Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע מה הכורח מאחורי ההפחתה (אם בכלל), אז אני לא יודע מי "נצלן".

מה שכן, יכולה להיות כאן עילה מסויימת לקבלת פיצויים.

וכשאתה עוזב מקום עבודה אתה לא "מוותר" על הפיצויים. הם לא שלך (אם לא הבנת את זה עד עכשיו).[/quote]

אני יודע שמלכתחילה הם לא שלי על פי החוק, כמו שכבר רשמתי, במבחן התוצאה אני רוצה לראות את האחד שלא ירצה וינסה לקבל את הפיצויים אחרי מס' שנים של עבודה .

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנסות לקבל את הפיצויים כולם ינסו (כולל אני), תמיד, וזה לא פסול.

אבל להגיד ש"כיון שהם לא יתנו לי את הפיצויים אם אני אתפטר, אני אעשה הכל כדי שהם יפטרו אותי" זה משהו שונה לגמרי. באופן אישי אני יכול לומר שמוסר העבודה שלי לא מאפשר לי לעשות דברים כאלו - ממקומות שלא אהבתי לעבוד בהם התפטרתי, לפעמים קיבלתי את הפיצויים ולפעמים לא, אבל מעולם לא פגעתי במקום העבודה על מנת שאפוטר.

באופן אישי אני משתדל לשמור על הסטאנדרטים המוסריים שלי, ולהגיד "הוא דופק אותי אז אני אדפוק אותו בחזרה" לא מתאים לי.

פורסם

איזה וויכוח עקר,

אם עושים לך את המוות בתקופה האחרונה ומקשים עליך בלי סיבה אולי זו הרעת תנאים ואז דין התפטרות כפיטורים ואז אתה זכאי לפיצויי פיטורים, אבל זה אולי כי במידה ולא תסתדר עם המעסיק שלך תצטרך להגיש תביעה לבית דין לעבודה ואז זה יקח שנים. שכדי לקצר את זה אתה יכול יחד עם התביעה להגיש בקשה לסעד זמני ולדחוף את המעסיק לכיוון של פשרה בדיון בבקשה במעמד הצדדים.

אם חתמת בנוסף להסכם עבודה שלך על הסכם להפרשת פיצויי פיטורים לא תלויים עם המעביד שלך לפי ס' 14 לחוק פיצויי פיטורין בנוסח ההסכם שבתקנות, אז אתה זכאי לקבל את הפיצויים בכל מקרה גם אם התפטרת בעילה של הפסיקו לייבא ביצי הפתעה מקוריות של קינדר וזה מקשה עלייך בשגרת יומך.

חוץ מזה מי שסומך ידו על ההסתדרות שיראה קצת איך הם אוספים כמה מאות שקלים מכל עובד בשביל להגיש בקשת פירוק למפעל שרוצה להיכנס להקפאת הליכים כדי להמשיך לעבוד, אומנם זה מבטח זכויות לטווח המאוד קרוב של משכרות עובדים בפירוק אבל שורה תחתונה יצא לי לראות ניסיונות של ההסתדרות של שיטת מצליח על חשבון העבודים שאתה רואה את העובדים על הספסל בבית משפט שהעורך דין "שלהם" מגיש בקשה שהקשר בינה לבין מה שהעובדים רוצים הוא מקרי בהחלט.

יאללה הסתדרות כוח לעובדים!!!

אפילו בקורס שאני עובר לבחינות לשכה מחזיקים מאבטחים מעל התקופה בחוק שמחייבת אותם להעביר אותם מהקבלן למפעל, ונראה לכם ששמים זין? או שמישהו בכלל שואל את הדברים האלו.

העיקר בערוץ 10 עושים כתבה על זכויות עובדים ועל עובדי קבלן ואושרת קוטר מבכה על גורלם, אולי כדאי שקודם היא תרד לבדוק את הקבלני כוח אדם שמספקים להפקה שירותים, מעניין מה התחקיר יגלה.

תפסיקו כבר לזיין בשכל

פורסם
כל אחד והסטנדרטים המלאכיים שלו.

הגיחוך שלך נרשם, ולמרות זאת, הסטאנדרטים שלי רחוקים מלהיות מלאכיים - הם פשוט נקראים "מוסר עבודה".

פורסם
אני לא יודע מה הכורח מאחורי ההפחתה (אם בכלל), אז אני לא יודע מי "נצלן".

מה שכן, יכולה להיות כאן עילה מסויימת לקבלת פיצויים.

וכשאתה עוזב מקום עבודה אתה לא "מוותר" על הפיצויים. הם לא שלך (אם לא הבנת את זה עד עכשיו).[/quote]

אני יודע שמלכתחילה הם לא שלי על פי החוק, כמו שכבר רשמתי, במבחן התוצאה אני רוצה לראות את האחד שלא ירצה וינסה לקבל את הפיצויים אחרי מס' שנים של עבודה .

