Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על AURASOUND RPM 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה לא יודע, מה שמוזר זה שהם מאוד קרובים לאיפה שהסאב מתיישב על העץ, יש שם רווח של איזה אינטש בסך הכל.

לכן צריך להכניס אותו בזהירות וכך גם להוציא. מה שעוד לא נוח זה שהם נמצאים בדיוק מתחת לחורי החיבורים לעץ, לכן צריך להשתמש בברגים מתאימים.

משלוח איזה 100 דולר, אבל אני מזמין עוד דברים.

פורסם

אבגני

אני יכול לאמר לך רק על האח הגדול יותר של הסאב הזה - הNS10 שיש לי ברכב הפרטי - ומה שיש לי ברכב הפרטי זו הגרסא הרזה יותר של אחד מסאב הוופרים הכי טובים לSQ אי פעם.

הסאב 10 אינטש החמוד הזה שקניתי מהם פשוט מדהים! אין דרך אחרת לאמר זאת.

אבל איך הRPM? אני לא יודע, עד כמה שידוע לי אין לו מגנט NRT שזה מה שהפך את הסאבוופרים של אאורה לאגדה אבל מדובר ביצרן סאב וופרים יוצא מן הכלל ואני מניח שהם צריכים לתת לך תוצאה מעולה גם כן - רק מניח.

מה שטוב בהם זה שהם יותר מתאימים לסביבת רכב מהסאבוופרים של אאורה שמשתמשים במגנט NRT - הם דורשים נפח תיבה מגוחך בעוד שהRPM מסתפקים בנפחים הרבה יותר שפויים.

לדעתי הכי טוב זה שתשאל את אדם מחברת מדיסאונד איך הRPM בהשוואה לNS10 - הם כנים מאוד והשירות שלהם פנטסטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פה המחיר מדבר, המחיר טוב אפילו מאוד. ראיתי ביקורת של בחור שרכש אחד מהם ומאוד נהנה, רציתי במקור לרכוש את הXXLS שמיועד לרכב (הנייר) אבל הם ניגמרו ב PARTS EXPRESS לגמרי ולא יהיו יותר :(

פורסם

לסאב 10 אינטש זה לא מעט

ואני יכול לאמר לך שהאאורה NS10 שלי יושב בתיבה 1.5CF פורטד - זה נפח לא שפוי לסאב 10 אינטש כשמדובר בסביבה של רכב.

ואתה רוצה יותר גרוע? אם הייתי רוכש את הסיז 250 ולא ה300 שיש לי - נפחי התיבה כמעט זהים ואם הייתי רוצה לעשות לסאב 10 אינטש שלהם תיבה פורטד - 2CF...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...