Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אחרי הרבה התלבטויות ובדיקות החלטתי ללכת על hyundai coupe מודל 2008 נפח מנוע 2700.

אני יודע שזה לא הרכב ספורט הכי חזק מבחינה ביצועים אבל מבחינת המחיר(אני יכול לקנות אותו באזור 90-95) זה די בסדר יחיסת למודל מתקדם כזה.

הבנתי שהצריכת דלק שלו די גבוהה בגלל נפח המנוע וזה גם אחד ההתלבטויות שלי אבל רציתי לדעת מה דעתכם על הרכב מכל הבחינות?

דיברתי עם חבר שיש לו מודל 99 והוא אמר לי שזה רכב די אמין אבל גם אוכל דלק כמו אלכוהוליסט :lol:

תודה.

פורסם

אין שום קשר בין הרכב של חבר שלך (99) לעומת דגם 2008.

אגב, הרכב צורך דלק בצורה גבוהה יחסית, גם המנוע לא הכי יעיל וגם איך שלא תהפוך את זה אתה אתה מדבר פה על V6 2700

שלב את זה עם גיר אוטומטי וקבל נוסחה מנצחת לפרנס את דור אלון :wink:

רוצה לחסוך בדלק? קנה פיאט פונטו 1200...

פורסם

הבנתי שהצריכת דלק שלו תהיה גבוהה..אבל הצריכה שלו זה בערך פחות או יותר כמו כל רכב ספורט כזה או אחר..

ומה לא בסדר עם אותו מנוע? אשמח לקבל יותר פרטים ממך.

וכן זה אוטומטי :shock:

פורסם

אין שום דבר "לא בסדר" עם המנוע, פשוט ממנוע 2800 V6 הייתי מצפה לקבל קצת יותר כח. בייחוד שמנפח זהה VW הוציאו 14 כ"ס יותר לפני כמעט 20 שנה ו40 כ"ס יותר לפני 10 שנים ללא טכנולוגיה מיוחדת.

אין פה "צריכה כמו כל רכב ספורט", הצריכה שלו גבוהה לעומת מה שאתה מקבל מהמנוע.

הכל שאלה של עלות מול תועלת ובסעיף הכח היונדאי נופלת לעומת צריכת הדלק.

לעומת זאת לטעמי היא יפיפה ואין רכב במחיר הזה שנותן לך את הלוק שהיא נותנת, ואיך שלא תהפוך את זה יש לא מעט אנשים (כולל אתה) שמוכנים לשלם יותר כדי לנסוע ברכב הנ"ל ואני מבין את זה.

אהבת את הרכב?

הוא מתאים לדרישות שלך?

הכח מספק אותך?

יש לך כסף לקנות ולהחזיק אותו?

אם ענית כן על כל ארבעת השאלות ומצאת אחת טובה, רוץ תקנה!

בהצלחה.

• תוכן חדש...