Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה - לא סוחטת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לתת לי שיעור קצר בכיוון פרסוסטטים?

ב"קריסטל" האיטלקית שלנו יש כזה:

http://dubin.co.il/sg_product~IT2307~154~6983.htm

לאחרונה שמתי לב שהמכונה מכניסה מעט מדי מיים, רק סנטימטר או שניים מעל תחתית התוף. החלטתי לנסות לכוון את הפרסוסטט.

כניסה + 3 יציאות, ממוספרות 1 2 3 - ו-3 ברגי כיוונון בגבהים שונים.

נראה פשוט לכאורה. נסיון לשחק עם שלושת הברגים לא השפיע בכלום, עד שפתאום המכונה מכניסה מים בלי הפסקה.

פירקתי אותו מהמכונה ובדקתי. מתפקד כצפוי. בנשיפה נוצר קצר בין הכניסה ל-3 היציאות. הבעייה שאין לי מספיק רגישות בנשיפה כדי להבחין בהשפעת ברגי הכיוונון. מי מהשלושה משפיע על מה - האם בורג פר יציאה? והאם סגירת הבורג מעלה או מורידה את לחץ המיתוג?

תודה!

יובל

:turn-l:
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעייה שאין לי מספיק רגישות בנשיפה כדי להבחין בהשפעת ברגי הכיוונון.

היות והפרסוסטט נועד למדוד מפלסי מים, נסה לעשות בדיוק את זה - צור מצינור גומי ובית קיבול מתאים סימולטור לפעולתו במכונה.

נסה לשמור על יחס קטרים בין הצינור לבית הקיבול, נניח בדומה ליחס הקטרים הקיים במכונה.

הייתי מנסה להשתמש בבקבוק מים מינרליים לאחר שתחתיתו תוסר והוא מוחזק הפוך, ואז קל לסמן ולראות מפלסים.

הבא בחשבון שיש טווח מת למיתוג בפרסוסטט בכל דרגה שלו.

כך תוכל לקבל אינדיקציה לרגישות הכוון והאם הברגת הבורג פנימה מעלה את הלחץ והמפלס הנדרשים למיתוג.

משחק נעים, יוסי

פורסם

תודה, יוסי,

נכנסתי שוב לכתוב שהסתדרתי.

בניגוד לגישה הפיזיקלית שלך,נקטתי בשיטה ההנדסית - משחקים בכל הברגים עד שמשהו משתנה. אני אפילו לא בטוח עדיין מי מהברגים משפיע על 3 רמות המיתוג (אבל גיליתי שסגירת הבורג מורידה את מפלס המים למיתוג) - המכונה פועלת ושלום בית נשמר :lol:

:turn-l:
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

יש לי בעיית סחיטה במכונת כביסה של BEKO,לא סוחטת ולא מוציאה מים,מוציאה ממש מעט,

ניקיתי הצינור ניקוז ובדקתי שאין שום דבר שסותם את המשאבה,המשאבת מים עובדת,בנוסף,ראיתי שכאשר אני מדליק את המכונה על שטיפה+סחיטה כשהיא ריקה לחלוטין,המכונה סוחטת מצויין,אבל כאשר יש בגדים בתוך המכונה הסחיטה לא עובדת ונשארים מים בפנים,

מישהו יכול לעזור ולתת כיוון למקור הבעיה?

תודה לעוזרים

פורסם

אני מניח שזו מכונה מודרנית עם חיישנים שמזהים חוסר איזון. יש מצב שיש משהו כבד במיוחד במכונה (מגבת/כרית)?

• תוכן חדש...