Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לעשות הכול בבית השאלה האם יש ברשותך כלים וקצת ידע וניסיון.

האם למצבר המותקן ברכבך קיימת צינורית ניקוז ? האם המצבר מותקן בתא המנוע או בתא המטען.

איזה כייף לי :)

פורסם

החלפת מצבר היא פעולה דומה בכול הרכבים.

1. תוציא את המפתח מהסווי'ץ.

2. בדוק שיש ברשותך קוד לאזעקה/מערכת שמע במידה ומערכת השמע ננעלת עם ניתוק המצבר.

3. תחליף מצבר.

פורסם

אני דוגל ברכב המודרני לחבר מתח גיבוי ממקור חיצוני לפני החלפת מצבר וכך להמנע מכל מיני מחיקת זכרונות וכו'.

כמדומני שבמע' איתוראן, לאחר ניתוק מתח (ללא גיבוי) יש צורך ליצור איפוס עם מוקד החברה.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי, מבלי לפגוע באף אחד אני אישית מעדיף שאף חשמלאי לא יחבר לרכב שלי מצבר גיבוי מכיוון שטעות בחיבור עלולה לגרום יותר נזק מתועלת גם במקרה הנוכחי.

סה"כ אתה מכיר די טוב את הרמה המקצועית של רוב החשמלאים במדינה שלנו ובמקרה של נזק אני כבר בטוח שיצליחו 'להנדס' את הלקוח.

פורסם

חיבור מצבר או מתח גיבוי זאת פעולה הכי פשוטה שיש ומי שלא יודע לעשות זאת אינו באמת חשמלאי רכב.

איני פוסל רופאים כי איזה רופא נתן לי זריקה כואבת או אחר טעה באיבחונו.

במקרה הזה של איתוראן, סקיילוק וכו' אם פותח השרשור לא היה מתייעץ קודם כאן ומחליף בעצמו מצבר אז מע' האיתור הייתה ננעלת ולא מאפשרת הנעת הרכב.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...