Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה התקציב שלי הוא עד 60 אלף ואני מחפש

רק אוטומט וחשוב לי שתהיה כמה שיותר חסכונית

חיפשתי באינטרנט מבחנים על אוטומטים חסכוניות ולא מצאתי

תודה מראש לעוזרים

פורסם

קודם כל רצוי שתפרט איזה רכב אתה מחפש - משפחתית, קטנה, קומפקטית...

דבר שני האינטרנט מפוצץ במבחנים של רכבים והשוואות כך שאולי לא חיפשת נכון

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
אני מניח שאתה מחפש רכב קטן,אז תבדוק את האלטו וה-C1 שיעלו קצת יותר מ-60K .

הם ידניים, משום מה אני רואה כאן בקשה לרכב אוטומטי.

אני ממליץ בחום למצוא מישהו שהוא חבר מועדון של מועדון "חבר" ולרכוש יונדאי i10 אוטומטית חדשה מהניילונים, אמנם זה ידרוש מאמץ של כמה אלפי שקלים, אבל זה בהחלט שווה את השקט עם רכב חדש לחלוטין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הם ידניים, משום מה אני רואה כאן בקשה לרכב אוטומטי.

אני ממליץ בחום למצוא מישהו שהוא חבר מועדון של מועדון "חבר" ולרכוש יונדאי i10 אוטומטית חדשה מהניילונים, אמנם זה ידרוש מאמץ של כמה אלפי שקלים, אבל זה בהחלט שווה את השקט עם רכב חדש לחלוטין.

יש גם אלטו אוטומט ול C1 יש ת"ה אלקטרונית.http://www.suzuki.co.il/default.asp?catid=%7BB0CF1661-58E7-4C09-B026-6FCD4CA2132C%7D

http://zg-i.com/clients/citroen/2010/C1/Tech_final1.pdf

:fadein:
פורסם

רכב קטן,אבל גם רכב משפחתי לא יזיק אם יש חיה כזאת משפחתי ואוטומטי

מחפש רק אוטומט וכמה שיותר חסכוני סיטרואן אין אוטומט יש רק או פיג'ו או אלטו

חוץ מהרכבים האלו האם יש עוד רכבים אוטומטים חסוכניים ידוע לי גם על פנדה ויונדאי שלא כל כך חסכונית חוץ מהם יש עוד המלצות?

פורסם

יונדאי i10 ופיאט פנדה לא חסכוניות? ביחס למה? אם זה ביחס לאופניים אז אתה בהחלט צודק!

האלטו היא החסכונית ביותר מהרשימה אבל להרבה היא מצועצעת מידי והם פוסלים אותה, תנסה את הפיג'ו 107 וc1 אבל שתיהן עם תיבה רובוטית אז תעשה נסיעת מבחן לראות אם הגיר מתאים לך כי לא כולם מסתדרים איתו.

חוצמזה תעשה חיפוש בפורום על הרכבים האלה יש מיליון ו-1 שרשורים על המכוניות האלו.

בהצלחה!

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...