Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, ערב טוב ושנה טובה :D

לאחרונה התחלתי לחשוב על אם זה אפשרי להחליף את הזוג השני של הנעליים שלי בזוג נעליי חי"ר חדשות.

האם הדבר אפשרי? יש פה למישהו דרך אולי להשיג כאלו?אולי עצות כלשהן?

שמעתי הן הרבה יותר נוחות.

פורסם

למזלך יש אפסנאות בפורום כך שאין בעייה, גש לחלון והחלף

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מהן נעלי ח"יר ? נעליים קלות?

01small.jpg

? אם מדובר על אלו , קבל שלילי גדול. מסופקות רק ללוחמים. , יותר מזה , הסיכוי שלך להחליף את הנעליים שלך לנעליים חדשות אפילו מאותו הדגם פותח ככול שמספר היציאות שלך הביתה בשבוע אחד עולה. אפילו אנוכי נאצלתי להשיג את הנעליים החדשות שלי אז בדרכים לא כשרות שאם היו מגלים אין ספק שהייתי מקבל ימי מחבוש. אולי אם יש לך קשרים עם אפסנאים שמוכנים להסתכן בשבילך תוכל להשיג.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

המגף האמריקאי הפך לסטנדרט בחי"ר? זכור לי שרק לגולני וגבעתי זכו בפלא הזה.

אני יוצא מהנחה שאין לך קשרים בחטיבות האלו, ובמידה וכך, תוכל לקנות מגף כזה דרך איבאי או דרך חנות בארץ.

זכור לי שראיתי כאילו בצבע בז' באתר מסויים של סופטבול במחיר של 400 ש"ח בארץ. באתר דומה בחו"ל מחירן עלה 60 דולר.

איני יודע מי יצרן הנעל ולכן לא אוכל לתת לך מילות מפתח מתאימות ל-EBAY. אני מכיר אותן בארץ כ-"מגף אמריקאי", ובאתר בחו"ל זכור לי משהו בסגנון "USMC BOOTS".

פורסם
ואני לתומי חשבתי שנעלי חי"ר אלא נעליים

אדומות או שחורות קלות :-)

ואם כבר , אז מתעלק על הת'רד

יש לי זוג נעליים אדומות קלות בלויות מהתחת - מחפםש מי שיחליף לי :-D

אם אתה רוצה, אני מוכן לתת, לא להחליף את הזוג הבא:

אשתי לא רוצה אותם.

עריכה:

מידה 36

%20%20~1.JPG

פורסם

הם נוחות פי 10, הבעיה שאם קיבלת את הנעליים הקלות הקודמות אתה לא יכול להחליף לזוג החדש האורטופדי.

אלא אם יש לך קומבינות בבסיס ציוד וזה כבר משהו אחר.

Toyota Yaris TS

פורסם

יש לי זוג נעליים אדומות קלות בלויות מהתחת - מחפםש מי שיחליף לי :-D

מרכז הנעליים בצאלים/ באלי"ש/ מל"י.

מחליפים בלי שאלות מיותרות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתה לא תוכל להסתובב איתם סתם כך בבסיס. הנעליים האלה מיועדות לפעילות מבצעית/אימונים.

לוחמי החי"ר לא יוצאים איתם מחוץ לבסיס.

פורסם
אתה לא תוכל להסתובב איתם סתם כך בבסיס. הנעליים האלה מיועדות לפעילות מבצעית/אימונים.

לוחמי החי"ר לא יוצאים איתם מחוץ לבסיס.

שטויות במיץ עגבניות, חבר.

הנעליים הנ"ל הם נעליים סטנדרטיות לכל דבר שהחליפו את הנעליים הקלות הישנות (שעדיין בשימוש ע"י תותחנים, שיריון ואיסוף קרבי). יותר מכך, לא רק חי"ר קיבלו אותם אלה גם הנדסה.

פורסם

אני כשהיתי חייל הייתי ספק, היסתובבתי בין הבסיסים לא הייתה בעיה להשיג נעליים,מדים,חולצות,וכו'.

תראה אם יש לך מישהו שעוסק בזה,

• תוכן חדש...