Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

top 5 component set ever

ofer_1973
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהם לדעתכם חמשת הסטים הטובים ביותר מעולם. - כאלו שיש עליהם קונצנזוס לא רק בפורום הזה אלא גם בפרומים אחרים בחו"ל (ולא , אני לא חושב שדווקא בחו"ל יודעים יותר מכאשר כאן )

גם סטים שיוצורם הופסק והשאירו חותמם בעולם האודיו לרכב. לא משנה אם זה סט שלושה/שני / ארבעה חלקים .

גם סטים שעטנז הולכים - אבל כאלו שקיבלו המלצות נרחבות , ולא "שידכתי טוויטר X עם מיד-וופר Y וזה הכי טוב בעולם "

וגם לא משנה אם מדובר בהגברה אקטיזית או פאסיבית . ולא משנה גודל (אני שמער שרובם יהיו 6.5 שהוא הנפוץ ביותר )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מאוד תלוי במדינה ובפורום שתשאל, מה גם שיש סטים טובים מאוד שבקושי יודעים עליהם כי הם יקרים מאוד :)

אין ספק שפוקאל אוטופיה בריליום הוא סט שהפך לאגדה

גם הסקאנספיק רבולייטור בגרסאותיו F1 סטאטוס ואבסולוט (אלפיין וג'נסיס בהתאמה) נחשב לאחד הסטים הטובים בעולם, על אף שלא מיוצרים יותר.

ויש סטים מאוד יוקרתיים כמו מיקרו פרסיז'ן Z, ריינבו פלוטוניום ועוד, אבל אני לא יודע אם אלו דווקא נחשבים לטובים בעולם.

יש סטים שהם הרבה יותר פופולריים כמו אילייט, דיינאודיו אזוטאר, נוביליום, בקיצור, סטים יותר פשוטים, אך יותר נפוצים עקב העובדה שאתה לא צריך לקחת משכנתא בשביל לרכוש כאלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לך את caraudiomag.com שמאוד אוהבים לעשות סקרים שכאלו

אבל הכל מסתכם בסופו של דבר בטעם וריח - אף אחד לא יכול לאמר לי אם אני אוהב קוויאר שחור או אדום בזמן שאני לא סובל קוויאר...

יש לך סטים של רמקולים של חברת BEWITH למשל שהיא נחשבת לאגדה בתחום והמפעל מייצר את אותו הרמקול כבר אלוהים יודע כמה שנים בלי שינוי...

יש לך חברות כמו PHASS וBRAX וDEGO שמייצרים רמקולים שאנשים מזילים עליהם ריר...

באמת פוקל אוטופיה בריליום הפכו לאגדה ומדובר בסט שעלה בזמנו כ16K - אולי גם היום המחיר נשאר דומה - אני יכול לאמר לך דבר אחד - לא הייתי מוציא מהארנק שלי שקל אחד בכדי להיות הבעלים של כזה סט.

ויש חברות חדשות כמו hybrid audio technologies שיש לי את הסט שלהם - הטוויטרים שלי הם ספינת הדגל שלהם למשל והם פשוט מדהימים - לעומת זאת - לא כל אחד מתחבר לסאונד שלהם - אז זה אומר שאני או הם טועים?

תיקח חברות ישנות וטובות ששולטות בשוק הזה שפתאום החליטו שבא להם להוציא סט רמקולים והם הוציא סט היי-אנד שהוא פשוט פנטסטי - אודיסון תסיסס... (אפרופו - לדעתי אחרי שאתה תשמע את הסט של לאון שעכשיו עובר בניה מחדש ברכב חדש עם התקנה סוף הדרך - החיים שלך ישתנו... ואתה לא תאהב אותי יותר אחרי זה :-D בטח שלא את לאון :-P )

בקיצור - טעם וריח, אתה יכול לקרוא ביקורות עד מחר ולעשות על זה הימורים שלורב יהיו הימורים מושכלים ובטוחים מאוד - אבל בסופו של דבר עם קמצוץ של זנגוויל במרק לא עושה לך את זה - לא משנה אם המרק הזה עלה לך 100 דולר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה מבלבל את זה בין האשה שגבר תמיד ירצה היא אחת שהוא לא הצליח להשיג לעומת הגבר שהאשה תמיד תרצה הוא האחד שהיא השיגה אבל זרקה

:-D

הסט הטוב בעולם?

אני יכול לאמר לך שאני יכול להתאהב באילייט כל פעם מחדש

אני יכול לאמר לך שסט של סקינים יספק אותי לגמרי

אני יכול לאמר לך שהסט HAT שיש לי כרגע פשוט עושה לי את זה

אני יכול לאמר לך שאני אהיה יותר משמח להיות הבעלים של סט תסיסס שלושה חלקים.

