Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה Nu-Skin, ולמה להצטרף אליהם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחודשיים פנה אלי מכר, הציע לי להצטרף לחברת ניוסקין. הלכתי להצגה שלהם ולא הבנתי כלום. לא הצטרפתי.

עכשיו פנה אלי חבר קרוב מאוד, וגם הוא הציע לי להצטרף.

עלות ההצטרפות היא בערך 5500 ש"ח.

כמובן שלפי דבריו עבודה בניוסקין תהיה רווחית מאוד, בעזרתם אוכל להגשים את החלומות המוטורים שלי וכו...

איני אומר שהדברים אינם נכונים, אבל אני חשדן, אני מניח שתבינו אותי.

לא בדיוק הצלחתי להבין על מה מקבלים כסף, ומה בעצם צריך לעשות.

האם יש מישהו בפורום שיכול לשפוך אור על הנושא???

תודה!

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

לא, עזוב אותך מתגובות מנומקות, לך על זה.

תחזור אח"כ לספר לנו איך היה.

אנטי אייג'ינג כשלעצמו זה פיקציה לא קטנה, אז כשעוד מוסיפים על זה פירמידה?

אתה באמת זקוק לעדויות ממקור ראשון בשביל לראות את הבעייתיות שבעניין?

מוזר, דווקא עד עכשיו יצרת רושם של אדם רציני.

פורסם

חברת ניו סקין בעיקרון היא חברה של מוצרי טיפוח ומעקבי זקנה, אנטי אייג'ינג.

הם עובדים בשיטת הפירמידה, או אם אתה רוצה לקרוא לזה חבר מביא חבר.

בחודש מרץ הייתי בהצגה שלהם, ונרשמתי לחברה. השקעתי את הסכום הראשוני. 5468ש"ח אם אני לא טועה.

בחודשיים הראשוניים עבדתי על זה הרבה, והצלחתי לגייס שלושה אנשים, ואז הפסקתי את הפעילות שלי.

החברה דורשת ממך התחייבות לקניית מוצרים בסך 500 ש"ח כל חודש, כתנאי לקבלת עמלות על אנשים שאתה מביא לחברה.

עד היום יש לי הכנסה פסיבית מהם בסביבות 1000 ש"ח. אחרי ירידת התשלום החודשי.

אם אתה שואל מה אני עושה עם המוצרים שאני המקבל, אני פשוט מציג אותם למכירה בעסק שיש לנו, סלון יופי.

את ההשקעה הראשונית כבר החזרתי, ואני כבר לקראת קבלת רווחים נטו.

מה שכן, לא הרבה אנשים מתחברים לשיטה הנ"ל, ומאוד קשה לגשת לאנשים היום, בעיקרון בגלל ריבוי חברות שעובדות בשיטה הזאת.

שונא גזענים !.

פורסם

סמיר,

בא נשאל אותך שאלה כזאת, מה נראה לך הייתה מידת ההצלחה שלך אם לא היה לכם סלון יופי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא, עזוב אותך מתגובות מנומקות, לך על זה.

תחזור אח"כ לספר לנו איך היה.

אנטי אייג'ינג כשלעצמו זה פיקציה לא קטנה, אז כשעוד מוסיפים על זה פירמידה?

אתה באמת זקוק לעדויות ממקור ראשון בשביל לראות את הבעייתיות שבעניין?

מוזר, דווקא עד עכשיו יצרת רושם של אדם רציני.

מצטער שהרסתי את הרושם שיצרתי...

בסה"כ החלטתי לא לפסול משהו בלי לחקור לעומק, והתגובות פה בפורום עזרו לי להחליט.

אם למישהו יש עוד דעות\חוויות אשמח לשמוע.

תודה :)

אני שונא את הקיץ!

פורסם

פירמידה היא שיטה כל כך ישנה, מצחיק שהיא נכנסה רק בשנים האחרונות לבוסט כזה בארץ.

בקיצור, אל תנסה, אל תשלם ואל תשתתף בחרא הזה.

מה הם עושים?

1. מוכרים מוצר שלא ימכר לעולם באופן רגיל

2. עובדים על אנשים בקטע של ההכנסה

3. אתה משלם הון עבור כלום 5.5K + ויש עוד הרבה יותר מזה

4. אתה מוכר הלאה לאנשים, לולאה אינסופית

5. החברה מרוויחה את הכסף שלך

6. החברה מרוויחה שיווק חינם

7. המוצר בסוף נמכר (אומנם בכמויות נמוכות - רק למשווקים - אבל נמכר)

זה תמיד נסגר אחרי שלב מסוים ותמיד מישהו בורח עם הרבה כסף.

אם המוצר היה טוב היו קונים אותו בלי קשר לשיווק הגרילה הזה.

די להיות תמימים, אני רואה מידי פעם את המפגשים האלו בסינמה סיטי ופשוט עצוב לי על האנשים האלו שהשתחררו וחושבים שהנה ככה הם הולכים לעשות את הכסף שלהם בחיים. בשביל לעשות כסף צריך לעבוד ולא לחפש חרטוטים וקיצורי דרך.

