Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאות לAUDI A1 לעומת מאזדה 3.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתלבט ברכישת רכב בין הAUDI A1 אוט' הגרסא הבסיסית לעומת מאזדה 3 הגרסא הטובה הSPIRIT.

בכל מקרה אני מעוניין לקבל ממכם חוות דעת לבחירת רכב ולכן פתחתי אשכול בפורום "ייעוץ ברכישת רכב".

אך פה אני מעוניין לשאול על ההבדלים בהוצאות על טיפולים ותיקונים ובכלל אחזקה בין הAUDI A1 לעומת המאזדה 3.

אבא שלי, שקונה לי את הרכב, מפחד שההוצאות על הטיפולים והתיקונים על הAUDI A1 יהיו בשמיים וגבוהים מידי.

מה דעתכם?

הדבר היחיד שחוסך בAUDI A1 לעומת המאזדה זו צריכת הדלק.

שבAUDI A1 הצריכה היא 19קילומטר לליטר אחד!

לעומת במאזדה שזה 11קילומטר לליטר אחד!.

עזרה בבקשה...

פורסם

אוודי הוא רכב פרימיום וככזה הוא מתומחר בחלפים ובשעות העבודה, כשאני ניגש לקנות אופנוע אני משווה את מחירי הטיפולים, בודק חלקי חילוף שמתבלים באופן תדיר

אצלך הייתי בודק טיפולים, מחירי חלפים שונים ומשווה.

אך כמו שכתבתי לך גם ללא ההשטאה הזאת תהיה בטוח שההוצאה ולו רק בביטוח תהיה גבוה יותר על האודי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הטיפולים באודי יהיו יקרים יותר בהרבה.

לגבי צריכת הדלק, בטוח שהיא תהיה טובה יותר משמעותית באודי, אבל 1:19 נשמע קצת ורוד, 1:15 יהיה יותר אופטימי, ואולי פחות...

פורסם
הטיפולים באודי יהיו יקרים יותר בהרבה.

לגבי צריכת הדלק, בטוח שהיא תהיה טובה יותר משמעותית באודי, אבל 1:19 נשמע קצת ורוד, 1:15 יהיה יותר אופטימי, ואולי פחות...

הבנתי אותך אחי.

שמע כעקרון זה הנתונים שלה.

בוא לא נלך במדויק עליהם באמת אבל 1:15 זה כבר מוגזם. מה הם משקרים? חחח

בוא נלך על 1:17..

זה משמעותי? זה אולי יכפה במעט על ההוצאות השוטפות של הטיפולים ואולי התיקונים שאני מקווה שלא יהיו?...

פורסם

צריכת הדלק כמובן תלויה בהסכמה אליה תגיע עם היצרן ועם החברים כאן בפורום, אבל בכל מקרה הייתי מקטין ציפיות. למרות שניתן להניח כמעט בודאות שהיא תהיה חסכונית יותר מהמזדה, לא הייתי רץ לקנות ספוילרים וג'אנטים בכסף שאני עתיד לחסוך.

פורסם

אין פה עניין של שקר, אבל נתונים של צריכת דלק הם נתונים שנתקבלו במעבדה, המצב בפועל עגום הרבה יותר, ויש פה מספיק שרשורים על צריכת דלק, מציאות מול נתוני יצרן.

קח בחשבון צריכה נמוכה בפועל, כדי שסתם לא תתעצבן אח"כ, כי ציפית לצריכה של 1:19 ובפועל תקבל 1:15 ביום עם שמש ונעלי עקב...

פורסם

ההשוואה שלך לא רלוונטית אנחנו מדברים כאן על רכב חדש שבכל מקרה גם אם היה מדובר ברנו (ציני - :lol:) לא היית רואה מוסך בשנתיים הראשונות פרט לטיפולים שוטפים, אגב אם אביך קונה לך חדש סלח לי על הסטיגמה בעוד שנתיים - 3 אני מאמין שאתה תוציא עוד רכב מהסוכנות ולא תזדקן עם הרכב.

