Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני פרנואיד או שהרכב עבר פגיעה טרם המסירה בסוכנות ?

e.e
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, לפני כשנה וחצי רכשתי סוזוקי גרנד ויטרה חדשה קצרה, כעבור זמן מה שמתי לב כי בשתי הדלתות החלק התחתון שלהם מעט בולט כשהם סגורות, כלומר לא משתלבות ב 100% עם שאר הרכב אלא רק מחלק התחתון קצת בולט .

את האמת לא ייחסתי לזה חשיבות והתעלמתי מזה, עד שהיום ראיתי רכב דומה והסתכלתי אצלו בדלתות וזה שונה משלי, ברכב השני זה נסגר פרפקט.

השאלה הנשאלת היא הייתכן והרכב עבר פגיעה טרם נמסר אליי, ואם כן מה עליי לעשות ?

חשבתי ללכת למכון בדיקה על מנת לבדוק את הנושא, מה אתם אומרים ?

ואני הולך צעד אחד נוסף קדימה , במידה והרכב עבר פגיעה (טפו טפו טפו חס וחלילה) האם אני יכול לבוא בטענות ליבואן כעבור שנה וחצי אע"פ שהרכב עדיין באחריות

אני מקווה שאני פרנואיד כי ת'כלס זה כמעט בלתי מורגש, אבל בעליי עין חדה יבחינו ואני לא רוצה שבטעות בעת מכירה עתידית יתגלה שהרכב עבר פגיעה.

תודה מראש לעונים.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ייתכן מאוד, היה לי סיפור דומה עם 206 שרכשתי בזמנו פניתי לשמאי ונוכחתי לגלות שהרכב תוקן לפני מסירה.

מכון בדיקה לא יעזור לך פנה לשמאי מוסמך.

Peugeot 208GTI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר מקרה דומה. מישהי הזמינה רכב שלא אציין את הדגם והרכב הגיע אחרי תיקון פחחות. היא ראתה את זה ולקחה רכב חדש דנדש למכון בדיקה כאשר נוהג בו נציג של הסוכנות. נימצא שהרכב תוקן אחרי תאונה. :shock: מיותר לציין שהכסף הוחזר לקונה והרכב כמובן חזר ליבואן, אני משאר שהרכב "מצא" פראייר תורן שמכרו לו אותו כרכב חדש (יבואן יכול להעביר בעלות ובעל הרכב ישאר יד ראשונה 00 בעלים קודמים עם הגבלות כלשהן).

אם בן אדם פרנואיד, זה עדיין לא אומר שלא רוצים להרוג אותו ;).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול מאוד לקרות, יש המון מקרים כאלה. גם אני נוכחתי לדעת שיש לי תיקוני צבע ברכב כשהוא עבר בדיקה לקנייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט יכול להיות.

בחוזה שלך עם סוכנות הרכב ממש שם באותיות קטנות יש חתימה שלך עם ההסכמה הבאה:

היבואן ראשי למסור לך מכונית חדשה גם אם יש בה נזק.

הנזק הוא עד אחוז מסוים, אני לא סגור על האחוזים ואם הדבר משתנה מיבואן ליבואן.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שאני יודע מדובר ב 5% נזק כפסי, מערך הרכב.

במידה והנזק לא עובר את חמשת האחוזים, החברה אינה מחוייבת מהעברת מידע ללקוח על ביצוע תיקון הנזק.

לפותח השרשור:

אחרי שנה וחצי אף אחד לא יתייחס אליך ברצינות.

אם אכן הייתה פגיעה שתוקנה ע"י היבואן, לא תוכל להוכיח זאת.

ובמידה והפגיעה מצויינת מאחת ממסמכי החברה, והיא מוערכת עד 5% נזק, אזי אין לך מה לעשות בנידון.

חוץ מלהתעצבן כמובן :evil:

מחשבה בוראת מציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...