Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממעיט בנסיעה על השמאלי, כאן בארה"ב אף אחד לא מהבהב לך עם אורות גבוהים ואין בכלל מה לדבר על צפירה, אני מאמין ש90% מהפעמים שהשתמשתי בצופר היו בטעות.

אז יש פה כאלה שנוסעים לאט על השמאלי, אבל אף אחד לא יהבהב להם או יציק להם ובד"כ הם שמים לב וזזים כשהתיב מימינם מתפנה.

נסיעה על הימני מושכת פחות צומת לב מהמשטרה ואם אני חורג מהמהירות המותרת זה לא קורה על השמאלי.

הבעיה עם הנהג הישראלי היא לאו דווקא בכביש , זה מתחיל מבריוניות בקופת החולים ובמרכזי השירות (אני לא צריך לעמוד בתור, יש לי רק שאלה), בתור של הסופר, בבי"ס וכמובן בכביש.

משהו אחד שממש עושה לי טוב בכבישים פה (מעבר לעובדה שיש 5 נתיבים לכל כיוון) זה שהשתלבות בתנועה זה דבר מאוד פשוט, הרכב בנתיב הימני מאט ונותן לך להשתלב בבטחה. גם נסיעה בפקק נעימה, לא צופר, לא התחלפויות נתיבים ואנשים פה אשכרה משתמשים באיתות !!!

כשאני בשמאלי ומגיע רכב במהירות, אני מדליק את האיתות ימינה והרכב מאחורי מאט וממתין שאעבור נתיב תוך כדי שמירת מרחק.

haters will hate

פורסם

אין בעיה אם מישהו מגיע מאחוריך ולוקח לך קצת זמן לעבור. לא נראה לי שמישהו יצפור אחרי שהתחלת לאותת. הבעיה שאנשים לוקחים את הזמן וממשיכים לנסוע רגיל- אם יעקפו את הרכב מימין, יעברו. ואם לא- תחכה! חוסר אכפתיות מעצבן. ובשרשורים הקודמים בהם הוצע להפעיל מתזים הכוונה לנצמדים בפקק, שם באמת אין סיבה הגיונית להיצמד

פורסם

אני אחד שאוהב את הנתיב השמאלי, ובמיוחד בכבישים מסויימים שאין לי מה לפרט עליהם. מה שאני רוצה לומר פשוט, במיוחד שאתה נוסע על מהירות ועוד בלילה שאת הקסנון קשה שלא לראות ופשוט אותו רכב ש"יושן" על הנתיב השמאלי. ואתה מהבהב לו עם אורות גבוהים, ואם אני מרגיש שאני ממש קרוב אליו אני גם מצפצף לו ואז הם עפים מהר, אבל בדרך כלל אנשים זזים מהר מהנתיב הלי הרבה בעיות.

כל זה נאמר כאשר הנסיעה היא בלילה, כאשר הנסיעה היא באור יום זה פשוט הכי גרוע שיכול להיות. שאתה נוסע על מהירות מסויימת, והשמאלי פתוח פתאום צץ משום מקום איזה דרעק שגורם להאט בצורה מטורפת, ולא מספיק שאני גם מהבהב לו וגם צופר לו וגם נדבק לו לתחת עד שיעוף מהנתיב. זה תופעה מרגיזה שנוסעים על מהירות מסויימת, ופתאום מישהו צץ משום מקום וגורם לי לפעול בצורה כזאת אז אל תבואו בתלונות, ותתחילו לבכות ש"נצמדים לכם לתחת" אתם האשמים היחידים שגורמים לזה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אנחנו לא ילדים אידיוטים שלא יודעים לנהוג.

אני בספק אם יש יותר מדי חברי פורום שכותבים כאן שנכנסים לך לנתיב וגורמים לך לבלום.

הבעיה שלנו היא עם המפגרים שצופרים לך ומהבהבים כשאתה באמצע עקיפה על מהירות גבוהה, כשאתה עשית כל מה שאפשר בשביל לא להפריע ואתה לא יכול לזוז מהנתיב.

אגב, רוב האידיוטים האלו נוהגים בBMW, פאסאטים ורכבים גדולים יחסית.

פורסם
יוצאים מקרים אני נוסע בנתיב שמאלי על 110-115 ואנשים מתחילים להצמד לי לתחת של האוטו על מנת שאני אעבור לנתיב ימני כאשר אין לי מספיק מקום לעשות זאת,ואז הם גם ממשיכים לצפצף לי כאילו זאת אשמתי שאני לא יכול לעבור לנתיב ימני,לפעמים פשוט בא לי לתת בלימת חירום ושהם יכנסו לי לתחת של האוטו ואחרי זה ישלמו את הנזק בעצמם בגלל שלא שמרו מספיק מרחק.

גם לכם זה קורה?

קח חופשה קצרה, שכור רכב בגרמניה או איטליה וצא למסע כבישים מהירים מרובי מסלולים שם. יש לי תחושה שאחרי יומיים תקבל נקודת מבט מעט שונה על הענין.

פורסם

נעשה את זה ככה,115 זו לא מהירות סבירה לנתיב השמאלי.

