Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך חוות דעת על אלמרה פרפקט 1800 2006

danidy1
שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

להורים של חבר יש ניסאן אלמרה פרפקט1800 2006 אצלם שנתיים

יד קודמת היתה ליסינג (קיבלו את הרכב עם 50000 קמ) וסהכ הרכב נסע עד היום87 אלף קמ

הם שוקלים לכור את הרכב ועדיין לא פרסמו אותו וכיוון ששמעו שאני מחפש רכב הציעו לי לקנות אותו

הרכב בלי תאונות מעבר לקוסמטיקה קלה של כל רכב בן 5

מחיר מבוקש : 47000 שח

בגדול אני מחפש רכב שיענה על הדרישות הבאות:

1. ישמש בעיקר לנסיעה מחוץ לעיר - איך צריכת הדלק של האלמרה? קראתי ש 1:12 אבל לא יודע אם לסמוך על מה שכתוב..מה הוא צורך במציאות זה מה שמעניין

2.יפני (אמינות)

3. קמ נמוך (די עונה על הקריטריון, לא?? 87 אלף זה לא הרבה נראה לי)

4. יד נמוכה/סבירה (יד 2 במקרה זה כשהראשונה ליסינג)

5. מחיר 45000 אבל אם הכב טוב אז אפשר להלחץ לכיוון 47000

האם נראה לכם שהרכב טוב?

האם בהתאם לפרמטרים שציינתי כדאי ללכת על רכב אחר??

תודה לכל העונים!

שבוע מצויין שיהיה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב פרפקט שלא זוכה לדי הערכה בקרב העם הזה. אם אין לו בעיות מיוחדות, וכן הייתי מציע לך לבדוק, והוא נוח לך, לך על זה.

תוודא פשוט שהם לא מוכרים אותו בגלל פאקים כלשהם.. הרכבים האלה בדרך כלל לא נמכרים כל כך מהר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

ברשותי אותה המכונית, רק בגירסאת הטקנה, כארבעה חודשים.

ציטטתי את ההודעה בשביל הנוחיות והתשובות שלי הן באדום.

בגדול אני מחפש רכב שיענה על הדרישות הבאות:

1. ישמש בעיקר לנסיעה מחוץ לעיר - איך צריכת הדלק של האלמרה? קראתי ש 1:12 אבל לא יודע אם לסמוך על מה שכתוב..מה הוא צורך במציאות זה מה שמעניין

הנסיעה היומיומית שלי מתחלקת ל-70 אחוז בינעירוני ו-30 אחוז עירוני (בערך). הצריכה שלי היא 1 ל-13/13.5 ללא מזגן ועם מזגן דולק קבוע 1 ל-12.

2.יפני (אמינות)

האמת שהרכב אנגלי, אבל אני חובב יפניות ואחת הסיבות שקניתי את המכונית היא, כיוון שחיפשתי מכונית יפנית.

3. קמ נמוך (די עונה על הקריטריון, לא?? 87 אלף זה לא הרבה נראה לי)

לשנת 2006 ועוד אחרי ליסינג - לא, זה לא הרבה. אלמרה יוצאות ליסינג, בדרך כלל חוצות את ה-100000 קילומטרים ויצא לי גם לראות כאלו עם 150000 ו-160000.

4. יד נמוכה/סבירה (יד 2 במקרה זה כשהראשונה ליסינג)

יד שנייה לשנת 2006 אכן לא נחשבת כיד גבוהה יחסית לשנתון.

5. מחיר 45000 אבל אם הכב טוב אז אפשר להלחץ לכיוון 47000

לא הבנתי כ"כ את המשפט הנ"ל, רק שתהייה מודע שאלמרה פרפקט יוצאת ליסינג כמעט תמיד נמכרת מתחת למחירון בכמה אלפים בודדים.

אם יש לך עוד שאלות, תכתוב אותן ואענה בשמחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מצויין שנותן תמורה מעולה למחירו הנמוך,אמינות גובה ,יבואן גרוע ושרות במוסכים לא הכי טוב.

קיבוץ צובה החזיק הרבה כאלה. המוסך שלהם מתמחה באלמרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טקנה היא די נדירה ובדר"כ היא לא יוצאת ליסינג. לי נאמר שהיא לא הייתה קיימת בכלל בליסינג, אבל אחרי שיצא לי לראות אחת, זה כנראה אפשרי.

גירסאת הפרפקט היא ממש לא נדירה כיוצאת ליסינג/השכרה. כפרטית, זה סיפור די אחר.

בכל מקרה, כדאי :).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...