Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז יש לנו עבריין צעצוע שמסנוור אנשים עם הערסמוביל הבווארי שלו ועבריין צעצוע שהיה מבצע מעקב אחרי אנשים שהעיזו להבהב לו. אני מאחל לשניכם להפגש וליישר את ההדורים, ומאחל הצלחה לשני הצדדים :)

לעניין הדיון : רכב מהיר "לא מופיע פתאום", ביחוד לא במקרה של הבחור שביצע עקיפה במהירות של 140 קמ"ש במהלך דקה (דהיינו עבר יותר משני ק"מ! נשמע כמו קטע כביש ארוך וישר עם אחלה ראות). מבט קט במראה היה מראה רכב מהיר מגיע, והפעלת שיקול דעת קל הייתה מביאה לביצוע המעשה הנכון והחכם ונתינת זכות הקדימה לרכב המהיר. צריך שיחוקקו איזה חוק האומר שרק לאנשים שנסעו על אוטובאן יהיה מותר לצאת לעקיפה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אני מאחל לבעלי הג'יפים המסנוורים שתגיע מאחורה משאית כמו אופטימוס פריים ותעניש אתכם

אופטימוס זה גם ערסמוביל, תיראה באיזה צבעים הוא צבוע.:lol: :lol: :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אני רואה מישהו שרוצה לנסוע מהר יותר ויש לי אפשרות לתת, אני תמיד עושה את זה.

למה שלא תהיה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בגלל שלפעמים הימני תפוס לחלוטין ונוסעות שם משאיות על 80 ולפניי נוסע עוד רכב. לכן אין אפשרות לתת וגם אין לנהג מאחור לאן. אבל יש כאלה שלא מבינים את הסיטואציה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אז יש לנו עבריין צעצוע שמסנוור אנשים עם הערסמוביל הבווארי שלו ועבריין צעצוע שהיה מבצע מעקב אחרי אנשים שהעיזו להבהב לו. אני מאחל לשניכם להפגש וליישר את ההדורים, ומאחל הצלחה לשני הצדדים :)

לעניין הדיון : רכב מהיר "לא מופיע פתאום", ביחוד לא במקרה של הבחור שביצע עקיפה במהירות של 140 קמ"ש במהלך דקה (דהיינו עבר יותר משני ק"מ! נשמע כמו קטע כביש ארוך וישר עם אחלה ראות). מבט קט במראה היה מראה רכב מהיר מגיע, והפעלת שיקול דעת קל הייתה מביאה לביצוע המעשה הנכון והחכם ונתינת זכות הקדימה לרכב המהיר. צריך שיחוקקו איזה חוק האומר שרק לאנשים שנסעו על אוטובאן יהיה מותר לצאת לעקיפה.

אם היית קורא את השרשור במלואו התגובה שלך הייתה קצת יותר רצינית.

אני נותן לאנשים לנסוע איך שהם רוצים, אני לא רב עם אף אחד ולא מתנהג כבריון, לצערי המציאות בישראל היא שונה ולשמחתי אינני חי בישראל.

אינני עבריין צעצוע, אינני עבריין כלל, עבריין הוא זה שנצמד לרכב ממולו על מהירות גבוהה, עבריין הוא זה שטס על הכביש כשיש תנועה הומה מלפניו. אז תקרא לי עבריין צעצוע, אני חי בגישה של "live, and leave me alone" מכבד את כל הסובב אותי אבל אם יגיע איזה "עבריין צעצוע" כדברייך וישחק איתי משחקים (כן, יותר מפעם אחת מישהו החליט להציק לי בכביש, כולל אצבע משולשת כי לא מתאים לו שאני נוהג כחוק ובמיוחד כאשר יש לי ילדים ברכב) אז אני אשלח אותו לקיבינימט.

אתה לא מכיר אותי אישית ע"מ לדעת כמה רף הסובלנות שלי גבוה, וממש ממש ממש קשה לעצבן אותי, מספר תגובות פה היו חצופות מאוד, כאשר אנשים שהינם עבריינים (בלי גרשיים) מכריזים בעלות על הכביש ולכן כתבתי את מה שכתבתי. לא לוקח את החוק לידיים, לא רוצה בזה, אבל להפחיד איזה ילד מאעפן שנוהג בברוטליות זאת מצווה, הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא יציק לאנשים נוספים.