ההשוואה האמיתית צריכה להיעשות על האגרת רישוי, ביטוח, צריכת דלק. טיפולי 10K מה שנקרא בשפת העם (וזה כבר מזמן לא 10K יעלו לך 100 - 200 שקל לכאן או לכאן זה לא מה שמפיל עסקה לדעתי מה גם שזה יתקזז לך עם עלויות הדלק - אם כבר הולכים על הסטיגמה שהאודי יקרה יותר)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

חוץ מהעניין של הכסף.. עשית נסיעת מבחן לרכבים האלו ?

לא נראה לי שהם דיי דומים בזמן נסיעה.. אולי זה גם צריך להיות איזשהו נתון ששווה להתחשב בו.

אני יכול להגיד לך גם שלי יש אודי והטיפולים לא כל כך מטורפים. מה שכן הביטוח באמת ממש מוגזם, ואני לא נהג צעיר או חדש..

1.8TSI

פורסם

לגבי תצרוכת הדלק אני חייב להגיד לך שהכל תלוי בנהג ובצורת הנהיגה ,

גם באודי אם תלחץ ותשתמש בגז ברקס גז ברקס בצורה מוגזמת אתה תגיע לתצרוכת דלק שערורייתית.

אני יכול להגיד לך שבראב 4 אם אני נוהג כמו סבתא זקנה אני יכול להוציא מהרכב 1:9 בתוך העיר ואפילו 1:11 מחוץ לעיר.

בהתחלה כשלחצתי הגעתי גם ל 1:4 !

אבל אני נוהג לאט ורגוע ולכן רוב הזמן אני עומד על 1:8

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
ההשוואה שלך לא רלוונטית אנחנו מדברים כאן על רכב חדש שבכל מקרה גם אם היה מדובר ברנו (ציני - ) לא היית רואה מוסך בשנתיים הראשונות פרט לטיפולים שוטפים, אגב אם אביך קונה לך חדש סלח לי על הסטיגמה בעוד שנתיים - 3 אני מאמין שאתה תוציא עוד רכב מהסוכנות ולא תזדקן עם הרכב.

ההשוואה האמיתית צריכה להיעשות על האגרת רישוי, ביטוח, צריכת דלק. טיפולי 10K מה שנקרא בשפת העם (וזה כבר מזמן לא 10K יעלו לך 100 - 200 שקל לכאן או לכאן זה לא מה שמפיל עסקה לדעתי מה גם שזה יתקזז לך עם עלויות הדלק - אם כבר הולכים על הסטיגמה שהאודי יקרה יותר)

וואלה נתת לי בטחון חבל על הזמן, כי אבא שלי בעצמו אומר לי תיהיה עם האוטו שנתיים - שלוש,

אבל עדיין, הוא נרתע מהתיקונים והטיפולים, לא יודע איך להסביר ולהראות לו שהכל סטיגמה.

חוץ מהעניין של הכסף.. עשית נסיעת מבחן לרכבים האלו ?

לא נראה לי שהם דיי דומים בזמן נסיעה.. אולי זה גם צריך להיות איזשהו נתון ששווה להתחשב בו.

אני יכול להגיד לך גם שלי יש אודי והטיפולים לא כל כך מטורפים. מה שכן הביטוח באמת ממש מוגזם, ואני לא נהג צעיר או חדש..

שלחתי לך אינבוקס אחי, עשיתי נסיעת מבחן על A1 וממש התרשמתי מאחיזת ההגה והביצועים.

כעקרון אני צריך עזרה ממך איך להראות ולהסביר לאבא שלי שהטיפולים לא כל כך מטורפים באודי כמו אצלך.

אם אני לא יצליח לשכנע אותו אז כנראה אני יקח גולף חדשה עם אותו מנוע כמו של A1.

1400 טורבו 7 הילוכים DSG

לגבי הביטוח, אני מחכה עכשיו להצעת מחיר לA1 ובאמת היא אמרה לי שהביטוחים המקיפים לאודי ממש יקרים במיוחד לנהג חדש.

נחכה ונראה...

הביטוח החובה אותו דבר כמו כולם...

• תוכן חדש...