שאני נוסע 130 וצפונה אני לא צריך איזה פוץ שיתקע לי בנתיב ויעכב אותי,מהבהב לך באורות,תאותת ותעבור נתיב.

יש כאלה שלא מאותתים ואז אתה חושב שהם לא שמים לב,אם אתה מאותת זה עוד סביר.

אבל זה עדיין מעצבן, כי מההתחלה לא היית צריך להיות על השמאלי.

אז במקום להתלונן פשוט,רדו לי מהשמאלי!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

וואו, איזו אטימות!

מה קורה כשאתה עשית הכל בצורה סבירה ומתחשבת, אבל עכשיו אתה על 140 ולא יכול לעבור נתיב וגם לא להאיץ?

מה שקורה אז זה שאיזה שמוק שחושב שהכביש שלו, מרגיש שהוא יכול להיות בריון ולהפריע לך לנהוג, ועוד צופר ומהבהב לך על 140 למרות שחוץ מלנהוג 50 קמ"ש מעל המותר, לא עשית כלום.

פורסם

שאני נוסע 130 וצפונה אני לא צריך איזה פוץ שיתקע לי בנתיב ויעכב אותי,מהבהב לך באורות,תאותת ותעבור נתיב.

בדיוק, כי אתה בעל הבית.

לא מצדיק את אלה שנוסעים לאט, אבל ממש לא מתלהם עליהם כאשר הם נוסעים כחוק.

haters will hate

פורסם

רוב המקרים כפי שאתה מתאר זה לא "לא יכול" אלא "לא רוצה" ובאמת שחבל להתווכח על הנושא הזה. מישהו מציק לך מאחורה תאותת ותעבור חזרה ימינה. המהירות שלך או שלו לא קשורה בכלל לעניין. אם אתה רוצה לצאת "צודק" ו- "לא כוסית" אז אתה מוזמן לעשות דברים מטומטים כמו לעצור סתם, להתחיל לשחק איתו ולהכניס את עצמך למצבים מפגרים (או סתם להתעצבן לחינם). בן אדם חכם שמפנה את הדרך ושומר על הימין לא נכנס לסיטואציות האלה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בולשיט!

אתה לא רואה את העבריינים שלא אכפת להם מה אתה עושה, אתה טועה?

לי עד היום קרה משהו כמו 3 פעמים שמישהו באמת מהבהב לי וצופר כמו מטורף כי אני "חוסם לו את הנתיב".

כשאפשר, זזים. כשאי אפשר והאידיוט שמאחוריך רק רוצה לשגע אותך, לא זזים.

לא תמיד אפשר לזוז.

הייתי מת שבכל רכב בארץ יהיו מצלמות נסתרות שמצלמות את הרכבים שמסביב ומאפשרות לרשום דוחות גם לאלו שלא שומרים על הימין כשהם יכולים וגם לאלו שמשגעים נהגים אחרים בלי סיבה.

לא תמיד זו אשמת מי שבשמאל!

(ופה אני מדבר על נהגים טובים ומתחשבים, לא על זקנות ליסינג שהחליטו שהנתיבים הם זהים).

פורסם

בוא נתאר מצב שאתה נוסע על 130 ואני משייט מאחורייך במהירות 180 קמ״ש. מי הפוץ עכשיו?!

תעוף לי מנהתיב השמאלי יא חתיכת חוצפן.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אם תהיה בסדר ותחזור בחזרה לנתיב הימני לא יצמדו לך לתחת. אני לא מצדיק את ההתנהגות הברברית/ערסית הזאת אבל אין מה לעשות לא כולם נוסעים במהירות 100 כמו התמרור ויש כאלה שנוסעים לפחות 150 וזה שנוסע 130 בשמאלי מעכב אותם. חוקי זה לא אבל נהגים צעירים לא מרבים לשמור על החוק (וחבל כי מחירי הדלק גם ככה גבוהים אז לפחות שתהיה צריכה נורמלית).

פורסם

שניה רגע תנו לי להבין משהו, למי בעצם שייך הנתיב השמאלי ?

כל אחד שאומר את מה שגם אני אמרתי שאני רוצה לשייט שם ישר קיבלתי פה התנפלות שזה נתיב עקיפה בלבד, אבל היי רגע אותו אחד שמתעצבן שיושבים לו על השמאלי זה לא מה שהוא עושה בעצמו בעצם ? :idea::roll:

תסתכלו על עצמכם לפני שאתם מתנפלים על אחרים, ו-"י.ל1" סלח לי אבל אתה מתנהג כמו בריון בגלל שיש לך רכב עם נוכחות על הכביש, זה יגמר יום אחד כמו שראיתי פה בנתניה לפני כ6-7 שנים הייתי באוטובוס בדרך לבית ספר, נהגי מוניות השירות כאן לא רואים ממטר אף אחד, הנהג מונית חתך את הנהג הלא נכון אתה יודע איך זה נגמר ?

הערס שישב ברכב התחיל לרדוף אחריו כמו מטורף סגר אותו באמצע הכביש פשוט באמצע הכביש ירד עם אלת בייסבול ונתן לו מכות ושבר לו שמשות ברכב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...