Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים, הייתי היום במוסך לאחר שנדלקה לי נורת CHECK ENGINE ברכב.

לאחר שהם התחברו עם המחשב המחשב איתר תקלה שנקראת HER(בסעפת יניקה) אם הבנתי נכון את השם שלה

הם איפסו את המחשב ואמרו שיכול להיות שזה יימחק אבל לאחר 20 דקות נסיעה הנורה נדלקה לי שוב,

אשמח אם תוכלו לעזור לי בלתת לי קצת יותר מידע על התקלה הזו כי המוסך לא הסביר לי כלום למרות ששאלתי

מה צריך לעשות בסעפת יניקה וכו'..

תודה רבה ושבת שלום.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

יש חיישן בסעת יניקה קצת אחרי הפילטר אוויר לכיוון המנוע , תנסה להניע את האוטו ולנתק אותו אחרי זה , זה מין פלאג כזה של חיבור , פשוט תוציא אותו , אם הנורה נכבת סימן ששם הבעיה , מה שניתן לעשות זה ללכת לחשמלאי ישים לך שם ספריי .

קח את המצלתי בערבון מוגבל , חכה למבינים יותר ממני.

(לגבי הניסוי אתה יכול לעשות אותו אין שום סיכון)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

יותר הגיוני עכשיו כשאני חושב על זה... המסוכניק פשוט היה ערבי ולא הבנתי את המבטא שלו אז זה היה נשמע כמו HER

בכל מקרה, נשקפת סכנה לרכב אם אני אסע איתו עד יום ראשון עד שאני יילך למוסך?

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מה המצב אחי מקווה שהלך לך טוב במתמטיקה..

אם זה EGR באמת זה סה"כ פיח שמצטבר בסעפת פליטה על חיישן הEGR(התיקון או החלפה של חלק כזה יכולה להיות יקרה ורק בגלל שבדרך כלל צריך לפרק "חצי מנוע" להגיע לשם) 500שח עבודה +ניקוי

מתבטא בCHKENG שנדלקת ונכבת לפעמים בלי כל קשר לנסיעה או הילוך.

לא נגרם שום נזק אם תיסע ככה ואני אומר לך מנסיון של חצי שנה נסיעה עם זה

עם הזמן זה יבוא ויילך יותר בתכיפות וזה עלול לגרום למנוע להחנק לעיתים -לא בכל רכב תלוי בקוטר של הצינורית במבנה החיישן

חלק כזה חדש יכול לעלות כמה מאות שקלים.

אגב אין דבר כזה HERסנסור

תמונה של EGR סתום

4dtm1dynynmy.jpg

עוד מידע

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כהמשך לבעיה כנראה שעדיין לא טיפלתי בה, לפני כחצי שעה יצאתי מחיפה לכיוון הבית

וצצה בעיה עם התאוצה -

הבעיה מופיעה בהילוכים 2,3,4 כאשר אני מנסה להאיץ כשהדוושה נכנסת טיפה עמוק האוטו לפתע נבלם ומנתק הצתה

ואני מרגיש את האוטו רועד ומגמגם...

זה לא קורה בהילוך ראשון או בניוטרל.. כשאני מפעיל את הבקרת שיוט ומאיץ דרכה אין את הבעיה הזו

יש רעיון למה יכול לגרום לבעיה הזו?

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...