Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יש קצת חוצפה לבוא לבקש עזרה בלי לתת פרטים, מה עוד שפרסום סוג הרכב והמוסך שלא פחות אשם יגרום לו לרצות לתקן יותר מכל דבר אחר כי כל התקלה לא שווה לו אפילו רכב אחד שלא יימכר בגלל שמישהו קרא.

אחרת אין טעם לפרסם בפורום רכב יכולת ללכת לפורום משפטנים ולקבל עצה טובה יותר.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים אני לא יודע במי ובמה מדובר אבל אמרתי שזאת דעתי האישית

אל תשכחו שיש חוק החזר כספים.

אני לא רוצה להכנס פה לתוך הנושא של מתן שירות הוגן, בא אדם לסוכנות ושילם במיטב כספו 80 או 300 אלף זה לא משנה וקנה מוצר אני טוען שאם לא מצאו את התקלה תוך כמה שעות ומתחילים לפרק חצי רכב. אני אישית חושב שמין הראוי שהחברה תבוא ותגיד אל תקח רכב חלופי קח רכב אחר חדש(קנית רכב חדש לא בשביל לבלות במוסך כל יום).

אבל לצערי מתן השירות בארץ הקודש הוא אחד הגרועים. רק אצלנו צריך להתווכח ולהלחם על כל דבר שמגיע לך.

ואני לא מדבר על זה שאנשים לפעמים משלמים על רכב בכסף שאין להם כמו מימון.

שוב זאת אני מדגיש לפי דעתי החברה צריכה לעשות זאת לבד (אבל לפעמים צריך לעזור להם להגיע לזה).

פורסם

מה התיקונים שבוצעו?

בכל אופן, עליך להבהיר בצורה ברורה שאתה מצפה שזה יסודר בהקדם אחת ולתמיד, וגם שאתה מצפה לפיצוי על עוגמת הנפש והזמן שנשרף על נסיעות בין מוסכים. אם מושכים אותך באף ואתה רואה שאין סוף (ורוד מבחינתך) באופק, שווה להתעקש על כך שסופק לך רכב לא תקין ולראות לאן ממשיכים מכאן.

תעדכן בהתפתחויות!

פורסם

מה זה משנה לך אם זה קיה או פולקסווגן או ניסאן?

אתה תדע איך לעזור לו לטפל ברכב? איפה בדיוק החוצפה פה? הוא בסך הכל פנה לעזרה.

מי שעדיין רוצה לדעת באיזה יבואן מדובר - הודעה 7 בת'רד הזה.

בוקי - במידה ולא ייפתר במרכזי הייתי ממליץ לקפוץ למוסך רון רק לצורך התרשמות ראשונית, אולי הוא יוכל לאבחן את התקלה ולטפל בה. בכל זאת מדובר ברכב חדש ולא יהיה קל כל כך להחזירו ליבואן כאילו לא קרה מעולם

חברים אני לא יודע במי ובמה מדובר אבל אמרתי שזאת דעתי האישית

אל תשכחו שיש חוק החזר כספים.

אני לא רוצה להכנס פה לתוך הנושא של מתן שירות הוגן, בא אדם לסוכנות ושילם במיטב כספו 80 או 300 אלף זה לא משנה וקנה מוצר אני טוען שאם לא מצאו את התקלה תוך כמה שעות ומתחילים לפרק חצי רכב. אני אישית חושב שמין הראוי שהחברה תבוא ותגיד אל תקח רכב חלופי קח רכב אחר חדש(קנית רכב חדש לא בשביל לבלות במוסך כל יום).

אבל לצערי מתן השירות בארץ הקודש הוא אחד הגרועים. רק אצלנו צריך להתווכח ולהלחם על כל דבר שמגיע לך.

ואני לא מדבר על זה שאנשים לפעמים משלמים על רכב בכסף שאין להם כמו מימון.

שוב זאת אני מדגיש לפי דעתי החברה צריכה לעשות זאת לבד (אבל לפעמים צריך לעזור להם להגיע לזה).

שלום חי בסרט נחמד, הרכב כבר רשום על שמו ויצא לכביש, לא יהיה פה שום החזר כספים ושום חוק לא פועל על הנושא כעת.

