Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

הרכב הוא פג'ו 206 אוטומטית שנת 2003 עם 88 אלף קילומטר.

אני מניע את הרכב, המנורה הצהובה של המנוע דולקת והאוטו רועד. אני מעביר להילוך D או ל R והרכב כאילו שם גז בעצמו ומוריד גז. התהליך חוזר על עצמו כל הזמן. בנוסף האוטו מרגיש חלש יותר בנסיעות בעליה, הוא לא מוריד הילוך כמו שצריך עד שהסל"ד מגיע ל4-5.

דוושת הגז לא נלחצת על ידי שום דבר.

מחר אני שוקל ללכת למוסך מורשה. יש ניחושים במה מדובר וכמה זה הולך לעלות לי ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לקחתי את האוטו למוסך מורשה היום. בדקו אותו עם מחשב ומצאו שאחד ה"מזרקים" שלו סתום.

המחיר של החלפת מזרק למזרק חדש: 1000 ש"ח לפני מעמ. במידה וצריך להחליף את כל מערכת ההזרקה של המזרק משהו סביב 2700 כולל מעמ (המחירים הזכורים לי מהשיחת טלפון).

מחיר הוגן או שזה יקר מאוד ?

אהלן.

הרכב הוא פג'ו 206 אוטומטית שנת 2003 עם 88 אלף קילומטר.

אני מניע את הרכב, המנורה הצהובה של המנוע דולקת והאוטו רועד. אני מעביר להילוך D או ל R והרכב כאילו שם גז בעצמו ומוריד גז. התהליך חוזר על עצמו כל הזמן. בנוסף האוטו מרגיש חלש יותר בנסיעות בעליה, הוא לא מוריד הילוך כמו שצריך עד שהסל"ד מגיע ל4-5.

דוושת הגז לא נלחצת על ידי שום דבר.

מחר אני שוקל ללכת למוסך מורשה. יש ניחושים במה מדובר וכמה זה הולך לעלות לי ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יקר מאד. חוץ מזה לא חייב להחליף למזרק חדש. אתה יכול להשלוח את המזרקים לניקוי אולטרסוניק, בהרבה פחות מ 1000 שח.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

אני לא יודע אם המחיר יקר, בעבר קיבלתי הצעת מחיר של 1,400 ש"ח לפני מע"מ למזרק אחד בטויוטה. בסוף הזמנתי ארבעה חדשים ומקוריים ב 2000 ש"ח מארה"ב.

אני גם מציע לגשת למכון הזרקות שינסו לאתר את הבעייה. אם היית מאיזור המרכז הייתי מציע לך בחום לגשת לחיים (שגם חבר בפורום) שעובד במכון ההזרקות של משה זר בפתח תקווה. היית מקבל את חוות הדעת הכי מקצועית שיכולה להיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום קאררה.

מצטער להיות "נביא זעם" אך לפ"גו הזו -מנוע KFW עם המרססים הכחולים לא יעזור שום ניקוי מפני שהבעייה היא חשמלית במזרק עצמו , גם אני מתמודד עם לקוחות עם דגם זהה שכל שבועיים הולך מזרק אחר ורק מזרק חדש הוא הפיתרון , ואכן מזרק לדגם הזה עולה בחברה 924 ש"ח לפני מע"מ (להבדיל ממנוע KFX ) שבו המזרק עולה שליש מהמחיר.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

אמרתי לך שתקבל תשובה מחיים? :wink:

אתה יכול להתחיל לחפש באי ביי. ה 206 הייתה מכונית די נפוצה (בלשון המעטה) בארץ ובאירופה ואני בטוח שאתה לא הראשון ולא האחרון שנתקל בבעייה כזו. אני מאמין שניתן למצוא מזרקים חדשים בעלות נמוכה יותר באי-ביי, חיפוש, חיפוש ועוד חיפוש.

לא להתפתות ל"מזרקים מחודשים" בחצי מחיר- בולשיט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא יודע עד כמה נורא ומזיק לנסוע עם זה. אם הכסף חשוב לך ותוכל לחיות בחוסר נוחות (=בלי אוטו) במשך חודש - לך על ההזמנה מחו"ל.

אם אתה חייב רכב ואין אלטרניטיבה - גש למוסך וסגור עניין.

איתמר.

פורסם

אתה יכול ללכת לפירוקיה, לרכוש רביעיית מזרקים בכ 300-350ש"ח 100% שאחד מהם תקין אם לא כולם.

קח בחשבון שאינך יכול לדעת כמה זמן אותו המזרק יחזיק, אבל לפחות יש לך עוד 3 ביד.

פורסם

מציע שתתקשר ל"אלי את אלי דושי" ותשאל אם יש לו מזרקים משומשים (הדגם שלך הוא כנראה האופר ולא השחור עם הפס הכחול). הוא עזר לי בעבר עם סט משומשים במחיר ממש טוב.

עצתי לך, על מנת שהתקלה לא תחזור, היא לוודא שהשפריצר הימני (של הרכב, צד נוסע) לא נוזל מים לתוך המנוע בזמן הפעלה.

מים קרים הם האוייב מספר 1 של כל סליל אלקטרו-מגנטי שמתחמם (הקירור המהיר גורם לסדק\קרע פנימי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...