Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון :

הרכב הוחזר אחרי שבוע במוסך, הרעש שהיה - נעלם.

אבל לא הכל ורוד :

1. הובטח פיצוי נוסף, מעבר לטיפול ראשון חינם, ולמרות טלפונים חוזרים ליבואן הפיצוי הנוסף לא ניתן.

2. ברכב יש מגן חום מאלומיניום מעל האגזוז. במהלך התיקונים עיקמו את המגן הזה בצורה משמעותית מאוד.

היבואן הוא אכן צ'מפיון.

תודה לכל מי שעזר.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שפיספסתי את סוג הרכב? בכל מקרה - אודה אם תספר גם מה סוג הרכב ומה היה הפתרון שמצאו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פולו.

לגבי הפתרון שנמצא לא קיבלתי הסבר הגיוני, למרות ששאלתי יותר מפעם אחת.

פורסם

שמע, בקשר לפיצוי אין יותר מדי מה לעשות.

אבל על המגן ההוא לא הייתי מוותר - ודורש שיחליפו את זה שניזוק.

בלי קשר - צרת רבים, חצי נחמה - גם אני התאכזבתי (שוב) מהשירות של צ'מפיון השבוע.

אז אתה לא לבד.

פורסם
אבל על המגן ההוא לא הייתי מוותר - ודורש שיחליפו את זה שניזוק.

יש גבול לכמות שעות העבודה שאפשר לבזבז על הדבר הזה ולכן זה כנראה יחכה לטיפול התקופתי הראשון.

פורסם

מרתיח לשמוע איך בנאדם קונה רכב חדש ממיטב כספו,בסוף מוצא את עצמו מתרוצץ בין מוסכים,רב עם יבואן ובסוף עוד מחזירים את הרכב עם נזקים.

אני לא הייתי נשאר חייב לגבי הנזק שנגרם למגן.קנית רכב חדש,מגיע לך שהוא יהיה כזה.

פורסם
יש גבול לכמות שעות העבודה שאפשר לבזבז על הדבר הזה ולכן זה כנראה יחכה לטיפול התקופתי הראשון.

שכח מזה, יאשימו אותך ולא יחליפו

פורסם
פולו.

לגבי הפתרון שנמצא לא קיבלתי הסבר הגיוני, למרות ששאלתי יותר מפעם אחת.

קיבלת את הרכב אחרי שהייה של שבוע במוסך - מה הוחלף? תוקן? יצא לך להגיע למוסך במהלך אותו שבוע לראות מה עושים?

זה נשמע כאילו מישהו מנסה לטייח בעיה ואת דרכי הטיפול בה.

פורסם
שכח מזה, יאשימו אותך ולא יחליפו

יאשימו אותי בזה שאני העלתי את האוטו על הליפט בחצר ביתי ודפקתי עם פטיש 5 קילו על המגן הזה?

קיבלת את הרכב אחרי שהייה של שבוע במוסך - מה הוחלף? תוקן? יצא לך להגיע למוסך במהלך אותו שבוע לראות מה עושים?

זה נשמע כאילו מישהו מנסה לטייח בעיה ואת דרכי הטיפול בה.

לטענת המוסך לא הוחלף כלום. לשאלה מת תוקן התשובה - חיזוק צנרת כללי. לא הצלחתי לקבל שום פירוט מעבר לכך.

פורסם
לטענת המוסך לא הוחלף כלום. לשאלה מת תוקן התשובה - חיזוק צנרת כללי. לא הצלחתי לקבל שום פירוט מעבר לכך.

צריך לשלוח אותם לעבוד בבניינים הישנים של תל-אביב, כולם שם צריכים חיזוק צנרת כללי....

פורסם
יאשימו אותי בזה שאני העלתי את האוטו על הליפט בחצר ביתי ודפקתי עם פטיש 5 קילו על המגן הזה?

אולי זה התיקון שהמוסך ביצע? יכול להיות שהמגן נגע בגלגל/במשהו אחר ויצר את הרעש?

(בכל זאת, לדפוק עם פטיש 5 קילו זה סוג של חיזוק... :?)

פורסם

המקרה הזה מאכזב כל-כך. :?

ברור לי שרכב חדש עלול להגיע תקול, בין אם מן המפעל או בין אם זה קרה בדרך.

אך מדוע יחס היבואן לא טוב יותר? כאילו נותנים לך להרגיש קרצייה.

"טוב עשינו מספיק כשהבאנו לך את הרכב כל הדרך מספרד, אולי תעזוב אותנו!?"

אני הזמנתי גם כן פולו TSI חדשה, אמור לקבל אותה בשבוע הקרוב או לאחריו.

אני ממש מקווה שלא תהיה תקלה כזאת או אחרת, ושבמקרה שכן תהיה - היא תטופל ביחס המתאים.

פורסם

כן.

דאג שיהיה תיעוד, רצוי מסמך בכתב מהם, שהמגן ניזוק ושהם יטפלו בזה בהזדמנות הראשונה שהרכב מגיע למוסך.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

כל פעם מחדש, סיפורי הפחד האלה מתנקזים ליבואן אחד, צמפיון

מרתיח אותי, כי המוצרים עצמם בגדול טובים, רק השירות שניתן להם הוא הגרוע ביותר שיש.

אל תרגיש שזה "רק כי יש לי פולו", זה תופס גם לכל שאר המותגים שלהם ולכל עלות רכב שהיא שהם מוכרים...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

שמע, אני לא בא להגן על היבואן, אבל עובדה שלי אין טענות מסוג זה, וגם לשותף שלי.

בנוסף, בפורום זה יש הרבה שרוכשים רכבי VAG חדשים, וכמעט אין מי שרוכש, למשל, פורד פוקוס חדשה או יונדאי סונטה או סנטה-פה, לצורך העניין. וזה טבעי, כי חובבי רכב בד"כ קונים רכבים מהנים (יחסית) לנהגיה או כאלה שמתאימים לצרכיהם, ולא דברים אחרים. גם חתך הגילאים משפיע על זה כמובן.

לכן, אנחנו שומעים פה על יותר צרות עם VAG.

ויודע מה, אני משוכנע שיש שם צרות גדולות יותר, שפשוט לא מגיעות אל הפורום כי הן נפתרות בדרך או ע"י צ'מפיון לשביעות רצון הלקוח, או שפשוט לא מדובר באנשים שגולשים בפורומים.

• תוכן חדש...