Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי כבר פעמיים ביומיים האחרונים שאני מטעין עם כבלים את המצבר ואחרי יום ככה הוא לא מניע לי ואין מצבר...ואז שוב אני צריך להטעין אותו... מה זה יכול להיות? האלטרנטור אולי ? וכמה תיקון כז האמור לעלות ,תודה מראש ,אור .

פורסם

כמה זמן המצבר נמצא ברכב?

יכל להיות שהתקנת רכיב חדש ברכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המצבר די חדש מלפי פחות משנה...תיקנתי לאחרונה נזילת שמן ואני מתכוון להחליף אצועת טיימינג שבוע הבא,אבל לזה אין קשר.

פורסם

הכוונה בהתקנה חדשה היא לדוגמא:

חיישני רוורס, מגבר, רדיו דיסק, כל מה שקשור למערכת החשמל של הרכב.

אם המצבר חדש, יכל להיות שישנה זליגה מאחד הרכיבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תאמת [ = את האמת] כל המערכת החשמלית דפוקה לגמרי באוטו ,רוב הזמן החלנוות לא נפתחים ויש בעיות חשמליות.

אז כנראה שזה בעיה של כל המערכת החשמלית,השאלה מה יכול לגרום לזה.

פורסם

לאחר שחוויתי מקרה דומה זה נישמע כאילו המצבר שלך גמור .

כנראה הוא לא היה כל כך תקין . לך לאיפה שקנית אותו ותחליף יש מינימום של שנה

אחריות ככה שזה לא יעלה לך כסף ותוכל לפסול את זה .

במקרא של אלטרנטור הייתה אמור להרגיש בעיות נוספות כמו קרטועים .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

האמת שיש לי קרטועים מטורפים באוטו בדרך כלל זה קורה כשאין הרבה דלק,אבל אני יותר חשבתי שזו בעיה במשאבת דלק או בהזרקה.

יכול להיות קשר בין השניים?

• תוכן חדש...