Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצאים מקרים אני נוסע בנתיב שמאלי על 110-115 ואנשים מתחילים להצמד לי לתחת של האוטו על מנת שאני אעבור לנתיב ימני כאשר אין לי מספיק מקום לעשות זאת,ואז הם גם ממשיכים לצפצף לי כאילו זאת אשמתי שאני לא יכול לעבור לנתיב ימני,לפעמים פשוט בא לי לתת בלימת חירום ושהם יכנסו לי לתחת של האוטו ואחרי זה ישלמו את הנזק בעצמם בגלל שלא שמרו מספיק מרחק.

גם לכם זה קורה?

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכר וידוע או שאתה עושה פרנציפ ומאט לאט לאט עד ל90 קמש בכוונה (גילוי נאות זה מה שהייתי עושה :lol: כשהבן אדם היה ממש מציק) או שאתה נלחץ כמו בחורה ולוחץ כמו משוגע מדביק את הדוושה לריצפה העיקר לפנות לו נתיב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אכן מרגיז, מציק.

אם ייכנסו בך בגלל אי שמירת מרחק זה דבר אחד, אבל אם תבלום תהיה הגורם הישיר לכך, וזה דבר אחר, ואף שמי שמאחורה תמיד אשם, אני לא הייתי מציע לך לעשות את מה שאתה חושב לעשות (לבלום בלימת חירום), כי זה עלול להיות כואב מאוד (פיזית).

התופעה מוכרת ומרגיזה ואנשים חושבים שהם מלכי הכביש ורוצים לטוס 140 כל הדרך ושאף אחד לא יעכב אותם.

לדעתי תאותת ימינה, תאט ותעבור כשתהיה לך אפשרות. הם באמת לא בסדר כי הם מכניסים אותך למצב בעייתי, גם מלחיצים אותך, גם דוחקים אותך, וגם מסכנים אותך ואת עצמם באופן ממשי, אבל לך תתקן את העולם.. מה לעשות :( עצוב אבל מה לעשות.

פורסם

מצד אחד גם אני שונא את אלה שנצמדים (ועוד מדליקים אורות גבוהים), מצד שני יש אנשים שנתקעים בנתיב השמאלי ולא מאפשרים לעקוף. ולא, זה לא משנה אם אתה נוסע 115 כשמותר רק 100. אם יש מישהו שרוצה לנסוע מהר יותר, לדעתי אתה צריך לעבור לימני גם אם זה אומר שתצטרך לדקה להאט.

פורסם

גם אם אתה נוסע על 190 ובא מאחוריך מישהו על 220 תפנה לו את הנתיב.

אסור לך לנסוע על הנתיב השמאלי,אך ורק בשביל עקיפה.

אני מאמין שתצליח למצוא את המקום שלך בין המכוניות בנתיב הימני ותשלים את העקיפה כמו שצריך. זה פשוט מרתיח לראות אנשים נוסעים על השמאלי וזורקים זין על כל שאר הנהגים בכביש.

פורסם

אין בעיה חביב אתה רוצה לעקוף אותי ? (זה אומנם נראה כאילו זה מופנה אליך ספיציפית אבל זה הודעה כללית) בכיף אל תציק לי ותצפור לי ותשגע אותי עם אורות גבוהים, פעם אחת תסמן ברגע שיתאפשר אעבור נתיב, אבל אם תוך כדי שאני נוסע בנתיב המקביל יש רכב ואתה צופר כמו חולה כדי שאעבור בכל מחיר נתיב כדי שתוכל לטוס נמוך אני אתנגש בעמוד לפני שאפנה את הנתיב בשבילך רק מתוך קטע של פרינציפ.

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

בדיוק- מה הבעיה פשוט לזוז ולתת לעבור? הנתיב השמאלי אמור לשמש אך ורק לעקיפה, ואם אתה לא מצליח לעקוף פשוט תאט ותחזור ימינה. אני לא מבין למה לעכב אנשים אחרים? לא יקרה כלום אם נהיה אכפתיים ולא נחשוב רק על עצמנו...

פורסם

אתה לא בדיוק הבנת את הקטע של הת'רד אתה משייט לך בניחותה במספר שנמצא צפונה מ110 בשמאלי, בא רכב מאחוריך צופר כמו חולה ומציק עם האורות הגבוהיים כדי שתזוז, עד כאן הכל בסדר אבל הוא עושה את זה במקביל לזה שבנתיב המקביל יש רכב שלא מאפשר לעבור נתיב בצורה בטוחה האם גם אז לא תתעצבן?

