Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שברולט מאליבו לסקודה סופרב

אני די מאופס על אחת משתי המכוניות האלו, אבל רעיונות טובים יותר יתקבלו בתודה.

אני מחפש:

*נוחות ישיבה - אני גבוה

*נסיעה רכה במיוחד

*חיסכון ואמינות וכו'

מי ייתן לי יותר?

השברולט או הסקודה?

או שיש לכם רעיון אחר?

פורסם

באתר וואלה רכב ביצעו מבחן השוואתי בין שני הדגמים, המבחן צולם בוידיאו ועברו על כל הפרמטרים, הסקודה סופרב ניצחה במבחן.

כנס לאתר וואלה רכב וחפש את המבחן .

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

מכיוון שאתה מחפש בעיקר נוחות אולי האמריקאית תהיה עם ידה על העליונה.

הסקודה מאוד אוהבה עליי ואנחנו אפילו מחזיקים אחת במשפחה לפי המלצתי ,אך היא מעט קשיחה ופחות "ספינתית" מה שמאפיין אמריקאיות.

אלטרנטיבה נוספת הינה סיטרואן C5 ,נוחות,ריחוף ,רכות,היא גם נאה.

לא עומד לזכותה ירידת הערך הדרסטית אבל אינני נביא וייתכן והיא תשמור על ערכה טוב יותר מן הסיטרואן האחרות.

הסופרב - נותנת המון תמורה לשקל.

מרחב מאוד גדול (בעיקר מאחור),בגרסה המאובזרת לא חסר כלום החל מריפודי עור משולבים אלקנטרה,קסנון,מגנזיום,מערכת חנייה עצמית וכמובן גם חיישני חניה מאחורה ומקדימה...

המנוע ותיבת הילוכים שעושים עבודה מעולה ותמיד עושים את העבודה (1.8TSI - 7DSG).

פורסם

אני מחפש:

*נוחות ישיבה - אני גבוה

*נסיעה רכה במיוחד

*חיסכון ואמינות וכו'

מי ייתן לי יותר?

השברולט או הסקודה?

או שיש לכם רעיון אחר?

גם אני נמצא בהתלבטות אבל עם סוגי רכב נוספים: פורד מונדיאו והאופל אינסיגיה.

לטובת הסקודה ניתן לומר שהיא הרבה יותר חסכונית בדלק מאשר שאר המכוניות ורמת גימור גבוהה.

מהמידע שאספתי המונדאו המהנה ביותר לנהיגה ובעלת נוחות ישיבה לגבוהים. אפילו מאחור יכולים לשבת 3 מבוגרים גבוהים בנוחות.

האופל הינה בעלת המנוע החזק יותר, רמת גימור גבוהה וצורה מרשימה (מאחור ספסל לא נוח לישיבת אנשים גבוהים - וחבל).

זה ממש על קצה המזלג.

פורסם

אני רוצה לומר לך שאני בהתלבטות דומה כבר כמה חודשים ולא מצליח להחליט ולכן לא רוכש...

אני נוסע היום עם מאליבו 2008 מנוע 3.5 ורוצה להחליף את האוטו (פשוט כי כבר הגיע הזמן להחליף- האוטו נוסע מצויין ואין לי כלל תלונות)...

נסעתי גם בסופרב במשך כמעט שבועיים בחו"ל ואין ספק שהאוטו מאובזר ומפנק הרבה יותר מהמאליבו אבל אין לו את הנוחות, הרכות וה"ספינתיות" של האמריקאית- לא יעזור כלום.

המאליבו היום מגיעה עם מנוע קטן בהרבה (2.4) ולאחי יש כזה דגם חדש ולמרות הירידה בנפח, לא מרגישים השפעה בזמינות הכח ובתאוצות וזה בזכות תיבת הילוכים טובה יותר בהרבה (ולמרות זאת הסקודה הרבה יותר חזקה וחסכונית).

ההתלבטות שלי היא דווקא בין הסופרב לביואיק לה קרוס- שם אני מקבל את הכל פחות או יותר אבל יש הפרש לא מבוטל כלל במחיר.

אגב, מלבד הנוחות השונה (לא אומר לא נוח, אומר שונה), יש את עניין המראה- לטעמי האישי הסקודה מכוערת, גם בהשוואה למאליבו ובטח בהשוואה לביואיק- ולי אישית קשה לרכוש מכונית שאני לא נהנה להתסכל עליה.

יכול להיות שבסוף אלך על הסקודה בלית ברירה- יכולת הכח מאוד מפתה למי שרוצה אוטו גדול אבל מאוד חזק וזריז...

נראה, כשאסיים להתלבט אחליט.

ספר מה החלטת...

פורסם

נוחות ורכות זו המאליבו והתנהגות זו הסופרב.

הסופרב נבנית מאבזור עדיף אבל לי אישית היא לא היתה נוחה.

