Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת בקרת אקלים אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

עד כמה המערכת הזאת מומלצת? שווה להתעקש עליה? מה יתרונותיה על פני מערכת מזגן רגילה?

פורסם

לדעתי בקרת אקלים משמעותה שאפשר לקבוע את הטמפרטורה ברכב ולשמור עליה, כמו במזגן ביתי, בעוד שמזגן רגיל פשוט יקרר במידה שתורה לו. אני לא חושב שבקרת אקלים זה משהו ששווה להתעקש עליו או לשלם מעבר.

בקרת אקלים מפוצלת מאפשרת לכוון פתחי אוורור שונים לטמפרטורות שונות, זה כבר יותר שימושי.

Guest רונן יצחק
פורסם

הגיוני, אבל רציתי להית בטוח אם פספסתי משהו.

ותמיד אפשר לווסת ידנית את המזגן בהתאם לטמפ', אז להבנתי מערכת כזו היא אינה חשובה (יכול להיות שהיא גם מבזבזת קצת יותר דלק? כי אני מבין שמיזוג משפיע על כך בהחלט).

עדיין, חבל שה'ספארק' שהגיעה לארץ לא כוללת מערכת כזו (ניתן לראות את הצג הדיגיטלי שלה בכל תמונה), וגם אין לה אפשרות שליטה על מערכת השמע מההגה. במקום הצג של המערכת הזו, ברכבים שהגיעו לארץ קיים סוויץ' שמווסת אוורור לרכב. מערכת בקרת אקלים היא עדיין פלוס, וזה גם מוסיף יופי לדש בורד. נו, מילא, אני מבין שזה לא הכי קריטי :)

אגב, אם אבקש התקנה של מערכת כזו, זה יהיה אפשרי ליישם אותה? והגה ששולט במערכת השמע?

פורסם

תמיד אפשר לשאול את היבואן אם הוא יסכים לבצע הזמנה מיוחדת, וייתכן שיש גם אופציה להתקנה מקומית. 2 האפשרויות יעלו לא מעט כסף ובאוטו כמו ספארק זה ימזער את אחד היתרונות הגדולים שלו שזה המחיר הנמוך.

לגבי התקנה מקומית, גם אם זה יהיה אפשרי זה עדיין לא מומלץ לדעתי כי רמת ההתקנות המקומיות בארץ, אפילו התקנות כמו קודנית, היא לא מרשימה.

Guest רונן יצחק
פורסם

זו מערכת יקרה? אתה יכול לנקוב בסכום ממוצע?

ויש לה השלכות גם על צריכת הדלק?

פורסם

אני חושב שהעלות תהיה כמה אלפים לפחות. לגבי פרטים או האם זה בכלל אפשרי הכי טוב יהיה לשאול את היבואן.

פורסם

הכל תלוי מהרכב שאתה קונה. יש רכבים שזה ככה כבר בא מהיצרן ואין צורך להוסיף כסף, למשל BMW סדרה 7 החדשה או אודי A8. במכוניות כאלה זה טריויאלי, באלטו למשל אין אפילו אופצייה כזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשקנינו את ה I20 בחרנו בדגם הפרימיום בעיקר בשל בקרת האקלים שהתבררה כתוספת שימושית בהחלט.

כל השנה המערכת קבועה על 20.5 מעלות; בחורף היא מפעילה את החימום ובקייץ את המיזוג בצורה מקסימאלית.

בשל העובדה שמדחס המזגן אינו פועל כל העת שלא לצורך, צריכת הדלק יוצאת נשכרת מכך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

Guest רונן יצחק
פורסם

תודה לכם.

הכל תלוי מהרכב שאתה קונה. יש רכבים שזה ככה כבר בא מהיצרן ואין צורך להוסיף כסף, למשל BMW סדרה 7 החדשה או אודי A8. במכוניות כאלה זה טריויאלי, באלטו למשל אין אפילו אופצייה כזאת.

אם קיימת באחת הגרסאות של ה'ספארק' מערכת כזו, אז אני מניח שהאופציה לשדרוג תמיד קיימת.

מקובל לבצע בסוכנות הזמנה של דגם ספציפי אשר לא הגיע לארץ?

• תוכן חדש...