אז כאןם מגיעים לנושא אין בעיה לפנות נתיב כל עוד זה מתאפשר וזה לא תמיד מתאפשר באותה השניה שהוא סימן לך

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אין בעיה חביב אתה רוצה לעקוף אותי ? (זה אומנם נראה כאילו זה מופנה אליך ספיציפית אבל זה הודעה כללית) בכיף אל תציק לי ותצפור לי ותשגע אותי עם אורות גבוהים, פעם אחת תסמן ברגע שיתאפשר אעבור נתיב, אבל אם תוך כדי שאני נוסע בנתיב המקביל יש רכב ואתה צופר כמו חולה כדי שאעבור בכל מחיר נתיב כדי שתוכל לטוס נמוך אני אתנגש בעמוד לפני שאפנה את הנתיב בשבילך רק מתוך קטע של פרינציפ.

אכן.. אי אפשר לעבור נתיב בכל מצב והעוקפים האלה סתם יוצרים ויוזמים סיטואציות מיותרות שמולידות תאונות דרכים. פאק תחשבו על זה מי שעושה את זה, אתם מלחיצים נהג על 100+ קמש.. תאמינו שזה יכול להיות רע גם לכם.. עוברים ימינה כשאפשר.. ומה לעשות, אי אפשר לטוס 240 כל הדרך בשמאלי - זה לא יילך, גם אם ממש תרצו.

פורסם

לצערי גם אני מכיר את התופעה,

הפתרון האפקטיבי ביותר זה להפעיל באותו הרגע פנסי ערפל אחוריים, הם חושבים שאתה בולם וישר מתרחקים ממך.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

טכנית, אם אתה נוסע ב-110 קמ"ש ועדיין עוקף מכוניות איטיות יותר, אתה לא עושה אף עבירה. מעשית, אני תמיד משתדל לחזור לימני אם יש מישהו מאחורי שמעוניין לעקוף - גם אם זה אומר שאני אצטרך לבלום מעט. זה לא אומר שאני מצדיק התנהגות חצופה של הפעלת אורות גבוהים בתדירות גבוהה וצפירות במקרים כאלה, אבל לעשות "פרינציפ" זה טפשי וילדותי מאוד, ובעיקר - לא מתאים לכביש. המנטרה השחוקה של "בכביש תהיה חכם, לא צודק" - נכונה כאן יותר מתמיד.

פורסם

לא סובל אנשים שנתקעים בשמאלי , במיוחד נשים(לא כולן) שלא משנה כמה תאותת להן הן בחיים לא יעברו נתיב !

ולגבי הקטע של לעשות פרנציפ - באמת טיפשי וילדותי ועוד יותר מעצבן ומרגיז !

פורסם
מוכר וידוע או שאתה עושה פרנציפ ומאט לאט לאט עד ל90 קמש בכוונה (גילוי נאות זה מה שהייתי עושה :lol: כשהבן אדם היה ממש מציק) או שאתה נלחץ כמו בחורה ולוחץ כמו משוגע מדביק את הדוושה לריצפה העיקר לפנות לו נתיב

אם אתה חושב שמי שמפנה את הנתיב במהירות הוא "נלחץ כמו בחורה" ו/או "משוגע" אז אתה שובניסט, אדיוט וסוציומט ואני מקווה שייכנסו בך מאחורה בשני המובנים.

נהג תותח זה אחד שמתקשר עם הסביבה כל הזמן ומשתלב ככה שאין הפתעות ואין "פתאום נדבקים אליי מאחורה", אלה קולטים מרחוק שמגיע רכב מהיר יותר ודואגים לסיים ולפנות בזריזות.

Boxster, בחיים לא קרה לי - מציע שתחליף את הכינוי שלך כי עם בוקסטר אפשר לפנות את הנתיב יופי.

הדבר הראשון שלימדו אותי בשיעורי נהיגה זה לא לעכב את התנועה וזה עובד מעולה מאז ועד היום בסיטואציות שונות, מציע לך להפנים את הגישה הזאת.

ידעת כיצד לעבור לנתיב השמאלי שהוא מהיר יותר ופוטנציאלית מסוכן כי הוא דורש יכולת גבוהה יותר (סנכרון מהירות בנתיב לפני השתלבות תוך כדי קשר עין עם רכבים) מהנהג על מנת להשתלב בו ופתאום בשמאלי שכחת כיצד חוזרים לימני שבו גם הרבה יותר קל להשתלב?

• תוכן חדש...