סה"כ החשבונית 179 ש"ח בחודש וכל חודש שלישי זה יורד ל135 ש"ח (25% הנחה).

פורסם

ברשת מקובל לטעון שאורנג הם הרעים ביותר היום, מהנסיון שלי אם אורנג חראות, סלקום הם שלשול עצבני !

עזבתי לפני כשלושה חודשים בכעס רב אחרי הרגשה שרימו אותי קשות

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אוקיי לא נעבור לשום חברה, התכנית שלי בסדר רק מהשירות אני לא מרוצה.

המכשיר שלי מבקר אצלם פעמיים בשבוע, יש מה לעשות איך לגרום להם להחליף אותו לכזה חדש?

Samsung Ultra Touch S8300

פורסם

פעם אורנג' באמת היו משמעותית טובים יותר משתי החברות האחרות.

כיום המצב הוא שיש תחרות קשה על התואר "החברה הגרועה ביותר" ואני שומע כל שבוע סיפורי זוועה, כל פעם על מפעילה אחרת.

כנראה שעדיין פלאפון יותר גרועים מהאחרים, בואו נגיד שאם אורנג' הם יונדאי אקסנט דור ראשון וסלקום הם קיה פרייד, אז פלאפון הם דייהו אספרו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...