אני יכול לאמר לך שאני אהיה יותר משמח להיות הבעלים של סט של סיז רפרנס שלושה חלקים.

רק חבל שאני לעולם לא אחזיק יותר משתי מכוניות בו זמנית :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברות בוטיק לא חסר

עליתי פעם על אתר עם רשימה של כאלו והרשימה היא הרבה יותר ארוכה ממה שאפשר בכלל להאמין.

Pioneer TS-X150

פורסם

KAMAZ מיצרת את הרמקולים שלה אצל סקאן ספיק ואת מגברי האירוקלאס בסין אצל דיינאקווסט

שהיא גם היצרנית מגברים של חברת נקמיצי ,ואת מגברי המאסטארפיס לך תידע היכן היא מייצרת בגרמניה אם בכלל.

גם אני יכול להזמין מוצרים מיצרי על עם מדבקת "אודיוקינג" זה לא אומר שאני חברת בוטיק.

פורסם

בוטיק, היי-אנד, בסט אוף בריד - איך שלא נקרא לזה...

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה מבלבל את זה בין האשה שגבר תמיד ירצה היא אחת שהוא לא הצליח להשיג לעומת הגבר שהאשה תמיד תרצה הוא האחד שהיא השיגה אבל זרקה

:-D

הסט הטוב בעולם?

אני יכול לאמר לך שאני יכול להתאהב באילייט כל פעם מחדש

אני יכול לאמר לך שסט של סקינים יספק אותי לגמרי

אני יכול לאמר לך שהסט HAT שיש לי כרגע פשוט עושה לי את זה

אני יכול לאמר לך שאני אהיה יותר משמח להיות הבעלים של סט תסיסס שלושה חלקים.

אני יכול לאמר לך שאני אהיה יותר משמח להיות הבעלים של סט של סיז רפרנס שלושה חלקים.

רק חבל שאני לעולם לא אחזיק יותר משתי מכוניות בו זמנית

:lol:

אדי אני לא רואה פה את הסט של אוטופיה, אני יכול להגיד לך מניסיון אתה לא אוהב בכללי את פוקל, תתן להם צאנס.

יום שבת הקרובה אתה בא לרמת גן? תשמע את שלי... אולי יהיה לך רושם שונה....

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

utopia !

ללא ספק ... לדעתי הסט הטוב ביותר ששמעתי ...

איפה הוא :(

BRAX

CDT סידרת הGOLD או אפילו הM6+ הייתי שמח לשמוע כאן בארץ ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אדי אני לא רואה פה את הסט של אוטופיה, אני יכול להגיד לך מניסיון אתה לא אוהב בכללי את פוקל, תתן להם צאנס.

יום שבת הקרובה אתה בא לרמת גן? תשמע את שלי... אולי יהיה לך רושם שונה....

כן

יש לי כוונה מלאה להגיע לרמת גן ואני יותר מאשמח לשמוע את המערכת שלך.

לא כתבתי פוקל כי אני בהחלט לא מתחבר אליהם אבל גם לא רשמתי הרץ מילה 3 שלושה חלקים עם מיד ריבון... ואני דווקא נפלתי מהסט הזה באחד הסטאפים ששמעתי אותו - ולא, אני לא מדבר על לאון במקרה הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

1. בראש ובראשונה הסט של גנסיס אבסולוט המלא. מדובר במוצר שבהתקנה משובחת מניב ביצונים עוצרי נשימה.
  2. הורנים של ID (אך ורק מהסידרה הגבוהה) בשילוב עם סט מצוין שיכול להיות 2 או גם שלוש חלקים (עבדתי בשתי הצורות). התוצאה היא יוצאת דופן שכן המערכת כמו אחרות ברמה הגבוהה שכזו יודעות לנגן היטב הכל ועדיין כלי נשיפה שיוצאים מההורנים נותנים את ה X פארוטר למי שמחפש צליל טבעיו וצלול. מערכת מבוססת הורנים שהותקנה לפי הכללים והותאמו לדרייבר בצורה סבירה יניבו הנאה גבוהה מאוד .(כמובן נכתב מתוך ניסיון רב).
  3. אין ספק שהסט F1 של אלפיין המבוסס על הסקנספיק גם הוא סט משובח.
  4. HA. סט משובח , דרייברים משובחים , אופציה לבניה של סט לפי תקציב אילוצים וצורך מתוך מגוון רכב.
  5. כמובן שיש עוד סטים כמו bewich ודומיהם. אך לא יצא לי לעבוד איתם מספיק על מנת להקיש חוות דעת.

צריך לזכור אבל שהרמקולים הם אלו שבמאת יתנו את הטון של המוזיקה ולכן צריך להשקיע הרבה על מנת לאשר להם לנגן בתנאים המתאימים לכל אלמנט בניפרד .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...