Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי אמר לי כשהוא יסדר לי את האוטו אז הוא יביא לי רדיו דיסק USB ומערכת

אז לגבי הרדיו דיסק איזה דיסק און קי צריך לחבר כי הבנתי שיש כאלה שלא מתחברים לרדיו דיסק

פורסם

כל דיסק און 1.1 או 2.0 יתמוך, חוץ מזיכרונות גדולים כמו 32 או 64 גיגה שיכול להיות שלא יעבדו.

צריך לקרוא בספר של יחידת הראש (רדיו דיסק)

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני יכול להמליץ לך על זיכרון נייד קינגסטון, לא משנה הדגם והנפח שתלוי בך (לי יש 16 ג'יגה, דגם: דאטה טרבלר 2). הם ידועים בזכרונות ובמוצרים איכותיים ועמידים לאורך זמן.

גם אם תחליט שלא ללכת על קינגסטון, אל תקנה זיכרון נייד של סאנדיסק. עושים הרבה בעיות, הרבה מחיקות של מידע ובאופן כללי לא איכותיים במיוחד, מניסיון רב שנים איתם, לצערי.

אל תקנה דגם עם מהירות 1.1, אתה תגיע לשיבה טובה לפני שהמידע יעבור מהמחשב אל הדיסק.

פורסם
כל דיסק און 1.1 או 2.0 יתמוך, חוץ מזיכרונות גדולים כמו 32 או 64 גיגה שיכול להיות שלא יעבדו.

צריך לקרוא בספר של יחידת הראש (רדיו דיסק)

רציתי לקנות דיסק און לפני שאני קונה רדיו דיסק שיהיה לי לעכשיו ואחרי זה שאני יקנה אז אני יחבר

בעיקרון, מה שיש לו מערכת הפעלה FAT אמור לעבוד.

איפה אני רואה את המערכת הפעלה?

אני יכול להמליץ לך על זיכרון נייד קינגסטון, לא משנה הדגם והנפח שתלוי בך (לי יש 16 ג'יגה, דגם: דאטה טרבלר 2). הם ידועים בזכרונות ובמוצרים איכותיים ועמידים לאורך זמן.

גם אם תחליט שלא ללכת על קינגסטון, אל תקנה זיכרון נייד של סאנדיסק. עושים הרבה בעיות, הרבה מחיקות של מידע ובאופן כללי לא איכותיים במיוחד, מניסיון רב שנים איתם, לצערי.

אל תקנה דגם עם מהירות 1.1, אתה תגיע לשיבה טובה לפני שהמידע יעבור מהמחשב אל הדיסק.

הדיסק און קי הזה שרשמתה הוא ברדיו דיסק שלך?

כן סיפרו לי שהוא איטי ולא כדאי ללכת עליו

איפה אני בודק מהירות? ולא הבנתי את המשפט האחרון שלך

איזה דיסק און קי אתה מציע לי של קינגסטון ומהירות 2.0 הקיבלות תיהיה 2/4

פורסם

אתה לא רואה את מערכת ההפעלה כי אין מערכת הפעלה על ה DOK אתה צריך לפרמט אותו בפורמט של FAT

זה לא נכון שה DOK של סאנדיסק לא אמינים/גרועים/מאבדים מידע ועוד שלל תופעות, הם אמינים וטובים.

כנס לכל סניף של איבורי שם תקבל DOK במחירים הזולים ביותר שיש

פורסם

הדיסק שלי עוד לא חובר לר"ד, כך שאני לא יודע להגיד לך לגבי בעיות שהיו, כי לא ניסיתי אותו עדיין. לא אמורות להיות בעיות, כל USB זה אותו דבר ואם הר"ד לא קורא אותו אז זו בעיה של הר"ד, לא של הדיסק. עם מחשבים הוא עובד מהר ולא עושה לי שום בעיה, מעביר קבצים מהר. אני בטוח שיש מהירים ממנו, לי זה מספיק.

חוץ מזה, ענו לך לפני - כל דיסק יעבוד, לא צריכה להיות שום סיבה (למעט בעיה בר"ד, שהוא לא יעבוד ברכב).

כיום אתה כבר לא יכול למצוא ממש דיסקים 1.1, כל מה שתקנה יהיה 2.0, כך שאין מה לדאוג.

לגבי סאנדיסק, אני אומר מניסיון שלי, לא כל הדגמים בעיתיים, אבל חלק מהם שווים לת.. ע"ע דגם הבלייד שלהם. נתנו לי אותו מהעבודה כי אני עובד עם מצגות, ופעמיים כבר החזרתי אותו, בהפרש של שבועיים. החליפו לי לאחר שבינתיים עובד יפה, אבל אני כבר לא סומך על המוצרים שלהם. אותו דבר קרה לי עם הסנסה קליפ שקניתי. עשיתי עדכון מהאתר שלהם וכל המכשיר נדפק. החליפו לי בלי לצייץ, כי הם יודעים מה המוצר שלהם שווה.

ולא צריך לקנות מאייבורי, לא חסרים מקומות נורמלים שלא מוכרים מוצרים מחודשים במצג שווא של חדשים (וזו הסיבה שהם כאלה זולים). תעשה חיפוש בזאפ, תשווה מחירים ונפחים, ואז תחליט.

פורסם

ראיתי בזאפ שיש תכונות מיוחדות ויש אחסון,העברה ושיתוף יש תמונות,סרטים ושירים וניהול וגיבוי מידע וU3 זה משנה איזה אני בוחר כאילו אם אני קונה העברה שיתוף ואחסון אז יעשה לי רק את זה או שיעשה הכל אבל את האחסון הוא יעשה הכי טוב?

פורסם

בכל התכונות אני לא מתמצא, אתה יכול להריץ חיפוש בגוגל או בפורומים שמיועדים לנושאים אלו. מהיגיון, אני מניח שדיסקים שמיועדים למוזיקה שירים וכו', אמורים להיות מותאמים לחיבור ישיר לטלוויזיה שיש לה חיבור USB. אבל שוב, זה רק השערה.

הכי טוב שתקח דיסק מחבר שלך, לך לחנות סטריאו שיש להם תצוגות והדגמות של ר"ד, ותבדוק אם יש בעיות בקריאה בר"ד מסוימים. לפי זה תדע. מעבר לכך, עד היום לא שמעתי מילה רעה על קינגסטון, זו חברה ידועה בתחום הזיכרונות מהארד דיסקים, זיכרונות למעבד, ועד כרטיסי SD למצלמות. במקסימום תוציא עוד מאה שקל על דיסק אחר. אתה לא בדיוק הולך לקנות משהו שצריך משכנתא בשבילו. תמיד תוכל להעיף אותו לחבר שלא צריך אותו לרכב במחיר הקרן ולצמצם נזק.

פורסם

קח גם בחשבון שאי אפשר לחבר כרטיס זיכרון (SD וכו' כמו של מצלמות) למערכות USB, הן לא מזהות אותן...

ישנם דיסק און קי שמתבססים על כרטיסי זיכרון כאלה - בדרך כלל המזעריים.

אני כמעט בטוח שאין דיסק און קי רגיל שמתבסס על זיכרון פלאש שלא עובד, אלה שלא עובדים הם אלה שמתבססים על כרטיס זיכרון.

• תוכן חדש...