Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסארה vts ???

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש צהובה אחת בנס ציונה חונה צמוד לבית האדום (מסעדה)

יש עוד אחת צהובה (מוטיב חוזר???) פה בר"ג ליד הבית שלי (רחוב עוזיאל), חונה שם כל יום ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש עוד אחת צהובה (מוטיב חוזר???) פה בר"ג ליד הבית שלי (רחוב עוזיאל), חונה שם כל יום ...

כןןן בדיוק באתי להגיד אני תמיד רואה אותה שאני חוזר מהבי"ס...רכב מדהים ביופיו

Honda hornet 600

פורסם

כןןן בדיוק באתי להגיד אני תמיד רואה אותה שאני חוזר מהבי"ס...רכב מדהים ביופיו

רכב מגעיל הצבע כבר נראה לי דהוי כמו שקרה לקולטים הצהובות, עדיף תראה את האוטו שלי שם בפאוור סנטר מידי פעם זה יותר יפה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
עוד משהו שקשור לרכבים צרפתיים נדירים, לפני כמה ימים ראיתי פג'ו בלתי מזוהה בדיזינגוף בת"א

מדובר באקזמפלר שנראה דומה ל607, רק בגרסת 3 דלתות, מה שעוד הצלחתי לראות היה סוף מספר הרישוי העונה לספרות 15 - משמע יבוא אישי.

לא הצלחתי לראות עוד זימני זיהוי מכיוון שעברתי שם מהר..

מישהו יודע במה מדובר?

אחי זה 607 קופה

בייבוא אישי!

הרכב שייך לבוס של אחותי

לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר!!!

פורסם

מה שאני ראיתי היה בצבע כסף ונראה ארוך יחסית ל406 אך מאד דומה לתמונות פה.

קצת קשה לי להבין למה לבן אדם להביא 607/406 קופה כשיש הרבה ואפציות אחרות שנחשבות גם יותר יוקרתיות באותו המחיר..

פורסם

קצת קשה לי להבין למה לבן אדם להביא 607/406 קופה כשיש הרבה ואפציות אחרות שנחשבות גם יותר יוקרתיות באותו המחיר..

ייחודיות.

ואין 607 קופה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי ראית את ה307 cc. יש דמיון בינה לבין ה607.

פורסם

אחי זה 607 קופה

בייבוא אישי!

הרכב שייך לבוס של אחותי

התכוונת 406 כמובן...

לא לא

התכוונתי ל 607

אני כמעט בטוח שזה 607

אני יברר ליתר ביטחון

****אני אברר ****

****הוא יברר ****

לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר!!!

פורסם

לפני כמה שנים היה לחבר שלי MX-3 אדומה שהוא קנה מאישה מבוגרת [לא נעים לרשום סבתא] מנתניה.

הרכב שהיא קנתה במקום ה-MX היה 406 קופה כסופה,אבל גיר רגיל [יחידה בארץ],אני זוכר שהייתה עליה כתבה קטנה באחד המגזינים. ["אוטו" אם אני לא טועה.]

לפני חצי שנה חבר שלי חיפש אחת כזאת,לא מצא,ובסוף הוא קנה אופנוע.. [חיפש משהו שדומה לפרארי,בסוך הלך על משהו שנוסע כמו פרארי.. :wink: ].

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
לפני כמה שנים היה לחבר שלי MX-3 אדומה שהוא קנה מאישה מבוגרת [לא נעים לרשום סבתא] מנתניה.

הרכב שהיא קנתה במקום ה-MX היה 406 קופה כסופה,אבל גיר רגיל [יחידה בארץ],אני זוכר שהייתה עליה כתבה קטנה באחד המגזינים. ["אוטו" אם אני לא טועה.]

לפני חצי שנה חבר שלי חיפש אחת כזאת,לא מצא,ובסוף הוא קנה אופנוע.. [חיפש משהו שדומה לפרארי,בסוך הלך על משהו שנוסע כמו פרארי.. :wink: ].

אם היא אכן הידנית היחידה בארץ, אז ראיתי אותה נהוגה ע"י אדם כבן 50, בבית

אבות בעוקף רחובות (אולי אמא שלו דואגת לרכבה לשעבר :?::idea: )

הרכב אגב נראה כמו מיליון דולר, ורואים שהוא בידיים טובות (לכל הדאגנים :wink: )

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אחלה אוטו, אבל ראלי דור ראשון עם חצי מיכל דלק לוקחת אותה בגלגול מהילוך שני עד 84 קמ"ש בערך.

אה, אגב - מסתובבת בראשון לאחרונה פיז'ו 604 עם מנוע V6. מעניין שיש עוד כאלו על הכבישים.

• תוכן חדש...