Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום ,

אשתי נוסעת על לנטרה 1996 ידנית .

הסתיים הטסט לפניי שבוע ,

השאלה שלי מורכבת :

האם אני צריך אישור בלמים לרכב משנת 1996 ?

אם כן , האם אני מחליף צלחות וברקסים במוסך ,סוגר איתו על מחיר , והוא מבצע את העבודה , האם הוא אמור לקחת לי עוד כסף על אישור בדיקת בלמים או שהוא מחויב לתת לי אישור כזה לאחר החלפת דראמים וברקסים ?

עכשיו גם רציתי לדעת כמה אמור לעלות החלפת דרמים וברקסים במוסך ( חלקים +עבודה ) .

תודה רבה חברים

פורסם

הייי

לדעתי לא צריך.

המכונית שלי משנת יצור 1995 ,ולא נדרשתי בטסט האחרון (לפני חצי שנה ) לאישור בלמים .

אבי

פורסם
הייי

לדעתי לא צריך.

המכונית שלי משנת יצור 1995 ,ולא נדרשתי בטסט האחרון (לפני חצי שנה ) לאישור בלמים .

אבי

אני צריך תשובה בטוחה

פורסם

כל רכב מעל 15 שנה חייב באישור בלמים.

לגבי עליות יש מגוון יצרנים ובהתאם העליות מ 50 שח לסט דיסקיות ועד 150 אל תתפתה למחיר הנמוך .

הדיסקיות באיכות ירודה והרכב יסבול מרעשים בבלימה ואיכות בלימה חלשה.ניתן לזהות את הדיסקיות

הן בדרך כלל בצבע אדום ועל האריזה לא מופיע שום תקן מוכר.

לגבי הצלחות יש לקבל הצעת מחיר גם להשחזה .עלות סבירה לצלחת עד 120 ש"ח

פורסם

טוב חברים ,

בדקתי אז ככה

רכב מודל 1995 ומטה מחוייב באישור בלמים - ז"א ששנה הבאה אני אצטרך אישור בלמים

בכל אופן אני מחליף לאשתי ברקסים ודראמים , אני קונה אותם מחלקי חילוף והולך להחליף אצל מישהו שאני מכיר שנים בעלות של 100 ש"ח

העניין הוא שאני לא יודע כמה אמור לעלות לי הברקסים והצלחות ואיזה כן מומלצים .

תודה

• תוכן חדש...