Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקופת התיישנות בצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בכלל לא קשור. אנחנו לא מדברים על עבירה של מצ"ח. עבירה משמעתית פשוטה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

דבר ראשון יש להם שבוע לכתוב את התלונה מביצוע העבירה.

לגבי המשפט אז זה או שבועיים או חודש מכתיבת התלונה.

מחר אני אשאל את הרס"ר שלי ואדע בוודאות.

Toyota Yaris TS

פורסם
כעקרון, הכל תלוי במפקדים שלך, אם הם ידועים בסחבת אז מה שאורן אמר עלול לעבוד.

מעבר לזה - שתדע שהעונש שלך נקבע בד"כ עוד לפני המשפט, כלומר - אם למשל אתה עולה משפט אצל מג"ד, אז בד"כ המ"פ יגיד לו שהוא חושב שמגיע לך ככה וככה, והמג"ד (שהרי חבר שלו) יתן לך משהו בסביבות מה שהמ"פ ביקש, כמובן שאם פתאום תאיר את עיניו ובלה בלה בלה אז אולי עוד תצא זכאי.

עכשיו בוא ננסה לעזור לך במידה וכן תשפט:

נתחיל בזה: מי תפס אותך, איפה בדיוק, כמה אנשים היו שם ומי מהם מוכן לשקר במשפט בשבילו ובשבילך?

ככה,היו שם 6 אנשים ,ואנחנו טועים שבאתי לנסות להדליק להן את התנור כי היה קר....

אני נשפט ככל הנראה אצל המפקד אגף שלי ,כי ככה זה אצלנו (סא"ל) ואני ממש לא פוחד להשפט אצלו כי אני בקשר טוב איתו,וכי הוא בן אדם רציונלי(נדיר נדיר מאוד)

או אצל המפקד בסיס(רס"ן) שהוא ערס לא קטן ויש לי דיבור איתו אבל לא נראה לי שעדיף להשפט אצלו.

תפסה אותי קצינה שהיתי בתוך המגורי בנות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הייתי בתוך מגורי בנות.

היה לי מקרה דומה.

אבל אני הייתי ממש עבריין, הייתי גם בתוך המגורים וגם בתוך הבנות...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

נתפסו אצלנו גם שניים שהיו במגורי בנות. נשפטו אצל מפקד גף(ח"א) וקיבלו 28 יום ריתוק כ"א.

אני וחבר נתפסנו ע"י אותו מפקד גף עם כוסות ערק ביד. נשפטנו אצל מפקד הטייסת (סא"ל). החבר קיבל 20 מחבוש במשפט שארך כ7 דק'.

אני נשפטתי אחריו, המשפט שלי ארך כ30 דק', שמהלכן דיברנו כמו חברים, והוא התרשם ממני. הוא הביא לי 10 יום מחבוש, ואמר גם שאני אכתוב לו בקשה לדחיית עונש והוא יחתום עליה.(כיוון שסגרתי 11 ונשפטתי ביום חמישי)

המסקנה: צריך להרשים את השופט, לדבר רהוט, להראות לו מוטיבציה, חרטה, לבקש שיכניס אותך קצין שאוהב אותך ומכבד אותך ושיעיד לטובתך רק דברים טובים.

רצוי לציין אם אין לך עבר משמעתי ואם היית אחראי לזכיה של הגף בתחרות כלשהי...

בהצלחה!

Mazda 2 2013

פורסם

כמו שאמרו לך, הכל תלוי תוך כמה זמן יגישו את הזימון למשפט.

אני הייתי אמור לקבל זימון למשפט, המפקד שלי לא ידע זאת ולכן דאגתי שאני לא אקבל אותו על ידי הוצאת ג', ורגילה.

יצא שקיבלתי בפועל את הזימון אבל כבר הייתי בבית.

לא יכלו לשפוט אותי כשחזרתי.

קובי

• תוכן חדש...