אז לעודד את הבריונות הזאת, לוותר פעם אחר פעם כמו סמרטוט, לתת לבן אדם לחיות עם הדאווין הישראלי של "אני טוני מונטנה"

זאת הבעיה של החברה הישראלית. ישראלים יודעים להתלונן אבל לא יודעים לבצע. אין מערכת משפט ראויה ואני חושב שזאת הסיבה לכל החרא בארץ. למה אירופה שונה? למה ארה"ב שונה? חוקים, אכיפה וענישה.

כשיתחילו לאכוף אי שמירת מרחק ולתת 10 נקודות על זה+1500 שקל קנס אז יהיה יותר טוב.

haters will hate

פורסם
"שונא אינדיבידואליזם יחיה"

לגופו של עניין, אני מסכים איתך. אני רק פשוט לא אוהב את המשפט הזה

צודק. גם אני מסכים איתו, אבל המשפט מגעיל.

Opel Corsa 2002

נהג חדש

פורסם
מה שניסיתי להעביר במה שאמרתי - לא צריך להדחף כדי שאני אזוז לנתיב הימני. גם אני, בדיוק כמוך, עוקף רכב,

אז אני משתמש בנתיב השמאלי. אני באמצע עקיפה, ואתה מצפה שאני אחזור לימני מיד?

או שתתן גז ותזוז מהר לימין, או שתבלום ותזוז מהר לימין.

לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתמול חוויתי מיקרה כזה,

נסעתי על השמאלי במהירות של 110-115 קמ'ש בכביש 4 בנינוחות תוך כדי עקיפה של הרכבים מימין.

פתאום מאחורי הגיח אוטובוס שהכניס לי את כל האורות גבוהים שלו עמוק לתוך השמשה האחורית שלי (ואני בטוח שאם הוא

היה יכול היה ממשיך גם מעבר),

לא עיצבנה אותי המחשבה שיש לו את החוצפה לעשות דבר כזה, שהוא רואה שאין לי יכולת לחזור לימני וכל התנועה מלפני

זרמה בדיוק באותה המהירות שאני נסעתי.

עיצבנה אותי המחשבה שהוא מסכן חיים של 50 נוסעים בתוך האוטובוס, חפים מפשע וללא שום הסכמה לגבי

מעשיו החסרי אחריות של הנהג אוטובוס.

זה לא שאני צדיק ולא עושה זאת לפעמים, אבל אני עושה זאת רק אם לרכב שמלפניי יש את היכולת לעבור נתיב ולא תקוע

על השמאלי כי נוח שם.

פורסם

לא הבנתי, באיזה אופן נהג האוטובוס מסכן את הנוסעים שלו?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם נצמדים אלי יותר מדי כשאני מימין, אני פשוט מאט לרמה שתעצבן את הנצמד והוא יצא לעקוף.

אם נצמדים כשאני עוקף טור בעצמי ומסמנים לי עם האורות "זוז" אני בד"כ זז אם יש אפשרות וממשיך לעקוף אח"כ או שאם אין אפשרות אני מסיים את העקיפות שלי וזז אח"כ.

משתדל להתעצבן כמה שפחות. לא תמיד מצליח.

V5

פורסם
רוב המקרים כפי שאתה מתאר זה לא "לא יכול" אלא "לא רוצה" ובאמת שחבל להתווכח על הנושא הזה. מישהו מציק לך מאחורה תאותת ותעבור חזרה ימינה. המהירות שלך או שלו לא קשורה בכלל לעניין. אם אתה רוצה לצאת "צודק" ו- "לא כוסית" אז אתה מוזמן לעשות דברים מטומטים כמו לעצור סתם, להתחיל לשחק איתו ולהכניס את עצמך למצבים מפגרים (או סתם להתעצבן לחינם). בן אדם חכם שמפנה את הדרך ושומר על הימין לא נכנס לסיטואציות האלה.

+1 !

מדהים איך אותו אחד שכביכול אינו מסוגל לחזור לימני, רק לפני כמה רגעים כן היה מסוגל לחתוך לשמאלי בפרעות ללא סנכרון המהירות תוך כדי שהוא תוקע את מי שמגיע מאחוריו בשמאלי כי לדעתו זה לגיטימי, סך הכל רוצה לבצע עקיפה כחוק.

