Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכבוד צילומים לספר מחזור אשמח עם אחד מחברי הפורום באיזור אשדוד-אשקלון שמחזיק רכב אספנות יוכל לעזור לי.

אני מעוניין להצטלם על רכב אספנות(לא משנה מאיזה סוג או שנה) כרבע שעה של צילומים במעט תמונות.

אשמח לקבל את עזרתכם אפילו בתשלום של כסף,מי שמוענין שיצור איתי קשר בפורום תודה מראש על העזרה.

פורסם

למה שלא תגיע לאחד מהמפגשים של מועדון ה 5?

הרכבים מוצגים ברחבה פתוחה לכל, ניתן להצטלם על ידם (לא לגעת), ואני בטוחה שאם תבקש מבעלי הרכבים רשות להצטלם ברכב לא תהיה התנגדות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה,רעיון מצויין רק בגלל שאני קצר בלו"ז אשמח לדעת מתי המפגש הקרוב והיכן הם מתארחים.

פורסם

היום בצהריים.

החל מהשעה 16:00 לערך בהיכל נוקיה בת"א.

מפגש שרון בגעש.

באיזור השפלה אאל"ט יש בפארק המדע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היום בצהריים.

החל מהשעה 16:00 לערך בהיכל נוקיה בת"א.

מפגש שרון בגעש.

באיזור השפלה אאל"ט יש בפארק המדע.

ל'

מפגש השפלה עבר לבית יד לבנים בנס ציונה (מאחורי הקניותר)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
מפגש השפלה עבר לבית יד לבנים בנס ציונה (מאחורי הקניותר)

ברחבת היכל התרבות בנס ציונה, מאחורי הקניותר. כל יום שישי ב16:00. זה המפגש הקרוב ביותר אליך.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...