Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום יום שבת ואני צריכה לנסוע לעבודה אז זה דחוף כי אני לא יודעת אם זה בסדר לנסוע באוטו או לא

אז השאלה היא כזאת:

היום שהחניתי את האוטו גיליתי שמטפטפים לי מים ירוקים, שממש רואים את הטיפות

פתחתי את מכסה המנוע ואני לא מבינה בזה אבל ראיתי שיש נזילה מאיזה צ'ופצ'יק קטן שקרוב לפנסים

מה זה יכול להיות והאם אפשר לנסוע ככה או שזה ממש מסוכן??

תודה!

שכחתי לציין שהמנוע לא התחמם כלל

פורסם

יכל להיות שיש סדק ברדיאטור.

יכל להיות שמאחד הצינורות.

יש לך אפשרות להעלות תמונה של המקום שממנו את חושדת שיש נזילה?

*לא רצוי לנהוג עם רכב אשר יש בו חשד לנזילה, הרכב יכל להתחמם באמצע הדרך, ואת יכולה לגרום לנזק גדול יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לי אפשרות להעלות תמונה אבל אם זה אחד הצינורות כמה זה יכול להעלות כי אין לי כסף ונראה לי שאני אסע באוטו כבר עד שהוא ימות סופית

וכמה זמן ייקח עד שזה יקרה אם אני אסע עם הנזילה?

פורסם

קשה לתת דיאגנוזה לרכב, על חלק שלא יודעים בוודאות מה לא תקין בו.

אם תחליטי לנהוג ברכב שיש לו נזילה הרכב יכל לסיים את חייו מהר מאוד, ברגע שלא מגיע נוזל קרור למקומות הנכונים, ובמקום לקרר את המנוע הנוזלים שוטפים את הכביש, זה יכל להסתיים בנסיעה אחת.

לא חבל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם יש דחיפות גדולה לנסוע אז לפחות תמלאי את הרדיאטור עד הסוף וגם את מיכל העודפים במי קירור לפני שאת יוצאת לדרך .

תעיפי מבט על שעון החום מדי פעם, אם מתחמם מעל הנורמה אז לעצור בצד, לחכות שיתקרר, ולהוסיף מים שוב.

אם הרכב יתחמם לך במהלך נסיעה בצורה רצינית אז יהיה נזק למנוע.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
אם יש דחיפות גדולה לנסוע אז לפחות תמלאי את הרדיאטור עד הסוף וגם את מיכל העודפים במי קירור לפני שאת יוצאת לדרך .

תעיפי מבט על שעון החום מדי פעם, אם מתחמם מעל הנורמה אז לעצור בצד, לחכות שיתקרר, ולהוסיף מים שוב.

אם הרכב יתחמם לך במהלך נסיעה בצורה רצינית אז יהיה נזק למנוע.

תודה!!

אז אם המים נוזלים אבל המנוע לא מתחמם זה פחות נורא?

פורסם

כן.

אם תבדקי שהחום מנוע לא עולה ומפלס המים לא יורד בצורה דרסטית אז לא יהיה נזק, מכיוון שאת כל הזמן מוסיפה מים למפלס שיורד.

כדאי לקפוץ למוסך בשעות העבודה, יתנו לך הצעת מחיר, ויבדקו מהיכן הנזילה, למכונאים ישנה משאבה שבודקת בלחץ מהיכן הנזילה.

ל'

פורסם
כן.

אם תבדקי שהחום מנוע לא עולה ומפלס המים לא יורד בצורה דרסטית אז לא יהיה נזק, מכיוון שאת כל הזמן מוסיפה מים למפלס שיורד.

כדאי לקפוץ למוסך בשעות העבודה, יתנו לך הצעת מחיר, ויבדקו מהיכן הנזילה, למכונאים ישנה משאבה שבודקת בלחץ מהיכן הנזילה.

ל'

תודה רבה! אני אקפוץ למוסך מחר ואעדכן בממצאים

פורסם
כי אין לי כסף

אין לך כסף? סעי באוטובוס. אני לא רוצה לדמיין מה המצב התחזוקתי והבטיחותי של הרכב שלך.

ואם את בוחרת להתעלם באלגנטיות מהערתי, אם תמשיכי לנסוע עם הנזילה בקרוב מאוד המנוע שלך יעבור לעולם שכולו טוב, אולי כבר היום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אין לך כסף? סעי באוטובוס. אני לא רוצה לדמיין מה המצב התחזוקתי והבטיחותי של הרכב שלך.

ואם את בוחרת להתעלם באלגנטיות מהערתי, אם תמשיכי לנסוע עם הנזילה בקרוב מאוד המנוע שלך יעבור לעולם שכולו טוב, אולי כבר היום.

איתמר.

אמרתי שאלך למוסך

ואין לי כסף התכוונתי לתיקונים המצטברים ששווים יותר מהאוטו עצמו

והיום המנוע עדיין בסדר, תודה

פורסם

כל פעם מדהימה אותי גישת ה "סע ושכח".

אם הנזילה היא ברמה של טיפטוף על הכביש אז זה הרבה, הפטנט של להוסיף נוזל קירור כל כמה קילומטרים נעשה רק במקרים דחופים וכשאין ברירה ומה גם שזה טריק יקר.

לא רוצה לשלם על תיקונים? תמשיכי למלא מים כל 10 דקות נסיעה, תזכרי רק שפעם אחת שתשכחי למלא יכולה לגמור את המנוע ואז התיקון יעלה אלפי שקלים או שתצטרכי לקנות רכב חדש.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...