Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The American: המלצה לסרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראינו.

מה אפשר לומר... בהחלט סרט מעורר מחשבה.

לצערי, המחשבות הסתכמו בכך שאני משועמם, הסוף היה צפוי למדי, והרקע לכל הסיפור בכלל לא ברור.

אני מרגיש שהם שכחו לצלם את החצי שעה הראשונה של הסרט, זאת שבמהלכה אנחנו מבינים ממה הוא בורח

ולמה רוצים להרוג אותו. לא ממש ברור לי גם מי בכלל ירצה להרוג רוצח שכיר, או מומחה לנשק, מלכתחילה. מוזר.

יש אנשים שאוהבים את כל השאלות הלא פתורות האלה, זה גורם להם להרגיש מתוחכמים יותר. לי זה בעיקר גורם

להרגיש שרימו אותי, וקיבלתי מוצר לא שלם, למרות שהובטח אחרת. שיהיה, טוב באמת שלא שילמתי על זה בקולנוע.

מבחינתי, הסרט הזה מושלם למעריצות של קלוני ולחובבי ה"נוף" האיטלקי. כמה מהצילומים שם בהחלט הזכירו מראות

נשכחים מהנסיעות של השנים האחרונות. אני בטוח שגם פרנקוס העריך את הכוכבת האמיתית של הסרט - הטמפרה.

לסיכום - צילום יפה, פסקול משובח, אבל עלילה מוזרה ולא מספקת לטעמי. I am not impressed.

פורסם
אחד הסרטים המשעממים והסתמיים. עדיף לראות ערוץ הקניות בחיי. :?

+1 :mm_yeah:

נקודת אור היחידה בסרט זה המשחק המשובח של קלוני.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני דווקא הורדתי אותו בHD, ישבתי עם כוס תה בערב וצפיתי בו ללא ציפיות מקדימות, נהניתי מאוד , באמת.

סרט נחמד , מעורר מחשבות , עלילה איטית שמתפתחת לאט ומשאירה שאלות לא סגורות (כפי שנכתב לפני), קלוני מצויין , כרגיל.

אני מאוד אוהב סרטי אקשן ופיצוצים ועניינים, אבל סרט כזה מצויין בעיני פשוט בגלל השוני שבו ועצם העובדה שלשם שינוי הבמאי לקח את הקצב והוריד אותו בחצי על מנת ליצור אוירה יחסית מתוחה ועדיין מסתורית ומעניינת - הנוף שם רק תורם והצילום מעולה.

זו דעתי בכל אופן.

להבדיל מהסרט "לבנון" שראיתי אמש - אחרי "בופור" (שאותו מאוד אהבתי) ציפיתי לסרט חזק ומעניין, קיבלתי סרט תמוה שלא ברור לי מה היתה ההתלהבות סביבו. כנראה שהכל הוא עניין של טעם.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...