Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נסעתי לפני מספר שבועות בסופת חול מאד רצינית בדרום והמון חול נכנס לי בכל מיני מקומות ברכב - עד היום אני מגלה עוד מקומות עם חול צהוב.

ברוב המקומות כבר הצלחתי לנקות את החול אך מתחת למכסה מנוע לא ניקיתי. הכל שם מלא בחול צהוב (תמונות מצורפות).

איך אפשר לנקות את זה בצורה טובה? האוטו חדש..סה"כ בן 4 חודשים אני עדיין בשלב שאני שומר עליו.

מדובר בגולף TSI.

תודהimg0229lxa.jpg

פורסם

+1 לכל מה שנאמר. לדעתי הכי טוב לחץ אויר (בזהירות כמובן).

שים לב שנסיעה בסופות חול, עלולה לגרום לסווירל מארקס על הפח (סימני מערבולות) ולהיווצרות שריטות זעירות בצבע.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא ראיתי לחץ אוויר בתחנות דלק..איפה אני יכול למצוא כזה?

יש לי במקום העבודה גרניק שזה לחץ מים אבל זה בטח לא מתאים.

פורסם

בכל שטיפה ישנם צינורות של לחץ אויר.

אני משערת שאם תיגש לשטיפת רכב ותבקש מבעל המקום להשתמש בלחץ האויר מספר דקות, הוא יאפשר לך.

*המלצה קטנה, לא להגיע בימים ובשעות הלחץ אחרת אף בעל עסק לא יתן לך עמדת שטיפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ממש לא בטוח שהוא היה בטיפול אחרון אז ניקו או החליפו לך את הפילטר. במקומך הייתי פותח כמה ברגים לוודא את העניין .

קרא לי שנתקלתי בסופת חול ובית הפילטר היה ממש מלא ,במקרה שלי שאבתי עם שואב אבק זמין שפתר את הבעיה.

פורסם

אסור לנקות מסנן אויר עם לחץ אויר, הלחץ הגבוהה יגרום להרחבה של המסנן והסינון יהיה יותר גס.

במקרה שצריך להחליף מסנן מחליף אותו ולא מבצעים ניקוי

וההצעות שקיבלת לניקוי תא המנוע עם לחץ אויר יעזרו לאבק להגיע למקומות שלא הצליח להגיע אליהם.

פורסם

פעולת ניקוי מסנן בעזרת לחץ אוויר מבפנים החוצה היא פעולה שגרתית במוסכים, במשך שנים. נדמה לי שאפילו היית מומלצת ע"י יצרני הרכב בעבר. יש סימוכין לדברייך?

פורסם
תנקה בהקדם את פילטר אויר עם לחץ אויר.

לא פשוט להגיע לפילטר אוויר ברכב של פותח האשכול, במידה והוא לא פירק בעבר את פילטר האוויר אני מציע לו להעזר במכונאי רכב.

ברוב המקרים אין שום בעיה לנקות את פילטר האוויר כפי שרשם אביב כטיפול לאחר סופת חול ולהחליפו בבוא העת לפי המלצת הייצרן. כמובן לא לדחוף את פיטניג האוויר לתוך הפילטר אלא ממרחק של 20-30 סנטימטר מהפילטר.

מומלץ לנקות גם את בית הפילטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

בהוראות יצרן רשום בשני הטיפולים הראשונים לנקות את המסנן עם לחץ אוויר.

לי הציעו בטיפול השלישי להחליף את המסנן

• תוכן חדש...