תקרא את המבחן בוואלה אבל אל תסתכל על הציון הסופי אלא על הפרמטרים שמעניינים אותך. ברכבים כאלה אין טוב וגרוע אלא מתאים ולא מתאים וזה דבר סובייקטיבי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה בשקט יכול להוסיף לרשימה את ה-C5 ואת האופל אינסגניה המעולה הייתי ממליץ לך גם על המונדאו אבל דלק מוטורס מתעקשים לשווק אותה עם המנוע המיושן ולא החדש המוגדש החזק והחסכוני!

http://www.opel.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%94.asp

:fadein:
פורסם

mikefur הביואיק לקרוס היא בכמה רמות מעל למה שיש לך עכשיו ובכלל רכב מעולה,עם היא יקרה לך תבדוק את אחותה הקטנה שעלייה מבוססת הביואיק, האופל אינסיגניה המצויינת בפני עצמה.

http://motocar.ifeel.co.il/article/11883.aspx

http://www.opel.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%94.asp

:fadein:
פורסם
אני רוצה לומר לך שאני בהתלבטות דומה כבר כמה חודשים ולא מצליח להחליט ולכן לא רוכש...

אני נוסע היום עם מאליבו 2008 מנוע 3.5 ורוצה להחליף את האוטו (פשוט כי כבר הגיע הזמן להחליף- האוטו נוסע מצויין ואין לי כלל תלונות)...

נסעתי גם בסופרב במשך כמעט שבועיים בחו"ל ואין ספק שהאוטו מאובזר ומפנק הרבה יותר מהמאליבו אבל אין לו את הנוחות, הרכות וה"ספינתיות" של האמריקאית- לא יעזור כלום.

המאליבו היום מגיעה עם מנוע קטן בהרבה (2.4) ולאחי יש כזה דגם חדש ולמרות הירידה בנפח, לא מרגישים השפעה בזמינות הכח ובתאוצות וזה בזכות תיבת הילוכים טובה יותר בהרבה (ולמרות זאת הסקודה הרבה יותר חזקה וחסכונית).

ההתלבטות שלי היא דווקא בין הסופרב לביואיק לה קרוס- שם אני מקבל את הכל פחות או יותר אבל יש הפרש לא מבוטל כלל במחיר.

אגב, מלבד הנוחות השונה (לא אומר לא נוח, אומר שונה), יש את עניין המראה- לטעמי האישי הסקודה מכוערת, גם בהשוואה למאליבו ובטח בהשוואה לביואיק- ולי אישית קשה לרכוש מכונית שאני לא נהנה להתסכל עליה.

יכול להיות שבסוף אלך על הסקודה בלית ברירה- יכולת הכח מאוד מפתה למי שרוצה אוטו גדול אבל מאוד חזק וזריז...

נראה, כשאסיים להתלבט אחליט.

ספר מה החלטת...

ממש מבין אותך, גם אני כך.ממש הוצאת לי את המילים.

אני אולי אמתין עוד מעט (ככל הנראה באפריל יתחילו להגיע-אולי מכוניות אמריקאיות, עם פתיחת הייבוא המקביל).

פורסם
mikefur הביואיק לקרוס היא בכמה רמות מעל למה שיש לך עכשיו ובכלל רכב מעולה,עם היא יקרה לך תבדוק את אחותה הקטנה שעלייה מבוססת הביואיק, האופל אינסיגניה המצויינת בפני עצמה.

http://motocar.ifeel.co.il/article/11883.aspx

לשים לב לכך שדי צפוף מאחור ומי שצריך מקום ל-3 מבוגרים נמצא בבעיה. הרכב נראה ממש טוב וכדאי מבחינת מחיר.

פורסם
נוחות ורכות זו המאליבו והתנהגות זו הסופרב.

הסופרב נבנית מאבזור עדיף אבל לי אישית היא לא היתה נוחה.

תקרא את המבחן בוואלה אבל אל תסתכל על הציון הסופי אלא על הפרמטרים שמעניינים אותך. ברכבים כאלה אין טוב וגרוע אלא מתאים ולא מתאים וזה דבר סובייקטיבי.

המאליבו רכב נוח משמעותית מהסופרב ונוח בכלל,כמובן שלא ברמה של הC5.

פורסם

אני מחפש:

*נוחות ישיבה - אני גבוה

*נסיעה רכה במיוחד

*חיסכון ואמינות וכו'

מי ייתן לי יותר?

השברולט או הסקודה?

או שיש לכם רעיון אחר?

כוונתי אולי להמתין גם למונדיאו עם מנוע הטורבו.

זה אם יש לך זמן (בעוד כשנה).

פורסם

לדעתי shai_ka צודק,

אם יש לך זמן, תמתין למונדאו טורבו.

ואם לא, בחירתי האישית היא שעדיף סופרב על המאליבו.

בקשר למה עדיף בין הסופרב לביואיק לה קרוס, זה כבר דילאמה בפני עצמה.

את האופל לא הייתי לוקח, אין מספיק גובה במושב האחורי.

פורסם

בשנתיים שאנחנו עם המליבו ,ה-5000 ש"ח ששילמנו דלק יותר מאשר על קופסה 1600 יפנית (ולא שמאסתי בכריזמה 2003 שעדיין אצלנו , יופי של אוטו נאמן) היו הוצאה מהנה ביותר. (אע"פ שעדיין אני כועס על מכון UMI שחירטט על 10:1).

• תוכן חדש...