Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לספר לכם מה ראיתי לפני כמה ימים (יום שני לצורך העיניין), כביש עפולה נצרת.

אני נוסע לי בנתיב הימני, רגוע בסביבות 90 וראה לפני כמה מכוניות בשמאלי נוסעות להערכתי בסביבות 100.

מתקרב עליהם רכב BMW קופה, אני שומע את המנוע שלו צורך אל טורים גבוהים. הרכב עם הנמכות (יכול לגהץ את האספלט), קיט פיבר גלאס, ספויילר שמזכיר את STI, גלגלים כמובן בזווית וצמיגים מאוד רחבים שכימעט נוגעים בכנף, קיט קסנון (BMW E36).

הבחור מהבהב עם אורות וצופר. מצד ימין יש מכוניות לכן זה בעייתי לנוסעים בנתיב השמאלי לאפשר לו לעקוף. אז מר בחור החליט לעקוף על השוליים, לאחר מיכן מצד ימין חתך את הנוסעים בנתיב השמאלי.

אבל עזבו את אלה שנצמדים לתחת בכביש דו נתיבי. יש כאלה שעושים את זה בכביש חד נתיבי ועוד מהבהבים, גם אם יש פס הפרדה רצוף. איזה יופי שהרכב מאיט כאשר עוזבים את הגז (ככל הניראה נהג מאחור רוצה להזכיר לנהג מלפנים שהוא נוסע מהר מידי ומבקש שזה יאיט, כי 80 זה יותר מידי ו-40 זו המהירות הנכונה). :twisted::lol:

אם מישהו נצמד מאחור ואין דבר לאפשר לו לעקוף, צריך להאיט במתינות רבה. כדי במקרה שתאלצו לבלום בלימת חירום הוא לא ייכנס בכם או להחליף רכב גדול ומפחיד כדי שנהג מאחור לא יירצה להדבק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, יש מי שרוצה לעקוף.

מי שנוסע ב-140, בדוגמא שנתת, רוצה לעקוף. זה שיש מישהו שרוצה לעקוף יותר מהר, זה לא אומר שהבבון לא צריך להזדיין בסבלנות, רק כי מתחשמק לו לעקוף יותר מהר.

אז אתה תשב בשקט באוטו שלך ותחכה, בנימוס ודרך ארץ, עד שהרכב שלפניך ישלים את העקיפה ויחזור לימני בניחותא ובביטחון, כי הכביש לא של אבא שלך ואין לך עליו זכות ראשונים.

הנה מישהו שמחובר למציאות !

haters will hate

• תוכן חדש...