Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופן הלחיצה על הקלאץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת איך אתם לוחצים על הקלאץ-

1) מדביקים אותו לרצפה במהירות (עד ממש שמרגישים שהוא דבוק לרצפה).

2) במהירות בינונית כאשר הקלאץ לא נוגע ברצפה.

אני פשוט רוצה לדעת מה הדרך הנכונה ביותר, אם יש הצעות אחרות, הינכם מוזמנים.

תודה,

פורסם
שלום, רציתי לדעת איך אתם לוחצים על הקלאץ-

1) מדביקים אותו לרצפה במהירות (עד ממש שמרגישים שהוא דבוק לרצפה).

2) במהירות בינונית כאשר הקלאץ לא נוגע ברצפה.

אני פשוט רוצה לדעת מה הדרך הנכונה ביותר, אם יש הצעות אחרות, הינכם מוזמנים.

תודה,

1. אבל לא בבעיטה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אכן, הרבה יותר מעניין איך משחררים את דוושת המצמד, מאשר איך לוחצים עליה.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

אני לוחץ מהר בין ראשון לשני למה זה עניין של גג 3 שניות עד שאתה מגיע למהירות של הילוך 2... בהילוך 3 קצת יותר איטי ובהילוך רביעי וחמישי לא צריך להתרגש אפשר לעשות את זה בקצב בינוני.

כשאני מרים, אני משחרר לאט את הקלאץ תוך כדי שאני מוסיף כמות קטנה של דלק... וככה גם המהירות לא יורדת.

פורסם

כנהג ותיק שכל חייו נהג עם גיר רגיל, הרי לכל הנהגים אתגר: נסו להגיע למצב שבו כשאתם מעבירם הילוך ( לא משנה מעלה או מטה) הדבר לא יורגש. שום נקישה מיותרת שום נהמה או טלטול. פשוט שהכל יזרום חלק כמו חמאה. שהנוסעים ברכב לא יבחינו בכלום. ככה גם תחסכו דלק ותשמרו על המנוע, הגיר והקלאץ'

פורסם

כן. אבל אני לא דוגמא. אני משוגע. חוץ מזה כמעט כל הנסיעות שלי מחוץ לעיר, וזה יותר קל....:-D

• תוכן חדש...