Confidence In Motion

פורסם

buki - הרי כתבת (כמו שהראה XENON) שהזמנת פולו חדשה. לכן אוראל ידע על מה מדובר.

תכלס, כמו שאמרו לך, אם זה בשבועיים הראשונים, ולא מסדרים לשביעות רצונך - תדרוש החלפה. ברור שהם לא ירצו להחליף. אבל תדרוש - אולי גם תצליח.

הנה התקנות: http://www.moital.gov.il/CmsTamat/Rsrc/PDFPublish/bitul_iska_2010/index.html

כפי שתראה, לגבי רכבים יש בעיה משום שהרכב "נרשם כיד", אבל זה עוד טיעון אם תחליט להילחם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חוק החזרות. חוק שמחזרות. זה לא בגד, זה רכב, והוא כבר נרשם על שמו של הרוכש וננהג.

יש דברים שהם מאוד יפים ונהדרים על הנייר ובפועל הם מסובכים הרבה יותר ממה שתתארו לכם.

בוקי, שב לך ונסח מייל רציני לפולקסווגן גרמניה, ובו פירוט מלא של התקלות המדוברות ומספר הביקורים במוסך (כולל תאריכים ומשך שהיית הרכב בכל ביקור).

בנוסף, ציין במייל כל דבר שלדעתך האישית הרגיש לא כשורה - אם זה שירות לוקה בחסר או חוסר מקצועיות.

אופציה אחרת היא העברת מייל ראשוני ליבואן (למנהל המותג ומנהל השירות הארצי) ולראות כיצד הם יתנהלו מולך, והאם הם יהיו הראשונים להציע לך טיפול יעיל ונכון.

במידה ותשובתם אינה מספקת או אינה ראויה לדעתך, תעבור הלאה ותפנה לגרמניה.

אם תצטרך עזרה כל שהיא - אתה מוזמן לפנות. עברנו זאת לפני מעל חצי שנה ואני מבין לליבך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לדעתי יש קצת חוצפה לבוא לבקש עזרה בלי לתת פרטים, מה עוד שפרסום סוג הרכב והמוסך שלא פחות אשם יגרום לו לרצות לתקן יותר מכל דבר אחר כי כל התקלה לא שווה לו אפילו רכב אחד שלא יימכר בגלל שמישהו קרא.

אחרת אין טעם לפרסם בפורום רכב יכולת ללכת לפורום משפטנים ולקבל עצה טובה יותר.

אני לא שאלתי איך מתקנים את התקלה, אני שאלתי מה לדעתכם אמורה להיות ההתנהלות שלי מול היבואן.

בשביל זה אתה לא צריך לדעת את סוג הרכב.

אם סוג הרכב היה מופיע, ואתה היית קורא את זה, ונמנע בשל כך מרכישת רכב כזה - יש כאן פירסום שלילי, ומזה בדיוק אני רוצה להמנע.

מקווה שהנקודה ברורה.

פורסם

לפי דעתי פנה למוסך שוב ושהפעם מוסכניק נורמלי שמבין יטפל ברכב.

זה לא יכול להיות שאתה תלך ותחזור כל פעם למוסך ועוד אחרי שהם השאירו אותו יומיים במוסך ולאחר שתיקח אותו הרכב עדיין עם התקלה - זאת פשוט חוצפה.

אין מה לעשות אנחנו בישראל - תצעק על מנהל המוסך ותדרוש שיפסיקו לבזבז לך את הזמן!

פורסם
אין מה לעשות אנחנו בישראל - תצעק על מנהל המוסך ותדרוש שיפסיקו לבזבז לך את הזמן!

זה מיותר ורק יחמיר את המצב. עדיף להמנע מכל העימותים האלה...

שווה לנסות ולמצוא מוסך אחר - מומלץ יותר. אולי הוא יצליח לעשות "קסמים".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני לא שאלתי איך מתקנים את התקלה, אני שאלתי מה לדעתכם אמורה להיות ההתנהלות שלי מול היבואן.

בשביל זה אתה לא צריך לדעת את סוג הרכב.

אם סוג הרכב היה מופיע, ואתה היית קורא את זה, ונמנע בשל כך מרכישת רכב כזה - יש כאן פירסום שלילי, ומזה בדיוק אני רוצה להמנע.

מקווה שהנקודה ברורה.

