Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו רדיו דיסק פרמייר MP760,מקדימה רמקולים פיוניר 150W וטוויטרים,ומאחורה רמקולים 300W.

אין לי מגבר\סאבוופר.

בסה"כ אני שומע לא רע בכלל (כמובן בהתחשב שהמערכת והרמקולים מאוד בסיסיים),אני משתמש ב-LPF (הפונקציה של הקרוסאובר ברדיו דיסק עצמו) כדי שיהיו לי קצת יותר באסים מהרמקולים האחוריים,הבעיה היא שעדיין הבאסים אצלי יחסית נורא חלשים.

השאלה היא האם יש לי אפשרות לחבר סאבוופר לרדיו דיסק לללא חיבור מגבר חיצוני ?

פשוט אני לא מעוניין להכנס להוצאה גדולה,אלא באמת לשדרג טיפה את האיכות במינימום הוצאה (אני גם לא מחפש באסים שכל העיר תשמע,אלא פשוט קצת יותר להרגיש את הבאסים,כי אני שומע חד,אבל בקושי את הצלילים הנמוכים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אתה שם סאב אז אתה חייב מגבר!...מה התקציב שלך אולי נוכל למצוא לך מגבר וסאב במחיר :wink:

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם
אם אתה שם סאב אז אתה חייב מגבר!...מה התקציב שלך אולי נוכל למצוא לך מגבר וסאב במחיר :wink:

אתה בטוח?!

יש הד-יוניטים - כמו שלי לדוגמא שיש בהם אפשרות שליטה על סאב וופר...

אז אולי בכל זאת אפשר לחבר סאב קטן ולא חזק ישירות להד-יוניט...

פורסם

רגע רגע אני רוצה להבין לרדיו דיסק הזה יש יציא ניפרדת לסאב כאילו מגבר בתוך הHU במיוחד לסאב??

או אנחנו מדברים על יציאת RCA?? :?

פורסם

עשיתם בלאגן...

למכשיר יש יציאת RCA לסאב, מה שאומר שאם הוא מחבר מגבר על היציאה הזו הוא יכול לשלוט בנפרד על עוצמת הסאב (ואולי גם על החיתוך שלו, אני לא מכיר את המכשיר עד כדי כך).

לא ניתן לחבר סאב למכשיר עצמו שכן זוהי יציאת RCA והיא אמורה להתחבר למגבר חיצוני.

אם כבר לחבר למכשיר אז ליציאות הרגילות של הרמקולים, אבל לא ישמעו כלום כי ההספק של המגבר הפנימי ברדיו דיסק לא מתקרב אפילו להספק מזערי שיכול להתחיל להניע סאב. אם אני לא טועה גם אמרו לי פעם שזה יכול לשרוף את המגבר הפנימי של הרדיו דיסק אבל אני לא בטוח לחלוטין לגבי זה.

פורסם
עשיתם בלאגן...

למכשיר יש יציאת RCA לסאב, מה שאומר שאם הוא מחבר מגבר על היציאה הזו הוא יכול לשלוט בנפרד על עוצמת הסאב (ואולי גם על החיתוך שלו, אני לא מכיר את המכשיר עד כדי כך).

לא ניתן לחבר סאב למכשיר עצמו שכן זוהי יציאת RCA והיא אמורה להתחבר למגבר חיצוני.

אם כבר לחבר למכשיר אז ליציאות הרגילות של הרמקולים, אבל לא ישמעו כלום כי ההספק של המגבר הפנימי ברדיו דיסק לא מתקרב אפילו להספק מזערי שיכול להתחיל להניע סאב. אם אני לא טועה גם אמרו לי פעם שזה יכול לשרוף את המגבר הפנימי של הרדיו דיסק אבל אני לא בטוח לחלוטין לגבי זה.

זה בידיוק מה חשבתי.....כי כול ההודעה מלא שטויות :?

פורסם

יש מכשירים שיש להם אופציה של Subwoofer Drive - במילים אחרות - ערוץ מוגבר לסאב... העוצמה חלשה (בד"כ כמו יציאה רגילה עד 20 RMS +-).

עוצמה כזאת לא ממש תדגדג סאב...

פורסם

אני יודע שיש במכשיר 2 יציאות RCA,אחת לסאב ואחת למגבר,ואני יודע שיש אפשרות לשליטה על סאב (כולל חיתוכים) אבל אני לא יודע אם תכל'ס אני יכול לחבר סאב ישירות למכשיר מבחינת העוצמה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני יודע שיש במכשיר 2 יציאות RCA,אחת לסאב ואחת למגבר,ואני יודע שיש אפשרות לשליטה על סאב (כולל חיתוכים) אבל אני לא יודע אם תכל'ס אני יכול לחבר סאב ישירות למכשיר מבחינת העוצמה.

אתה לא יכול לחבר אלה לישלוט אליו...

פורסם

אתה בטוח?!

יש הד-יוניטים - כמו שלי לדוגמא שיש בהם אפשרות שליטה על סאב וופר...

אז אולי בכל זאת אפשר לחבר סאב קטן ולא חזק ישירות להד-יוניט...

איזה שטויות!........אתה אולי יכול לשלוט על הסאב לחתוך אותו את התדרים להגביר בנפרד אבל לא לחבר אותו ליציאה בתוך הHU שהיציאה הזאת תפעיל תסאב אין למגבר של הHU מספיק כוח ועוצמה להפעיל סאב.....(חוץ מיציאת הR.C.A)

פורסם
איזה שטויות!........אתה אולי יכול לשלוט על הסאב לחתוך אותו את התדרים להגביר בנפרד אבל לא לחבר אותו ליציאה בתוך הHU שהיציאה הזאת תפעיל תסאב אין למגבר של הHU מספיק כוח ועוצמה להפעיל סאב.....(חוץ מיציאת הR.C.A)

ליציאת RCA יש עוצמה נמוכה, והיא לא יכולה להזין סאב!

פורסם

ליציאת RCA יש עוצמה נמוכה, והיא לא יכולה להזין סאב!

DDDIABLO שאמרתי חוץ מיציאת הR.C.A אז לא התכוונתי שהיא זאתי שמפעילה תסאב היא זאתי שמתחברת למגבר ומעבירה מתח למגבר ולא לסאב!!!

• תוכן חדש...