אף אחד לא מנסה להתקטנן עם המתנחלים או האיטיים בשמאלי, רק מבקשים נא לא לעכב את התנועה!

הלוואי והיה לי ראדר שמזהה מתנחלי שמאלי איטיים שמגיחים מאחורה בגלל שהם פתאום ממהרים,

הייתי נכנס להם לנתיב השמאלי במהירות הנסיעה של הנתיב הימני ואז כשאני בנתיב מוריד עוד כמה קמ"שים על השתהות לא ברורה, מתייצב על אזור ה70 קמ"ש ורק כשאוודא במראה שהם נוסעים במהירות שלי וחס וחלילה לא עוברים על החוק אתן גז ואשאיר אותם עם חומר למחשבה (ברייקסים, דלק, עצבים. וכו'...) אולי אז הם יבינו?

מה שנקרא: feed them with their own medicine.

הדבר הכי הזוי מבחינתי בכביש מהיר זה אלה שמוכנים בסוף לפנות לימני ולאחר שעקפת אותם בזריזות, הם חוזרים מיד לשמאלי בלי שום קשר למצב בכביש כאילו שאנחנו באנגליה. :)

זה כאילו הנהג מחזיר לעצמו את "כבודו" בכך שהוא ירד מהשמאלי? שלא ייקרה מצב שיהיה לו מוניטין של נוהג בימני "כמו כוסית".

פורסם
שניה רגע תנו לי להבין משהו, למי בעצם שייך הנתיב השמאלי ?

כל אחד שאומר את מה שגם אני אמרתי שאני רוצה לשייט שם ישר קיבלתי פה התנפלות שזה נתיב עקיפה בלבד, אבל היי רגע אותו אחד שמתעצבן שיושבים לו על השמאלי זה לא מה שהוא עושה בעצמו בעצם ? :idea::roll:

תסתכלו על עצמכם לפני שאתם מתנפלים על אחרים, ו-"י.ל1" סלח לי אבל אתה מתנהג כמו בריון בגלל שיש לך רכב עם נוכחות על הכביש, זה יגמר יום אחד כמו שראיתי פה בנתניה לפני כ6-7 שנים הייתי באוטובוס בדרך לבית ספר, נהגי מוניות השירות כאן לא רואים ממטר אף אחד, הנהג מונית חתך את הנהג הלא נכון אתה יודע איך זה נגמר ?

הערס שישב ברכב התחיל לרדוף אחריו כמו מטורף סגר אותו באמצע הכביש פשוט באמצע הכביש ירד עם אלת בייסבול ונתן לו מכות ושבר לו שמשות ברכב

זה מזכיר לי מישהו עם אלת בייסבול :lol:. תודה על הדאגה אבל אני מסוגל גם לשמור על עצמי.

לא ציפיתי למשהו אחר

למה בדיוק ציפית שאני אכתוב?, שאני נוסע לי ופתאום איזה פוץ יוצא אל הנתיב השמאלי וגורם לי לבלום חזק!!!. או כאלה שפשוט "יושנים" על הנתיב, ורק אחרי שאתה נדבק להם במראה עם האורות ולאחר מכן צופר להם אז מבינים שהם פשוט צריכים לעוף, ולאפשר לעבור. אז תפסיקו לשחק את ה"יפי נפש" כי זה פשוט צביעות לשמה, כל אחד פה מנסה לשחק אותה "אזרח שומר חוק" חרטה! אני מוכן לשים כסף שכל מי שכתב בדיון הזה נוסע מעל המהירות המותרת. לכן יש כאלו שנוסעים יותר מהר ממכם, פשוט תפנו להם את הנתיב לא מבין למה אני צריך להגיע למצב של לבלום. יש כאלה שרואים שאני מתקרב אליהם במראה, ופשוט עפים בלי הרבה דרמות אבל יש כאלה ש"חושבים" שהם נוסעים מהר.

ולכל אותם המרימי גבה למיניהם, אל תבואו בתלונות לאף אחד פשוט תעופו מהנתיב השמאלי או אל תהיו עליו. אם אתם לא מסוגלים להאיץ עוד טרם "הבהבו" או "צפרו" לכם, זה חוסך את כל הזיבולי שכל שנאמרו פה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...