איך מזהים מפגש? חבר'ה משוחררים צעירים מגיעים לסינמה סיטי עם לפטופים ונראים כמו אנשי עסקים, מתיישבים בקבוצות ומקשיבים למנהיג החרטטנים שיושב בשולחן ומחרטט להם בפנים על בלבולי מוח ועל איך הוא הולך לדפוק עליהם קופה.

בטח בהרצאות דוחפים לכם את שירי מאיזור תל אביב ש"עשתה 5,000$ בשבועיים - רק צריך להיות כריזמטי" או חרטה דומה.

הרוב המוחלט של האנשים מתחילים את זה ומפסיקים אחרי חודש כשהם במינוס 5 אלף לחברה ואולי כיסו איזה אלפיה.

ואת זה החברה יודעת מצוין. היא יודעת שאין לה מה להפסיד והרוב המוחלט של האנשים פשוט ישלמו לה 4+ אלף ויעופו מהשיטה.

אחרי שהשם שלה כבר נשרף (אחרי כמה שנים טובות) הם משנים את השם ל hara skin ואז ממשיכים את המניפולציה המגעילה הזו...

זה כן יכול להיות טוב, אם מאגר החברים שלכם עצום, אתם נודניקים רצח, יש לכם המון זמן פנוי, אין לכם בושה ואתם אוהבים להשתעבד לארגונים.

נ.ב. הרבה חברות משתמשות ב" זה לא פירמידה! אפילו לא דומה! זה חבר מביא חבר!"

זו פירמידה קלאסית.

פורסם

תקשיב לי ותקשיב לי טוב.

אלה ה-550 שקל הכי טובים שהשקעתי בחיים שלי.

לא רק שיש לי עור צעיר יותר ואני בכלל מרגיש צעיר יותר (אני בן 27 אבל מרגיש כמו בן 14 ממש כמו הפרסומות של הטמפונים) גם הצלחתי ממש להגשים את כל החלומות הכי רטובים שלי.

יש לי 4 מכוניות פררארי, 2 מרצדסים SLR ופיאט אונו אחת (בשביל הנוסטלגיה).

אני גר ברמת אביב בסופ"שים ובאמצע השבוע אני נהנה מהשקט שבכפר שמריהו. הוילה בכפר שמריהו נקנתה עם בריכה בגודל של דונם. אני עושה חצי בריכה ביום, עדיין קשה לי.

בנוסף קניתי לעצמי מטוס פרטי ויאכטה. כרגע אין ליאכטה אישורים לנמל הרצליה אז בנתיים היא יושבת בתוך הבריכה. המטוס בהרכבה בבואינג, אבל עד 2020 הוא יגיע.

ארוחות צהרים עם ראש הממשלה, הנשיא וארקדי גאידמק הן בדרך שגרה עבורי. לאחרונה אני רואה את ארקדי פחות כי הוא סתם עני מבחינתי.

כבר ניסיתי 4 פעמים לקנות את הפורום קארזפורום במחיר שערורייתי של 5 מיליון שקל. בעל הפורום לא מוכן לרדת מ6. אני אומר שאחרי שהוא יצא להנפקה בבורסה אני אראה לו כבר מאיפה הדג משתין.

בקיצור החיים לא מפסיקים לחייך אלי. ואם לפעמים הם מחייכים קצת פחות יש לי ארבע כוסיות אפריקאיות הגיעו בתולות טריות מאפריקה, בנות 22 בדיוק הגיל המתאים, לא מבזבז עליהן בנתיים את הניו-סקין שלי. יש לי עוד ארבע כוסיות שוודיות - אני מת על הקונטרסט בין האפריקאיות לשוודיות.

בקיצור שמע לי. תחתום תשלם ומהר !!! אתה לא יודע מה אתה מפסיד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
היום יש לזה כבר שם חדש במקום פרמידה וייקרא "שיווק רשתי" פחחחחח

אשכרה לא יכלו להמציא לזה שם יותר מתאים!

בהחלט שיווק רישתי!

הם העכביש שתווה את הרשת, אתה הזבוב שהם מחכים לטרוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתור אחד שעבד בניוסקין במשך 3 חודשים (לפני יותר מ3 שנים), הם החברה היותר הגונה משאר חברות השיווק הרשתי.

המוצרים של החברה הזאת כן עובדים. לחברה יש לקוחות שהם לא משווקים שלה, שבאים לקנות את המוצרים כי הם עובדים.

בתור אחד שכן התעסק עם המוצרים, וכן נתן לאנשים אחרים להתנסות איתם(אם זה משפחה או קוסמטיקאיות),קיבלתי הרבה תגובות חיוביות על המוצרים.

מה שכן, בשביל להצליח (ואפשר להצליח) צריך להיות עם עצבי ברזל ולהיות ממש נודניק,ולקבל את זה שהרבה אנשים לא יאהבו (בלשון המעטה) שאתה מציע להם להצטרף לעסק כזה.

• תוכן חדש...