Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מחפש רכב שיסחוב נסיעות יומיות (4 ימים בשבוע) על קו תל אביב - אריאל.

התקציב הוא עד 50000 ₪ לרכב קטן (סטייל גטס), גיר ידני.

יש המלצות לרכב שיסחוב ובכלל במה צריך להתחשב מבחינת הדרך עצמה והמרחק..?

תודה מראש לעונים.

פורסם

פיאט גרנדה פונטו תעשה עבודה מצויינת. עם גיר ידני היא עדיפה בהרבה על הדגם הרובוטי והיא מרווחת, נוחה ונעימה בנסיעות ארוכות.

היא תהיה חסכונית בדלק וגם לא יקרה לאחזקה ועם גיר ידני אני חושב שהיא הסופר מיני המשומשת האולטימטיבית.

בתקציבך תוכל לשים את ידך על אחת משנת 2007, אולי אפילו 2008 יוצאת ליסינג/השכרה.

שבוע טוב ובהצלחה.

פורסם

תודה על התשובה.

בנוגע לגרנדה,

אני לא ממש מבין ולכן אני שואל..

ראיתי שזה רכב עם 77 כ״ס, זה לא קצת לנסיעות בינעירוניות גדולות כמו שתיארתי?

מה באמת עושה רכב למתאים לנסיעות כאלו?

נפח המנוע?

כ״ס? 

פורסם

שלום ושבוע טוב,

גרנדה פונטו ידנית הגיעה גם עם מנוע 1200 סמ"ק וגם עם מנוע 1400 סמ"ק. מכיוון שאתה מתכוון לנסוע לא מעט לאריאל, אני חושבת שכדאי לך להתמקד ב-1400 סמ"ק ולרדת מה-1200 סמ"ק שהוא קצת יותר חלש ולא ממש מתאים לנסיעות כאלו. ה-1400 סמ"ק ידני לא מאוד נפוצות, המנוע הזה נמכר בעיקר עם הגיר הרובוטי.

אתה יכול גם לנסות לחפש סיאט איביזה או פולקסוואגן פולו ידניות. איביזה יש גם בדגם 3 דלתות "ספורט" שיכול להתאים לבחור צעיר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

תודה על התשובה.

בדקתי קצת לגבי הסיאט.

אני אוכל בתקציב שלי להביא משו נורמלי בשנתון נמוך משל הפיאט (2005 2006)..

האם כדאי להתפשר על שנתון נמוך או לנסות למצוא דיל מתאים של גרנדה (2007 2008) ?

פורסם

לפני שאתה פוסל את המנוע הקטן אני מציע לנסות ולהשיג נסיעת מבחן באחת מחברות הליסינג שמוכרות רכבים כאלה.

הגיר הידני גורם לרכב להרגיש נמרץ יותר. אם עדיין לא יראה לך אני ממליץ להתמקד בחיפוש הדגם עם המנוע הגדול יותר.

איביזה ופולו יהיו ישנות יותר והתמורה שמציעה הפיאט עדיפה.

פורסם

מסתבר שלאחותי יש את הגרנדה 1200 ידנית ואף נסעתי איתה פעם אחת לאריאל (אף פעם לא עניין אותי איזה דגם הפיאט שלה :o ).

הנסיעה עליו נוחה וכיפית אך לדרך הארוכה + העליות שבדרך הופכת למייגעת ונותנת תחושה שהאוטו ״נקרע״..

1400 קשה למצוא ידני.

יש הסתייגויות מהגיר הרובוטי בכללי ובפרט לגיר שבפיאט?

אחותי אומרת שיש עם הסוג הזה של הגיר בעיות ועלות הטיפול בו יקרה אך מצד שני היא בעלת אותו ידע כמו שלי במכוניות (ידע אפסי) ויש לי תחושה שהיא ניזונה משמועות או ניחום על קניית הגרסא הידנית.

האם יש אמת בדבריה או שזהו מיתוס ?

פורסם

שלום,

לא כולם מסתדרים עם הגיר הרובוטי של פיאט. יש כאלו שחושבים שהוא בסדר ויש כאלו שלא סובלים. תעשה סיבוב על פונטו, תחליט בעצמך אם מתאים לך או לא ואז תדע.

עלות טיפול בגיר רובוטי אכן יכולה להיות יקרה, אבל לא יקרה יותר מגיר אוטומטי רגיל שגם הוא יקר מאוד לטיפול. בדרך כלל אין בעיות מיוחדות עם הגיר הרובוטי הזה והוא מחזיק מעמד יפה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...