Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל בנייה של קיר לא הולכים למעצב פנים. אלא אם כן ממש בא לך לסבך משהו פשוט... לצורל העניין, מה הבעיה? יש לי רקע בעיצוב (סטונדנט לעיצוב תעשייתי) רקע בעבודת קבלנות ובניין ויש מפקח בנייה בבית. ככה שמעבר להנדסה אני מכסה כמעט את כל התחום :lol:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אתה צודק - בשביל בניה של קיר לא הולכים למעצב פנים - הולכים לאיש גבס שבונה אותו ב 10 דקות :lol:

העניין הוא שכדי לדעת אם זה יראה טוב כמו שאני רוצה לבנות או לא, רציתי להתייעץ עם מישהו שיש לו קצת ניסיון - אולי בהמשך היום אני אעלה שרטוטים לפה, נעשה הצבעה לגבי דעת החברים :idea:

פורסם

שאל 10 מעצבים שונים, ותקבל 10 תשובות שונות.

אתה צריך להחליט מה הסגנון שלך.

מה סגנון הבית ? מה התקציב שלך ? מה קורה מעבר לקיר ? לרצפה ? לתקרה ? החלפת ריהוט ? תאורה חדשה ? חלונות חדשים וכו'.

אם תעלה סקר תקבל הרבה תשובות.

נאמר שעל טעם ועל ריח אין להתווכח.

זה נכון ולא נכון.

קרא את תגובות 20, ו-22 פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=200168&postcount=22

הדיון ההוא ממשיך ומתפתח בלינק.

זה שרשור ישן מאוד, אבל כלום לא השתנה מאז.

אתה יכול לעצב קיר בסלון שיראה כמו הכותל המערבי. עם טפט של אבנים מודבקות עליו. אפשר גם להוסיף קשת מקל-קר, שיראה יקר. ולהדביק "שיש". ולשים נאון סגול מתחת לפלאזמה.

אם לדעתך זה יפה, וחברים שלך אוהבים את זה - אשריך.

אם יש לך שאלות טכניות, אשמח לענות.

אם יש לך רעיון עיצובי, אשמח לעזור.

אם תעלה פה משהו קיטשי, חסר טעם, או רצוף טעם רע - אתה לוקח סיכון. :-P

צריך לראות מה הסגנון של יתר החלל שבו נמצא הקיר, ולעשות משהו שנראה באותו סגנון.

אם הסגנון הוא "אנין" - הרווחת. אם זה קרקס או קזינו - תזהר. 8)

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שאני עובד (לעצמי או בפגישה עם לקוחות) אני מבקש מהם להביא רפרנסים מהרשת לרעיון או השראה של דברים שהם אוהבים. מזה אני יכול להתחיל להכווין או להמחיש להם רעיונות שלי מבלי שהזהות שלי משתלטת על האובייקט המדובר, דו מימד או תלתלת מימד

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...