לנסות?!

אפשר לבקש.

אני גם חושב שהמלצתי לעשות כן.

אבל זה לא נותן לך זכות לחבל בעבודה, כדי לוודא שיפטרו אותך, כפי שהמלצת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לכן אשמח לרעיונות מה אני יכול לעשות, אשמח במיוחד לרעיונות מצד בעלי או מנהלי חברות (שאני בטוח שיש כאן כאלה בפורום)

שלחתי לך ה"פ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איזה וויכוח עקר,

אם עושים לך את המוות בתקופה האחרונה ומקשים עליך בלי סיבה אולי זו הרעת תנאים ואז דין התפטרות כפיטורים ואז אתה זכאי לפיצויי פיטורים,

המעביד גער בו פעם פעמיים . זו הרעת תנאים ??

אבל זה אולי כי במידה ולא תסתדר עם המעסיק שלך תצטרך להגיש תביעה לבית דין לעבודה ואז זה יקח שנים. שכדי לקצר את זה אתה יכול יחד עם התביעה להגיש בקשה לסעד זמני ולדחוף את המעסיק לכיוון של פשרה בדיון בבקשה במעמד הצדדים.

איזה סעד זמני הוא יכול לבקש

אם חתמת בנוסף להסכם עבודה שלך על הסכם להפרשת פיצויי פיטורים לא תלויים עם המעביד שלך לפי ס' 14 לחוק פיצויי פיטורין בנוסח ההסכם שבתקנות, אז אתה זכאי לקבל את הפיצויים בכל מקרה גם אם התפטרת בעילה של הפסיקו לייבא ביצי הפתעה מקוריות של קינדר וזה מקשה עלייך בשגרת יומך.

הוא לא חתם

חוץ מזה מי שסומך ידו על ההסתדרות שיראה קצת איך הם אוספים כמה מאות שקלים מכל עובד בשביל להגיש בקשת פירוק למפעל שרוצה להיכנס להקפאת הליכים כדי להמשיך לעבוד, אומנם זה מבטח זכויות לטווח המאוד קרוב של משכרות עובדים בפירוק אבל שורה תחתונה יצא לי לראות ניסיונות של ההסתדרות של שיטת מצליח על חשבון העבודים שאתה רואה את העובדים על הספסל בבית משפט שהעורך דין "שלהם" מגיש בקשה שהקשר בינה לבין מה שהעובדים רוצים הוא מקרי בהחלט.

יאללה הסתדרות כוח לעובדים!!!

מי הזכיר הסתדרות בכל השירשור הזה.

אפילו בקורס שאני עובר לבחינות לשכה מחזיקים מאבטחים מעל התקופה בחוק שמחייבת אותם להעביר אותם מהקבלן למפעל, ונראה לכם ששמים זין? או שמישהו בכלל שואל את הדברים האלו.

מציע לך ללמוד יותר ברצינות

העיקר בערוץ 10 עושים כתבה על זכויות עובדים ועל עובדי קבלן ואושרת קוטר מבכה על גורלם, אולי כדאי שקודם היא תרד לבדוק את הקבלני כוח אדם שמספקים להפקה שירותים, מעניין מה התחקיר יגלה.

תפסיקו כבר לזיין בשכל

המשפט האחרון מתאים לעו"ד בעתיד. תמהתני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בתור בעל נסיון מסויים בשוק בארץ :

הדבר הכי חשוב כאן הוא לא הפיצויים , אלא לשמור על השם שלך בשוק.

לא משנה באיזה תחום אתה עוסק, המדינה קטנה ואתה תפגוש באנשים האלה במוקדם או במאוחר .

חשוב לסיים יפה ולהמשיך הלאה.

לא משנה כיצד זה ייגמר, בעבודה הבאה חשוב לדרוש ולקבל סעיף 14 המבטיח לך בעלות על כספי הפיצויים בין אם תפוטר ובין אם תתפטר.

לדעתי ואני כמעט בטוח - יש באפשרות העובד לתבוע מהמעסיק את התוספת במידה וגובה דמי הפיצויים שנמצאים בקרן לא תואם את מה שצריך להיות ביום העזיבה.

אגב, במידה ואתה מתפטר ויש לך סעיף 14, באפשרותך לפדות עד תקרה מסויימת (לכל שנת עבודה) הפטורה ממס, מעליה פשוט לא כדאי.

נ.ב. הרכב שאתם רואים בסמלון שלי נרכש בזכות סעיף 14 :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בויכוח הסמנטי

עובד איכותי ומצטיין , יכול מבלי לחבל בעבודה להתחיל לעבוד כעובד רגיל, ומבחינת המעביד זה ייחשב כמעשה לא הגון.