אם תנסח את ההודעה באופן שיבינו שהבעייה עדיין לא נפתרה והיא תלויה במעשיו של היבואן זה בהחלט לא פרסום שלילי.

לדוגמה אל תכתוב: "קניתי רכב X והיבואן !@@#$ לא לקנות ממנו" אלא: "קניתי רכב X, כרגע יש בעייה Y, מוסך Z עשה ככה וככה, אני עדיין מחכה לתיקון התקלה בזמן הקצר ביותר ואדווח לכם". הודעה כזאת, אם היבואן מרים את הכפפה, יכולה להוסיף לו נקודות.

פורסם

מנסיון עם 2 רכבים, אחד אמריקאי חדש מהחנות (יוקרתי) ואחד צרפתי יד שניה (הפיז'ו שלי).

אם יש לכם תקלה והשירות חרא, תשלחו מכתב מנוסח היטב לחברה העולמית.

זה יקח שבוע שבועיים אבל זה יחלחל עד שזה יגיע לארץ.

בד"כ הם מקבלים קנס כספי מסוים או קצת צעקות.

הרכב שלי היה פיג'ו 2002 יד שניה (7 שנים על הכביש בזמנו), קיבלתי שירות גרוע (בסגנון של תקלה מסוכנת שלא נפתרה, חזרתי למוסך 5 פעמים) במוסך המורשה בכפר סבא, שלחתי מכתב יפה באנגלית לפיז'ו העולמית ותוך שבוע התקשרו אלי משירות הלקוחות, התנצלו, שלחו לי מתנה (אטלס) והציעו 20% הנחה קבועה על כל התיקונים מעתה והלאה. כמובן שאמרתי להם שאצלהם אני לא מטפל יותר בכלום, בטח שלא קונה יותר פיז'ו.

בסוף נכנסתי למוסך המשפחתי, שמנו קצת ספרי על החיבורים של המחשב מנוע והנה מאז לא הייתה תקלה אחת.

פורסם
חוק החזרות. חוק שמחזרות. זה לא בגד, זה רכב, והוא כבר נרשם על שמו של הרוכש וננהג.

יש דברים שהם מאוד יפים ונהדרים על הנייר ובפועל הם מסובכים הרבה יותר ממה שתתארו לכם.

מה זה איכפת לו כמה זה מסובך, חוק זה חוק, מותר לו, סוף פסוק.

הם לא רוצים? שישלח עו"ד עם מכתב חריף, שיבהיר היטב מה אומר החוק, ומה הם חייבים ללקוח.

ומה הבעיה שיעשה באלגן קצת?

הוא היה עד עכשיו אדיב ומנומס(כמו שצריך), אבל אם זה לא עובד, כי השירות של יבואנים מסויימים בארץ הוא דפוק, ואין מה לעשות חוץ מקצת רעש ובאלגן, כולל לשלוח לYNET ולאתרי הרכב הגדולים את הסיפור.

בקשר למה שכתבת על עוד מוסך, הוא היה ב3 מוסכים שונים, למה הוא צריך את זה?

הוא קנה רכב חדש מהחברה, שעלה לו לא מעט כסף, והוא צריך לעבור מוסך מוסך ולהפסיד ימי עבודה?

פורסם

בסוף נכנסתי למוסך המשפחתי, שמנו קצת ספרי על החיבורים של המחשב מנוע והנה מאז לא הייתה תקלה אחת.

נו, למה לא עשית את זה מההתחלה? היית חוסך לך את כל הכאב ראש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוקי אני הייתי ממליץ לך לבדוק אם יש אפשרות להחזיר את הרכב ואם חוק ההחזרים תקף בתחום הרכבים.

זה לא הגיוני שרכב חדש בן שבוע יבלה 4 ימים במוסך.

תחשוב כמה זמן ביזבזת וכמה זמן תבזבז עד שיפתרו לך את הבעיה.

בכל מיקרה אם חוק ההחזרים לא תקף תדרוש להחליף את הרכב כמו שהחבר'ה כאן אמרו וחבל מאד שזה ככה אבל במדינת ישראל שום דבר לא זז אם לא צועקים ועושים קצת בלאגן ורעש.

מקווה בשבילך שהכל יפתר לטובה .

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...