Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מישהו שמע/ ראה על/את התאונה בכביש תל אביב אריאל

מדובר באופנוע כביש ספורט כזה בצבע אדום

מישהו יודע משהו על התאונה?

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

בחדשות אמרו רוכב אופנוע נהרג בגלל שנהג פחית ביצע פרסה במקום אסור

הנהג עוכב לחקירה . :evil:

מקורות יודעי דבר ( ועוברים ושבים) מסרו שזה היה דוקטי !!!!

אין הרבה כאלה בארץ , אז .....

תנחומי למשפחה

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם

טוב אז הרוכב היה דוד שלי ז"ל

הבן אדם היה מאוד מאוד קרוב אלי

ימך שמו של הנהג הבן זו**

אני כבר על סף דמעות אז אני יסיים כאן

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

בכביש שבו פניות הפרסה במעברים לרכב ביטחון (שאותי כבר כמעט הצליחו להוריד לא פעם אחת- אני בכביש הזה כל יום).

הבא בטור שאני רואה עושה פרסה במעבר לרכב ביטחון אני שולף.

עד מתי? לא הגיע הזמן שנעשה משהוא?

(רק מה בדיוק ומי זה "נעשה" אני לא יודע...)

פורסם

באמת עצוב... :cry:

אני עדיין לא מבין למה אף אחד, איגוד, אירגון לא עושה משהו בנדון...

עד שלא יעלה חבר כנסת אופנוען, או אדם בעל השפעה מסויימת זה לא יגמר...

פשוט במילה אחת, בזיון לנהגים בארץ!

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

אם בכנסת היה יושב לפחות ח"כ אחד בעל מושג בנהיגה או אופנוען ,אני חושב שאת מצוקת התאונות היה אפשר לפתור .

אתם שואלים איך?

כי היה יותר קל להריץ את העניין של ספורט מוטורי חוקי בארץ וככה אופנוענים לא היות בוחרים לבדוק את הכלי שלהם בכביש ציבורי.

על איזה פרסה מדובר?

ושוב תנחומי

פורסם
אם בכנסת היה יושב לפחות ח"כ אחד בעל מושג בנהיגה או אופנוען ,אני חושב שאת מצוקת התאונות היה אפשר לפתור .

אליעזר "צ'יטה" כהן. גם אהוד רצאבי תומך.

לא מספיק :(:mad:

פורסם

אתם שואלים איך?

כי היה יותר קל להריץ את העניין של ספורט מוטורי חוקי בארץ וככה אופנוענים לא היות בוחרים לבדוק את הכלי שלהם בכביש ציבורי.

על איזה פרסה מדובר?

ושוב תנחומי

למה להגיד שטויות :?:

שלמה "צ'יטה" כהן

עמרי שרון

ויש עוד כמה...

עדיין, יש כמה דברים נוספים חוץ מחוק הספורט המוטורי כגון:

צבע שלא יגרום לנו להחליק על הכביש.

שיפור תשתיות כבישים.

הפרסומות ברדיו (שים לב לאיש עם הקסדה)

מחירי הביטוח

מחירי חלפים ויבואנים

ועוד היד נטויה, הם רוכבים, הם יודעים והם מנסים, הבעיה שגלגלי הבירוקרטיה זזים לאט לאט לאט.

פורסם

צ'יטה ..פרובקטור לא יודעים אם הוא כבר מתכון למה שהוא אומר או סתם מנסה למשוך אש.

אבל לא לזה היתכוונתי אמרתי שאין מישהו שלוקח תעניין הזה ברצינות....כן ועניין הצבע שמחליק זה זווה זה ממש ממש מחליק.

אני לא יודע כמה אופנועים וקטנועים יש בארץ הזאת אבל אני מאמין שכל הרוכבים הרציניים בארץ יכולים לעשות רעש לצאת למפגשי מחאה ולחסום כבישים כמו שנהגי המשאיות חוסמים שמחירי הדלק עולים. אני חושב שאנחנו לא מספיק לוחצים, אפשר יותר.

פורסם
צ'יטה ..פרובקטור לא יודעים אם הוא כבר מתכון למה שהוא אומר או סתם מנסה למשוך אש.

אבל לא לזה היתכוונתי אמרתי שאין מישהו שלוקח תעניין הזה ברצינות....כן ועניין הצבע שמחליק זה זווה זה ממש ממש מחליק.

אני לא יודע כמה אופנועים וקטנועים יש בארץ הזאת אבל אני מאמין שכל הרוכבים הרציניים בארץ יכולים לעשות רעש לצאת למפגשי מחאה ולחסום כבישים כמו שנהגי המשאיות חוסמים שמחירי הדלק עולים. אני חושב שאנחנו לא מספיק לוחצים, אפשר יותר.

היה נסיון כזה לפני כשלוש שנים שנגמר רע מאוד.

הפגנת מחאה להורדת תעריפי הביטוח מרידינג לכנסת בנסיעה איטית נגמרה בתאונה קטלנית עם שני הרוגים...

מעבר לטרגדיה הנוראה זה היה חסר טעם כי הוכיחו כביכול כמה הכלי מסוכן ומדוע מחירי הביטוח כה גבוהים.

מאז לא קם זה שירים את הכפפה וינסה שוב.

• תוכן חדש...