ועובד שזוכה ליחס לא טוב מהמעביד , ממש לא חייב לתת את הנשמה למעבידו.

חוק פיצויי פיטורים מציין מספר אפשרויות בהם עובד מתפטר דינו כעובד מפוטר.

כמובן שצריך לעמוד באמות מידה מסויימות , אבל האפשרויות קיימות.

מצב בריאות לקוי שלו או של בן משפחה.

התפטרות של הורה עקב לידת תינוק חדש בבית. כן חל גם על זכר. הבחירה היא של בני הזוג.

התפטרות לרגל העתקת מקום מגורים משלל סיבות, תלוי גם במרחק תלוי גם לאיזה ישוב.

הרעה מוחשית בתנאי העבודה.

רק לבחור.

הרצוי הידברות עם המעביד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מתי פעם אחרונה דיברת איתו פנים מול פנים ובאמת ראית שמדובר בגערה חד פעמית או פעמיים, לפי הנימה של הדברים שלו הייתי בודק את הכיוון הזה, קרא את ההודעה הראשונית.

סעדים כיד המלך.

שים לב ל, אם.

הוזכר בעקיפין, ואם לדעתך לא אז אני הזכרתי בעצמי, ככה שלא יהיה פה חסר.

לומד , אבל משקיע גם בהלכה למעשה, כי זה נורא חמוד לראות פרקליט מלומד מדבר על זכויות אדם עם 100 אנשים שעושים כן עם הראש ומוחאים כפיים כמו כלבי ים, אבל צא מהחדר, לך 20 מטרים, ותקבל קצת מציאות.

וגם אם השורה האחרונה לא נראית לך, אני בוחר לחיות את החיים שלי בדרך שלי, ואני לא מתכוון לנהל איתך דיון אם אני כן צריך לעשות את זה או לא.

מי שרוצה להתחבא מוזמן לעשות את זה מתחת לגלימה שלו. אתה יום יום יכול לראות סטודנט או מפרנס עיקרי במשפחה עובדים בכמה עבודות ועובדים שנים כשכל פעם מה שמשנים בחברת כוח אדם זה את השם של החברה או מוצאים תירוץ אחר לתת את המינימום. אז במקום להפוך לעובד קבוע של המפעל הוא ממשיך להיות עובד בכאילו והגיוני שמקום שמתעסק בהכשרה של עורכי דין ידעו לבדוק גם את זה, חוץ מכמה מיחמים יש.

יש עו"ד ויש עורך דין.

פורסם
לא משנה כיצד זה ייגמר, בעבודה הבאה חשוב לדרוש ולקבל סעיף 14 המבטיח לך בעלות על כספי הפיצויים בין אם תפוטר ובין אם תתפטר.

לדעתי ואני כמעט בטוח - יש באפשרות העובד לתבוע מהמעסיק את התוספת במידה וגובה דמי הפיצויים שנמצאים בקרן לא תואם את מה שצריך להיות ביום העזיבה.

אגב, במידה ואתה מתפטר ויש לך סעיף 14, באפשרותך לפדות עד תקרה מסויימת (לכל שנת עבודה) הפטורה ממס, מעליה פשוט לא כדאי.

נ.ב. הרכב שאתם רואים בסמלון שלי נרכש בזכות סעיף 14 :D

טועה אתה במשפט המוכחל.

לעובד יש את הזכות לתבוע אבל לא לזכות בתביעתו..

אם המעביד הפריש באופן שוטף על בסיס המשכורת ששולמה לעובד ,המעביד פטור.

התקרה הפטורה היא 11390 ש"ח לכל שנת עבודה , ןמעבר לזה תשלם מס רגיל .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

סעדים כיד המלך.

.

בוא פרט לנו איזה סעדים ??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה שמתאים למקרה הספציפי. שים לב למה כתבתי להשתמש בסעד זמני ואז תבין מה הקשר לפה. שזה הפער בין 5 ימים לשנתיים שלוש. ואגב יש כאלה שזה משנה להם הפער זמן הזה כדי להמשיך ולשרוד עוד יום.

פורסם

סלח לי שרגא שאני לא מבין אותך.

איזה סעד זמני אתה תבקש מבית המשפט במקרה הספציפי של פותח השרשור שנכנס למשרדך, מתוך מסכת העובדות כפי שידועה לנו מתוך השרשור.

דיון בסעד הזמני נערך כעבור זמן קצר יחסית , ולדעתך המעביד יתרצה בזמן הדיון הזה להתפשר עם התובע!!

זאת הפואנטה!!

אתה חי בסרט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...